İster istemez geriliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar
Aslında dert değil ama sinirleniyorum böyle şeyler olunca. Bana bi akıl verin siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda. Sevgilimin annesini tanırım çok iyi biridir bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz. Kadına karşı hep çok ince düşünceli ve güleryüzlüyüm tabii o da bana öyle ama içten içe sevmiyorum kadını görünce sinirleniyorum. Çok saçma neden böyle bilmiyorum. Sevgilim de ailesine düşkün biraz. Ailesiyle bir yere gittiğinde tabii git selam söyle felan diyorum ama yine sinirleniyorum sevemedim açıkçası içten içe ailesini. Ailesi biraz kendi keyfine düşkündür önce kendi keyifleri istekleri sonra başkaları belki de bu yüzdendir bunu aşmak için ne yapmalıyım

Simdiden bu kadar samimi olmak iyi degil.. zaten Allah nasib eder evlenirseniz hep hayatinizda olacaklar...simdiden ic ice olmayi doğru bulmuyorum

Çok sık görüşmemeye çalışın
Sık görüşmem zaten özel günlerde görüşürüm o kadar ama yani saçma biliyorum durumlarını felan görüyorum bir yerlere gitmişler mutlular sinirleniyorum sevgilime hesap ödettiriyorlar sonra o da gelip bana para yok diyip duruyor bir yere götürmüyor.

Normal olan önce kendi keyfileri sonra başkaları değil mi? Bu hayatta başkası için mi yaşasınlar? Bence içinizde ön yargı tohumları var kimseye zararı olmadan mutlu mesut insandan güzel ne var...

Yanlış anlaşılmasın öyle gelip gitmeler çok nadir olur bazen avm de denk gelir konuşuruz arada bir arr hal hatır sorarım öyledir şimdiden dip dibe olmayı istemem bende
Simdiden bu kadar samimi olmak iyi degil.. zaten Allah nasib eder evlenirseniz hep hayatinizda olacaklar...simdiden ic ice olmayi doğru bulmuyorum

Normal olan önce kendi keyfileri sonra başkaları değil mi? Bu hayatta başkası için mi yaşasınlar? Bence içinizde ön yargı tohumları var kimseye zararı olmadan mutlu mesut insandan güzel ne var...
Ya örneğin sevgilimle buluşacaz onu bekliyorum annesi bir yerlere gönderip şunu al getir öyle git diyor biz saatlerce buluşan insanlar değiliz 1 saat 2 saat otururuz sonra herkes ya evine ya dersine gider. Beklesin yani kadın acil mi kaldı ki market evinin altında hemen git kendin al ben bekliyorum biliyor

Yok öyle değil.
Hesap ödetmiyorlar.
Adam kendi ödemek istiyor.
Herkes kendi hesabını bilir.

aman tanrım daha sevgiliyken böyle evlenince damadın çok işi olcak sizle yandı vallahi
öyle demeyin ya artık yani onunda kendisine ait bir ailesi olacak tek dünyası anne babası değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…