genç çiftler aileleri yemegemi alır?benim bildiğim ilk aileler yemeğe çağırır...hayır mor sümbüle gerek yok.şefkatle içten bir seslenme yeterliydi
Hayır yanlış biliyorsunuz, genc ciftler ailelerin hepsini ya da istediklerini (kız erkek tarafı) yemeğe alır.
valla el öpmeye gidemedim kızlar...yapacağımız yok dediler seven kız katlanır dediler...yani sürekli kendilerini geri çektiler bir aileye gelin olarak giriyorum gibi olmadı kendi halimize bırakıldık.bildiğiniz gibi değil gelinlik dahi almadılar ama biz çıktık onlara kıyafet aldık alışverişte bile konuşan olmadı benimle...
canim uzme kendini insan hep beklediklerinnen bir sey gelmeyin ce uzulur anliyorum sana esin iyi olsun yeter birak akisina gun gelir onlar seni anlarlar hic birsey olmamis gibi yap diyicem ama oda olmuyor sen en iyisi susan taraf olmaya cais vakti vardir guzel seylerin sen sabirla bekle umarim hersey gonlunce olurkızlar benim sorunum şu.evlendim eşimin ailesi hiçbir şeye yardım etmedi(zaten klasik).öyle el gibi davrandılar.yapacagımız yok dediler.ama kendilerini de saydırmaya calıstılar olmadı tabi...ne laf etmek istedim ne de iyi olmak istedim ağzımı bile açmadım.beni istemeyene kendimi zorla kabul ettirecek değilim ya dedim.saygızılıkta yapmadım bir gün yüz yüze gelinir diye...evlendim yemeğe bile çağırmadılar aramadılar sormadılar.gelin de demediler.eşim evlilik merasimimizi en güzel şekil de yapmıştı zaten el bebek gül bebek gibi davranıyordu hala daha öyle.ama zaman için de ben geniş bir aile olmak isterdim demeye başladı.arayan da olmadığı için gitmek istemiyordu zorla gönderdim.karın nerde dememişler pek yüzüne de bakmamışlar.iyice üzüldü.dedim kavga olmasın yeterki bize laf eden yok.annesi aradı 2 ay önce biz mutluyuz sen de mutlu ol demiş.kavga etmeyin karınla bizim yüzümüzden demiş.kavganın k sı yok aramız da işte zannediyorlarkı ben gitmiyorum eşim bana kızıyor.alakası yok...neyse babası gelmiş birgün baba benim karım size ne yaptı el gibi davrandınız demiş baba da kızımdan özür dilicem demiş ve 1 hafta sonra aradı bir hışımla eşime kızımı ver dedi eşim de anlam veremedi hayrola dedi ama tel de ben sesini duyuyorum kızımı ver diye bağırıyor.eşim de hayır dedi o cok kırılgan sen ne diceksin ki dedi.söylemedi eşim de güzellikle teli kapadı.dedim ben arayayım hayır dedi üstün den bir ay gectı esim hep üzgün.baktım olmucak ben aradım babayı güzellikle açtı ama sert bir biçim de yarın gelin dedi.tamam ama ben size kırgınım dedim senelerdir.ben de kırıldım senin gibi gelinim yok dedi...ben gözüne fener tutulmuş tavsan gibi kaldım bişey diyemedim.teli kapattım.olmayan son köprü de yıkıldı.
Anlıyorum ama şu forumda kime sorsan hep hikayesi böyle başlamıştır ( Bende dahil )
Kabul edip evlenmişsin, eşim de gayet güzel düğün yaptı diyosun
Kan davası gibi uzatmaya gerek yok o vakit değil mi ?
Evlenmişsiniz herşeyin üstü yine örtülmemiş ne yazık ki
Sen el öpmeye gitmemişsin ( Bu küçüklerin görevidir , toplumca böyle bilinir yani )
Onlar da sizi yemeğe çağırmamış ( O madem bi elimizi bile öpmüyo diye düşünmüşlerdir )
Ben haksızsınız demiyorum ancak kimle zıtlaştığınıza dikkat etmeniz lazım
Evlendikten sonra iki kişilik düşünmelisiniz
Hıh mıh yapıp trip attığınız kişilerin eşinizin ailesi olduğunu unutmayın
O sizin ailenize yapmış olsa kıyameti koparırsınız, bende koparırım ordan biliyorum
genç çiftler aileleri yemegemi alır?benim bildiğim ilk aileler yemeğe çağırır...hayır mor sümbüle gerek yok.şefkatle içten bir seslenme yeterliydi
kızlar benim sorunum şu.evlendim eşimin ailesi hiçbir şeye yardım etmedi(zaten klasik).öyle el gibi davrandılar.yapacagımız yok dediler.ama kendilerini de saydırmaya calıstılar olmadı tabi...ne laf etmek istedim ne de iyi olmak istedim ağzımı bile açmadım.beni istemeyene kendimi zorla kabul ettirecek değilim ya dedim.saygızılıkta yapmadım bir gün yüz yüze gelinir diye...evlendim yemeğe bile çağırmadılar aramadılar sormadılar.gelin de demediler.eşim evlilik merasimimizi en güzel şekil de yapmıştı zaten el bebek gül bebek gibi davranıyordu hala daha öyle.ama zaman için de ben geniş bir aile olmak isterdim demeye başladı.arayan da olmadığı için gitmek istemiyordu zorla gönderdim.karın nerde dememişler pek yüzüne de bakmamışlar.iyice üzüldü.dedim kavga olmasın yeterki bize laf eden yok.annesi aradı 2 ay önce biz mutluyuz sen de mutlu ol demiş.kavga etmeyin karınla bizim yüzümüzden demiş.kavganın k sı yok aramız da işte zannediyorlarkı ben gitmiyorum eşim bana kızıyor.alakası yok...neyse babası gelmiş birgün baba benim karım size ne yaptı el gibi davrandınız demiş baba da kızımdan özür dilicem demiş ve 1 hafta sonra aradı bir hışımla eşime kızımı ver dedi eşim de anlam veremedi hayrola dedi ama tel de ben sesini duyuyorum kızımı ver diye bağırıyor.eşim de hayır dedi o cok kırılgan sen ne diceksin ki dedi.söylemedi eşim de güzellikle teli kapadı.dedim ben arayayım hayır dedi üstün den bir ay gectı esim hep üzgün.baktım olmucak ben aradım babayı güzellikle açtı ama sert bir biçim de yarın gelin dedi.tamam ama ben size kırgınım dedim senelerdir.ben de kırıldım senin gibi gelinim yok dedi...ben gözüne fener tutulmuş tavsan gibi kaldım bişey diyemedim.teli kapattım.olmayan son köprü de yıkıldı.
ama size bir şey söyliyim mi çok kabasınız!!! arkadaşlar size ılımlı yönde tavsiyeler vermek isterken siz onları tersliyorsunuz eleştirilere açık değildiniz neden konu açtınız bu terslediğiniz 3. arkadaş...hıh mıh diye kimseye trip atmadım...aileme de yapsa kıyameti koparmam lütfen kendiniz gibi bilmeyin herkesi ben laf edemediğimden bu durumlardayım.oyle kavga edecek insanlar değiliz.
elmayra mübarek ramazan zaten üzgünüm...bir de sen çıkma...senin yardıma niyetin yok bari beni aşağıya çekmeye uğraşma.
Mübarek ramazan size mi mübarek sadece. Nereye cıkıyorum. Ne aşağı çekmesi. Kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Can bir tek sizde yok sıkılsın. Bizimkini de sıkmayın.
Yüz kişi aynı şeyi yazmış hala inatlaşıyorsunuz. Allah eşinize sabır versin.
inanması zor biliyorum ama sizin gibi ilişkiler olsa beyaz veya siyah ona göre...bunlar gri ben ne yapacağımı bilmiyorum.nişan olmadı hiç bir şey olmadı...bir aileler tanıştı o kadar diyolog yok bir şey yok.cekceksin çekçeksin dedikleri bu.neyi cekıcem anlamadım eşimin durumu iyi maddi bişey beklemedik.ama seyirci gibi uzaktan baktılar.yarım ağızla bile bize düşen varmı demediler başınızın çaresine bakın dediler
senin tek derdin kavga herkes seni tanıyor... ALLAH senin gibi insanlardan korusun.
ama size bir şey söyliyim mi çok kabasınız!!! arkadaşlar size ılımlı yönde tavsiyeler vermek isterken siz onları tersliyorsunuz eleştirilere açık değildiniz neden konu açtınız bu terslediğiniz 3. arkadaş...
senin tek derdin kavga herkes seni tanıyor... ALLAH senin gibi insanlardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?