ALLAH aşkına herşeyi de takıya getirmeyin böyle insan istenilmediği yere nasıl gider.bence sizin aklınızı takı almış...insan sevilmediği istenilmediği için de üzülebilir bu yüzden de görüşmek istemeyebilir.
evet keşke konuşsaydım ama cok sinirliydi ben anlam veremiyorum artık o yüzden açtım konuyu ona göre bişeyler yapıcam eşim benim nefesim onun üzülmesini istemiyorum.
Eğer eşiniz sizin nefesiniz olsaydı bu kadar gereksiz cekmezdiniz kendinizi aileden. İlla can ciğer kuzu sarması mı olmak gerekir. Bir akşam yemeği, bir cay yeter işte. ne bekliyordunuz ki?
çağırılmadığım halde nasıl gidicem pardon?komik olan sensin cerebrum
Bizim toplumda genelde büyükler bekler küçükler gider, çağırılma olmaz. Aranızda büyük sorunlar yoksa çağırmalarını beklemeden gidebilirdiniz. Bayramlarda seyranlarda gitmiyor musunuz?
Aranızda iletişim kopukluğu var. Belki onlar siz gelmiyorsunuz diye size alınıyor, siz de onlar beni çağırmıyor diye alınıyorsunuz.
ne mi bekliyordum?o bir aksam yemeği veya bir cay dediğiniz şeye davet...
en azından evlendikten 1 ay sonra yemeğe gelin deselerdi...arayan soran çağıran olmadı.
Genelde evlendikten sonra genc ciftler aileleri yemeğe alır o yüzden olmasın?
en azından evlendikten 1 ay sonra yemeğe gelin deselerdi...arayan soran çağıran olmadı.evet size de hak verdim çağırılmadan gidilebilinirdi ama cok kırgınımdım sürekli yapacağımız bir şey yok dediler evlilik öncesi seven kız herseye katlanır dediler kaçıp kaçıp gelsin elimizi öpsün dediler biz neler cektık o da cekıcek v.s. v.s. bunları duyduğum için cok kırgındım.
genç çiftler aileleri yemegemi alır?benim bildiğim ilk aileler yemeğe çağırır...hayır mor sümbüle gerek yok.şefkatle içten bir seslenme yeterliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?