İstenmeyen tayin ne yapcam ben böyle:((((

Benim eşimde Asker doğuda 800 lira kira veriyoruz biz İstanbul da yaşıyoruz sanki bende dört gözle Ankaraya dönüşü bekliyorum o kadar yıpratma kendini mesleğin varsa çalışırsın sende. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar merak ettiğim istemediğimiz halde cıkan tayini durdurma ihtimalimiz yok mu bunu merak etmiştim hiç gitmek istemiyorum zaten

Bende Ankaraya dönüş istiyordum seneye ama maalesef olmadı ailem çok üzüldü her anlamda buna canım çok sıkıldı

1 2 ay disinizi siksaniz.Yada hadi olsun 6 ay. Illa vardir bir cikis yolu. Maalesef bu tayin isleri boyle. Ogretmenlikte de ayni sorun var. Biraz hirs, biraz sabir. Atlatacaginiza inaniyorum ben

Valla hiç dert etme bizde tayin olduk darbeden önce ağladım sizladim ankara çıkmadı diye iyi ki de çıkmamış iyi ki de bulunduğumuz yerden tayin olmusuz hayırlısı buymus demek ki ne diyelim eğer benjm istedigim olsaydı simdj eşim icerdeydi Rabbim e şükürler olsun ki öyle bişey olmadi simdj ağladı klari ma üzülüyorum o zman hamileydim ne olduysa çocuğuna oldu erken doğdum yani nasip te ne varsa onu yaşarsın dert etme belkide hakkında en hayırlısı budur

Askeriye kararları değişti artık her 4 yıla bir normal maymunlarda değil mecburi tayin cikartacaklar bende asker esiyim doğuya istedik boluda yaşıyoruz normalde ama bende burdan gitmek istiyorum 1 bucuk yillek evliyiz 6ayında esim yoktu yani lojman falan bişey bulcaksiniz istanbul da zor olur haklısınız assubaymi eşiniz

amma da ya ya demişsiniz yaaa
yapılacak bişey yok siz çalışmıyor musunuz
anneniz (yaşıyorsa) ve babanızı da İstanbul' a getirirseniz tedavisi İstanbul da devam etse
tabi kolay da değil de?

Bu kadar bunaltma kendini en azından memursun iyi bir işin var mecbur çalışmaya baslayacaksin. Rahatsız olup çalışan birsürü ınsan var ona göre rahat biyere verirler belki. Yada hastaliginla ilgili bir rapor alıp sen tayinini aldir ailenin yanına orda çalış elele verip borclarinizi bitirin biran önce

4 yılda 4 tayini ilk defa siz de duydum valla?? asker ve polisin tayin süreleri kısa değil ki. sizinkinde başka bir iş var

4 yılda 4 tayini ilk defa siz de duydum valla?? asker ve polisin tayin süreleri kısa değil ki. sizinkinde başka bir iş var
İstanbuldan doğya gttim bi kaç aya batıya geldik batıda da il içi tayin gördük şimdide tekrar tayin adam olmadığı için ha bire geçici görevle onla bunla yaptılar işte

amma da ya ya demişsiniz yaaa
yapılacak bişey yok siz çalışmıyor musunuz
anneniz (yaşıyorsa) ve babanızı da İstanbul' a getirirseniz tedavisi İstanbul da devam etse
tabi kolay da değil de?
Takıldığın tek şey ya mı kolay gelsin size

Evet ya 4 yıl da 4 tayin nasıl ol
İstanbuldan doğya gttim bi kaç aya batıya geldik batıda da il içi tayin gördük şimdide tekrar tayin adam olmadığı için ha bire geçici görevle onla bunla yaptılar işte
O zman senin esin kaydırma birlikte önce onu ayarlasin yazı yazıcak ankara ya yanj

Sallamıyorum demenin mantığı ne ki sağol bende biliyorum İstanbul daki kiraları bende yaşadım önceden İstanbul da zorluğunu cok iyi biliyorum ayrıca yer olarak sarıyer lojmanda yok
sana demedim sallama muhabbetibi burda hemen yazarlar nerden biliyosun diye onlara cevap bide sanırım sarıyer calısıcgı yer lojman yok demiisin oralarda oturursan para yetmez tabi sarıyere cokkkkkkkkk uzak tarafları secmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…