eee peki tasınma parası veriyolarmı yada bu cıktıklarında heosinde lojmandamı kaldınİstanbuldan doğya gttim bi kaç aya batıya geldik batıda da il içi tayin gördük şimdide tekrar tayin adam olmadığı için ha bire geçici görevle onla bunla yaptılar işte
Aynen öyle doğrusana demedim sallama muhabbetibi burda hemen yazarlar nerden biliyosun diye onlara cevap bide sanırım sarıyer calısıcgı yer lojman yok demiisin oralarda oturursan para yetmez tabi sarıyere cokkkkkkkkk uzak tarafları secmen lazım
Evet lojmanda kalmştık öyle çok bi para vermemişlerdiieee peki tasınma parası veriyolarmı yada bu cıktıklarında heosinde lojmandamı kaldın
Valla biz im maaş o kadar değil es yardımı ne de almıyor çocukta yok bekar devreleri var eşimden daha yuksek alıyorlqr şehire göre değişiyo maaşlarEsim jandarma galiba aslında para iyi veriyoar 4 bin lira gibi canim bize öyle oluyor
Es yardımı neden almıyor kiValla biz im maaş o kadar değil es yardımı ne de almıyor çocukta yok bekar devreleri var eşimden daha yuksek alıyorlqr şehire göre değişiyo maaşlar
farkındaysanız başka şeyler de yazmışım siz canınızın istediğini almışsınızTakıldığın tek şey ya mı kolay gelsin size
Gayet sakinim burası hırs çıkarma yeri mi ne kadar basit bi düşünceniz var siz yorum yapmayın.farkındaysanız başka şeyler de yazmışım siz canınızın istediğini almışsınız
atamamya sinirlenip burdan hırsınızı çıkarmayın
emredersinizGayet sakinim burası hırs çıkarma yeri mi ne kadar basit bi düşünceniz var siz yorum yapmayın.
Valla biz im maaş o kadar değil es yardımı ne de almıyor çocukta yok bekar devreleri var eşimden daha yuksek alıyorlqr şehire göre değişiyo maaşlar
Es yardımı neden almıyor ki
Kesintiler çok fazla eşimde 3 350 ne kalıyor 350 de lojmanda kesiliyor 2000 lira da krediye kesiliyor, 1000 lira ne kalıyor o da kredi kartı borcuna gidiyor kredi kartındanda diğer ödemeleri yapıyoruz yetmiyor bazen uzum vadeli yapınca faiz artıyor diye yapmadık ama mecbur yapcagız gibi tüp bebek tedavisi ne de görmüştüm kredi kartı borcuna ondan kalmıştı sağlık olsun artikeş yardımı 200 lira, çocuk da 30-40 lira falandı. 3700 alıyordur eşiniz jandarmaysa(lojman için olan kesintiyi saymıyorum dışarıda da kira vereceksiniz çünkü), oyak-ek kesintisi yoksa daha da fazla olur. şehre göre doğu-batı değişir, bir de komando ise ek ödemesi var; bekar devreleriyle farklı maaş sebebi bunlar olabilir..
kredinizi yapılandırsanız? ne kadarı gidiyor maaşın krediye ve ne kadar sürecek? şu an lojmanda oturuyorsunuz, esyalarınızı illa ki bir eve taşıyacaksınız, hani eşiniz misafirhanede kalsın siz ailenizle kalın desem de sıkıntı.. sizin işe dönmeniz çok mu zor?
3700 maaş-1000 kira-500 faturalar-2200 kalıyor.. yani kredinin 1000 lira olması lazım ki 600 mutfak+600 ekstralar para kalsın.
konu sahibi kendisi de memur ama şu an ücretsiz izindeymiş..
Keşke 1000 lira olsa kredieş yardımı 200 lira, çocuk da 30-40 lira falandı. 3700 alıyordur eşiniz jandarmaysa(lojman için olan kesintiyi saymıyorum dışarıda da kira vereceksiniz çünkü), oyak-ek kesintisi yoksa daha da fazla olur. şehre göre doğu-batı değişir, bir de komando ise ek ödemesi var; bekar devreleriyle farklı maaş sebebi bunlar olabilir..
kredinizi yapılandırsanız? ne kadarı gidiyor maaşın krediye ve ne kadar sürecek? şu an lojmanda oturuyorsunuz, esyalarınızı illa ki bir eve taşıyacaksınız, hani eşiniz misafirhanede kalsın siz ailenizle kalın desem de sıkıntı.. sizin işe dönmeniz çok mu zor?
3700 maaş-1000 kira-500 faturalar-2200 kalıyor.. yani kredinin 1000 lira olması lazım ki 600 mutfak+600 ekstralar para kalsın.
Benim şuan sağlık sorunum var ayrıca memlekete gidip gelmek zorundayım babamın hastalığı için kardeşlerim küçük okuyor ben babamla sürekli Ankaraya gidip geliyorum işten sürekli izin rapor sorun oluyor bide sağlık sorunum var şuan ise geri dönemem babama bakmak zorundayım çok kötü günler geçiriyor benden başka ilgilenecek kimsesi yok o yüzden işime hemen geri dönememeş yardımı 200 lira, çocuk da 30-40 lira falandı. 3700 alıyordur eşiniz jandarmaysa(lojman için olan kesintiyi saymıyorum dışarıda da kira vereceksiniz çünkü), oyak-ek kesintisi yoksa daha da fazla olur. şehre göre doğu-batı değişir, bir de komando ise ek ödemesi var; bekar devreleriyle farklı maaş sebebi bunlar olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?