istenmiyorsa...

Ben şöyle biliyorum
Evleniyosunuz 1 hafta sonra el öpmeye gidiyosunuz ailelerinize
Sonra da siz müsait olunca aileleri yemeğe alıyosunuz

Ben böyle yaptım yani
Böyledir bizde

Sonra da zaten istemediğin kadar görüşüyosun

Amaan canım uzak dur !!! Huzur bozmayı iyi beceren laf söylemeyi beceren insanlar gibi geldi bana..Kavganın k'sı da yokmus aranızda hem eşinle..Gidip gelindiği zaman dahada kavga oluyor..Tek üzüldüğüm sey eşinin üzülüyo olması oldu..Ailesinin öyle davranmasına çok üzülüyodur eşin..Emin ol ki böylesi daha iyi..Nişanlıyken senin için hiç bişey yapmamıs insanlar,evlendikten sonra hiç iyi bişey yapcaklarını sanmıyorum.Eşini doldurur,kavga etmenizi,eşin sana kızınca siz kavga edince çok haz alırlar..Valla hepsinden bıktımm ben..

genç çiftler aileleri yemegemi alır?benim bildiğim ilk aileler yemeğe çağırır...hayır mor sümbüle gerek yok.şefkatle içten bir seslenme yeterliydi

Hayır yanlış biliyorsunuz, genc ciftler ailelerin hepsini ya da istediklerini (kız erkek tarafı) yemeğe alır.

valla el öpmeye gidemedim kızlar...yapacağımız yok dediler seven kız katlanır dediler...yani sürekli kendilerini geri çektiler bir aileye gelin olarak giriyorum gibi olmadı kendi halimize bırakıldık.bildiğiniz gibi değil gelinlik dahi almadılar ama biz çıktık onlara kıyafet aldık alışverişte bile konuşan olmadı benimle...

Hayır yanlış biliyorsunuz, genc ciftler ailelerin hepsini ya da istediklerini (kız erkek tarafı) yemeğe alır.

elmayra mübarek ramazan zaten üzgünüm...bir de sen çıkma...senin yardıma niyetin yok bari beni aşağıya çekmeye uğraşma.

Anlıyorum ama şu forumda kime sorsan hep hikayesi böyle başlamıştır ( Bende dahil )
Kabul edip evlenmişsin, eşim de gayet güzel düğün yaptı diyosun
Kan davası gibi uzatmaya gerek yok o vakit değil mi ?

Evlenmişsiniz herşeyin üstü yine örtülmemiş ne yazık ki
Sen el öpmeye gitmemişsin ( Bu küçüklerin görevidir , toplumca böyle bilinir yani )
Onlar da sizi yemeğe çağırmamış ( O madem bi elimizi bile öpmüyo diye düşünmüşlerdir )

Ben haksızsınız demiyorum ancak kimle zıtlaştığınıza dikkat etmeniz lazım
Evlendikten sonra iki kişilik düşünmelisiniz
Hıh mıh yapıp trip attığınız kişilerin eşinizin ailesi olduğunu unutmayın
O sizin ailenize yapmış olsa kıyameti koparırsınız, bende koparırım ordan biliyorum

Son düzenleme:
benim bildiğimde öncelikle yeni evlenen çiftler el öpmeye giderler ondan sonra aile gelirse gelir keşke sizde bunu yapsaydınız en azından ortamda laf açıldığında el öpmeye biz geldik ama siz bizim kapımızı açmadınız diyebilirdiniz...

canim uzme kendini insan hep beklediklerinnen bir sey gelmeyin ce uzulur anliyorum sana esin iyi olsun yeter birak akisina gun gelir onlar seni anlarlar hic birsey olmamis gibi yap diyicem ama oda olmuyor sen en iyisi susan taraf olmaya cais vakti vardir guzel seylerin sen sabirla bekle umarim hersey gonlunce olur

hıh mıh diye kimseye trip atmadım...aileme de yapsa kıyameti koparmam lütfen kendiniz gibi bilmeyin herkesi ben laf edemediğimden bu durumlardayım.oyle kavga edecek insanlar değiliz.

genç çiftler aileleri yemegemi alır?benim bildiğim ilk aileler yemeğe çağırır...hayır mor sümbüle gerek yok.şefkatle içten bir seslenme yeterliydi

onlar anne baba ,illa cagırmalarını beklememek lazım ki evlendikten sonra el öpmeye gitmeniz lazımdı bana göre ,sen sadece eşini gönderip kendin gitmiyorsan kusura bakma ama neden karın nerde diye sorsunlar ki seninde gitmen gerekmez miydi düğün öncesi her ne olursa olsun onlar büyük çok samimi olmazdın olur biterdi

size soğuk davranmış olabilirler başta. ama bu evlendikten sonra el öpmeye gitmeme sebebi değildir bana kalırsa. aynı şekilde siz el öpmeye gitmediniz diye onlar çağırmamış olabilir. veya çağırmasalar bile anne babaya gitmek için davet mi gerekir? aranız soğuk olsa da eşiniz için en azından az da olsa gidip gelmeniz gerekirdi. bence başta kapris yapmışsınız. zaten soğuk olan arayı da siz soğutmuşsunuz. bir de üstüne hiç gitmediğiniz kayın pederinize size kırgınım demişsiniz. bir el öpmeye gitseydiniz bunu demeye hakkınız olurdu. gelin olarak arayı iyi tutmak için bir adım atmış olmak görevinizdi. çünkü arada eşiniz var. o da istemez miydi ailesine gelip gitsin. yoktan yere ilişkileri soğutmuşsunuz. yazık olmuş. soğuk soğuk gidip gelirdiniz. can ciğer olma gibi bi zorunluluk yoktur böyle ilişkilerde. her şeyi başkasından beklemeyeceksin.

hıh mıh diye kimseye trip atmadım...aileme de yapsa kıyameti koparmam lütfen kendiniz gibi bilmeyin herkesi ben laf edemediğimden bu durumlardayım.oyle kavga edecek insanlar değiliz.
ama size bir şey söyliyim mi çok kabasınız!!! arkadaşlar size ılımlı yönde tavsiyeler vermek isterken siz onları tersliyorsunuz eleştirilere açık değildiniz neden konu açtınız bu terslediğiniz 3. arkadaş...

elmayra mübarek ramazan zaten üzgünüm...bir de sen çıkma...senin yardıma niyetin yok bari beni aşağıya çekmeye uğraşma.

Mübarek ramazan size mi mübarek sadece. Nereye cıkıyorum. Ne aşağı çekmesi. Kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Can bir tek sizde yok sıkılsın. Bizimkini de sıkmayın.

Yüz kişi aynı şeyi yazmış hala inatlaşıyorsunuz. Allah eşinize sabır versin.

inanması zor biliyorum ama sizin gibi ilişkiler olsa beyaz veya siyah ona göre...bunlar gri ben ne yapacağımı bilmiyorum.nişan olmadı hiç bir şey olmadı...bir aileler tanıştı o kadar diyolog yok bir şey yok.cekceksin çekçeksin dedikleri bu.neyi cekıcem anlamadım eşimin durumu iyi maddi bişey beklemedik.ama seyirci gibi uzaktan baktılar.yarım ağızla bile bize düşen varmı demediler başınızın çaresine bakın dediler

senin tek derdin kavga herkes seni tanıyor... ALLAH senin gibi insanlardan korusun.

o zaman neden evlendin diye sorarlar insana,madem böyle şeyler yaşamışsın zamanında şimdi bunları anlatıyor olmazdın öyle değil mi?ayrıca şu anda sana kimse otur çek demiyor cekemıyorsan ayrılırsın

Son düzenleme:

mor sümbüllü davetiyemi bekliyorsunuz demek kaba olmuyor ama.ben care arıyorum arkadaşım kimseyle alıp veremediğim yok.ama onlar kendilerini bu şekil de tatmin etmeye çalışıyorlar.ben kimin yardımcı kimin aşağılamak için konuştuğunu goruyorum.daha once hep alttan alıyordum bu sitede aman kötülük olmasın diye ma kimseye laf ettirmem kendime hele hele eşime komik felan gerek yok bunlara.yardımcı olmak isteyen kalsın istemeyen gitsin kk babalarının yeri değil.pr üye olmak bize hakaret edebilecekleri anlamına gelmiyor.

senin tek derdin kavga herkes seni tanıyor... ALLAH senin gibi insanlardan korusun.

Tek derdim kavga mı? İnsan gibi yardım ettik işte. Off neyse uğramıycam. Bilmukabele. Mübarek ramazanda kurduğunuz cümleler de takdire şayan.

seben canim sinirlisin ama yapma uzme kendini burdaki arkadaslar hepsi bende isterimki mutlu olasin uzulme herseyin bir zamani vardir vakit gecdikce hersey yerini bulur canim uzulme
kimisinin basta aileleri iliskite cok sicak olur sonu husran olur kopururler sonra
kimiside basta soguk olur sonra sok iyi olurlar
kimiside ya hep kotu olur yada hep iyi olur iliskiler
sende bekle bugun araniz kotuyse yarin mutlaka duzelir buna inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…