Ben başka sehirdeyim babam ankarada tedavi görüyor bende ankarada tüp bebek tedavisi görmüştüm tedqviden sonra babam memlelekete gidiyorBabanızın ikameti sizin olduğunuz yer de mi?
Bende Ankaraya dönüş istiyordum seneye ama maalesef olmadı ailem çok üzüldü her anlamda buna canım çok sıkıldıBenim eşimde Asker doğuda 800 lira kira veriyoruz biz İstanbul da yaşıyoruz sanki bende dört gözle Ankaraya dönüşü bekliyorum o kadar yıpratma kendini mesleğin varsa çalışırsın sende. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Valla hiç dert etme bizde tayin olduk darbeden önce ağladım sizladim ankara çıkmadı diye iyi ki de çıkmamış iyi ki de bulunduğumuz yerden tayin olmusuz hayırlısı buymus demek ki ne diyelim eğer benjm istedigim olsaydı simdj eşim icerdeydi Rabbim e şükürler olsun ki öyle bişey olmadi simdj ağladı klari ma üzülüyorum o zman hamileydim ne olduysa çocuğuna oldu erken doğdum yani nasip te ne varsa onu yaşarsın dert etme belkide hakkında en hayırlısı budurArkadaşlar benim eşim asker küçük bi şehrin dış karakolunda görev yapıyor. Hiç bir şekilde tayın istemememize rağmen İstanbula tayıni çıktı.Gırtlağa kadar borcumuz var sırf bu sebepten dolayı küçücük bi yerde yaşıyorduk biz İstanbulda nasıl geciniriz maaş krediye kesiliyor zaten , babam kanser hastası ben babamı atıp nasıl gidebilirim yakafayı yiycem valla ya bu tayin nerden cıktı arkadaşlar yapabileceğimiz bişey hiç mi yok İstanbul da hayatta gecinemeyiz be ben hiç istemiyorum İstanbulu ne yapcamı bilmiyorum uykularım kaçtı ya bıktım artık ya
3.5 -4 yıllık evliyim 4.tayin yerimiz ya Yoruldum artık ya bu adalet mi şimdi ya neye göre tayinimizi çıkarıyorlar ya
Askeriye kararları değişti artık her 4 yıla bir normal maymunlarda değil mecburi tayin cikartacaklar bende asker esiyim doğuya istedik boluda yaşıyoruz normalde ama bende burdan gitmek istiyorum 1 bucuk yillek evliyiz 6ayında esim yoktu yani lojman falan bişey bulcaksiniz istanbul da zor olur haklısınız assubaymi eşinizArkadaşlar benim eşim asker küçük bi şehrin dış karakolunda görev yapıyor. Hiç bir şekilde tayın istemememize rağmen İstanbula tayıni çıktı.Gırtlağa kadar borcumuz var sırf bu sebepten dolayı küçücük bi yerde yaşıyorduk biz İstanbulda nasıl geciniriz maaş krediye kesiliyor zaten , babam kanser hastası ben babamı atıp nasıl gidebilirim yakafayı yiycem valla ya bu tayin nerden cıktı arkadaşlar yapabileceğimiz bişey hiç mi yok İstanbul da hayatta gecinemeyiz be ben hiç istemiyorum İstanbulu ne yapcamı bilmiyorum uykularım kaçtı ya bıktım artık ya
3.5 -4 yıllık evliyim 4.tayin yerimiz ya Yoruldum artık ya bu adalet mi şimdi ya neye göre tayinimizi çıkarıyorlar ya
İstanbuldan doğya gttim bi kaç aya batıya geldik batıda da il içi tayin gördük şimdide tekrar tayin adam olmadığı için ha bire geçici görevle onla bunla yaptılar işte4 yılda 4 tayini ilk defa siz de duydum valla?? asker ve polisin tayin süreleri kısa değil ki. sizinkinde başka bir iş var
Takıldığın tek şey ya mı kolay gelsin sizeamma da ya ya demişsiniz yaaa
yapılacak bişey yok siz çalışmıyor musunuz
anneniz (yaşıyorsa) ve babanızı da İstanbul' a getirirseniz tedavisi İstanbul da devam etse
tabi kolay da değil de?
O zman senin esin kaydırma birlikte önce onu ayarlasin yazı yazıcak ankara ya yanjİstanbuldan doğya gttim bi kaç aya batıya geldik batıda da il içi tayin gördük şimdide tekrar tayin adam olmadığı için ha bire geçici görevle onla bunla yaptılar işte
Yazı yazacagız bugün zaten teşekkürlerEvet ya 4 yıl da 4 tayin nasıl ol
O zman senin esin kaydırma birlikte önce onu ayarlasin yazı yazıcak ankara ya yanj
sana demedim sallama muhabbetibi burda hemen yazarlar nerden biliyosun diye onlara cevap bide sanırım sarıyer calısıcgı yer lojman yok demiisin oralarda oturursan para yetmez tabi sarıyere cokkkkkkkkk uzak tarafları secmen lazımSallamıyorum demenin mantığı ne ki sağol bende biliyorum İstanbul daki kiraları bende yaşadım önceden İstanbul da zorluğunu cok iyi biliyorum ayrıca yer olarak sarıyer lojmanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?