Sık görüşmem zaten özel günlerde görüşürüm o kadar ama yani saçma biliyorum durumlarını felan görüyorum bir yerlere gitmişler mutlular sinirleniyorum sevgilime hesap ödettiriyorlar sonra o da gelip bana para yok diyip duruyor bir yere götürmüyor.Çok sık görüşmemeye çalışın
Normal olan önce kendi keyfileri sonra başkaları değil mi? Bu hayatta başkası için mi yaşasınlar? Bence içinizde ön yargı tohumları var kimseye zararı olmadan mutlu mesut insandan güzel ne var...Merhaba hanımlar
Aslında dert değil ama sinirleniyorum böyle şeyler olunca. Bana bi akıl verin siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda. Sevgilimin annesini tanırım çok iyi biridir bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz. Kadına karşı hep çok ince düşünceli ve güleryüzlüyüm tabii o da bana öyle ama içten içe sevmiyorum kadını görünce sinirleniyorum. Çok saçma neden böyle bilmiyorum. Sevgilim de ailesine düşkün biraz. Ailesiyle bir yere gittiğinde tabii git selam söyle felan diyorum ama yine sinirleniyorum sevemedim açıkçası içten içe ailesini. Ailesi biraz kendi keyfine düşkündür önce kendi keyifleri istekleri sonra başkaları belki de bu yüzdendir bunu aşmak için ne yapmalıyım
Simdiden bu kadar samimi olmak iyi degil.. zaten Allah nasib eder evlenirseniz hep hayatinizda olacaklar...simdiden ic ice olmayi doğru bulmuyorum
Ya örneğin sevgilimle buluşacaz onu bekliyorum annesi bir yerlere gönderip şunu al getir öyle git diyor biz saatlerce buluşan insanlar değiliz 1 saat 2 saat otururuz sonra herkes ya evine ya dersine gider. Beklesin yani kadın acil mi kaldı ki market evinin altında hemen git kendin al ben bekliyorum biliyorNormal olan önce kendi keyfileri sonra başkaları değil mi? Bu hayatta başkası için mi yaşasınlar? Bence içinizde ön yargı tohumları var kimseye zararı olmadan mutlu mesut insandan güzel ne var...
Yok öyle değil.Sık görüşmem zaten özel günlerde görüşürüm o kadar ama yani saçma biliyorum durumlarını felan görüyorum bir yerlere gitmişler mutlular sinirleniyorum sevgilime hesap ödettiriyorlar sonra o da gelip bana para yok diyip duruyor bir yere götürmüyor.
Hayır hayır annesinin sözü aynen şöyle hadi hesabı sen ödeYok öyle değil.
Hesap ödetmiyorlar.
Adam kendi ödemek istiyor.
Herkes kendi hesabını bilir.
Aynen, herkes önce keyfini düşünür, aksi anormal. Önce can sonra canan diye boşa mı demişlerİyi de kendi keyif düşkünlükleri seni neden rahatsız ediyor ki?
Ben de rahatıma çok düşkünümdür,önce benim keyfim derim.
Bakarsan hemen herkes önce ben der.
Ödemek istemezse ödemez hatta yemeğe de çıkmaz.Hayır hayır annesinin sözü aynen şöyle hadi hesabı sen öde
Hayır hayır annesinin sözü aynen şöyle hadi hesabı sen öde
aman tanrım daha sevgiliyken böyle evlenince damadın çok işi olcak sizle yandı vallahi
O zaman benimle aile olmak istemesin kanından canından insanlarla yaşamaya devam etsnKendi kanından canından olan ailesine değil size yedirsin istiyorsunuz yani. İyimiş yahu.
Bir yere gidelim diyorum olmaz param yok diyor ben de var diyorum yok senin paranı harcamam diyor bıktım gerçekten"parayok!" diyen sevgili nedir ya?
İticiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?