İster istemez geriliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abi o kadar komik ki bu evcilik merakınız.

kusura bakmayın ama siz hiçbir şey değilsiniz bir resmiyetiniz yok. sevgilinizi daha geçen günlerde sokak ortasında dövmediniz mi siz, ne hakla şimdi annesine babasına laf ediyorsunuz? ailesiyle zaman geçirmesi sizi hangi hakla rahatsız ediyor? ya bi durun ve düşünün "ben kimim ve bunu yapmaya hakkım var mı?" diyin.

Sokak ortasında dövmek mi ?

Aaaa sen söyleyince hatırladım ben arkadasi "Ben o.....ile evlenirim ,seninle evlenmem!!" demişti erkek arkadaşın .Bu sözü yuttun mu gerçekten _Vera_ ?

Sokak ortasında dövmek mi ?

evet iki önceki konusunda yazmıştı hatta erkek arkadaşı da "o.... ile evlenirim senle evlenmem" demişti. sanki tek sorun bu da şu an gelmiş burda adamın annesini çekiştiriyor.

Offf sen kimsin allahaşkına ya prensese baksjdjdjkl sevgilinin ailesi onlar senin bi hükmün yok niye götürsün seni bi yere. İnsan biraz had hudut bilir yahu varoş varoş para avcılığına soyunmak nedir herkes şeyma subaşı oldu başımıza

evet iki önceki konusunda yazmıştı hatta erkek arkadaşı da "o.... ile evlenirim senle evlenmem" demişti. sanki tek sorun bu da şu an gelmiş burda adamın annesini çekiştiriyor.

Her insanın öncelikleri farklı oluyor. İnşallah kadını da dövmez ileride canımı sıkıyor diye. Değişikmiş :)

gelin ata binmis yaaaa kismet demiss...

Baştan söyleyeyim; evet bugün çok boş vaktim vardı ve canım sıkılıyor.

54 konu 45'i sevgiliyle kavga hakkında. Yaklaşık 10 günde bir, bir kavga. Küfür var, şiddet var, değer görmeme var, ilgisizlik var, kıskançlık var, kısıtlama var. Kısacası adam sizi kölesi olarak kullanıyor sizin derdiniz para. Başka dertleriniz olması gerekmez mi şu aşamada?

Muhtemelen o da sana öyle hissediyordur ve kalp kalbe karsıdır misali sevemiyorsundur.
Bir de adam aileci ise kaçarak uzaklas arkana bile bakma. En önemli noktalardan biri bence,ailesine aşırı düşkün adamdan koca olmuyor. Ailesine iyi bir evlat ama karısına kötü bir koca oluyorlar ve asla değişmiyorlar.

Sevgiliniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda değil ki!Gittiğiniz yerde para ödemek zorunda da değil.Hayır müşterek bi hayat yok henüz ortada.İster ailesine harcar,ister başka şeye.Size ne?

Lütfen düzgün bir üslup kullanın

düşmanımın başına senin gibi gelin.. benim büyüttügüm gözüm gibi baktıgım yavruma hesabı öde diyemicekmiyim. o kadının vasfı ANNESİ Ya sizinki nedir?
büyük konuşmayın bence burda kimsenin fikrini böyle üsluplarla eleştirmeye hakkınız yok. Nedense bu sitede herkes külhan beyi kesiliveriyor

büyük konuşmayın bence burda kimsenin fikrini böyle üsluplarla eleştirmeye hakkınız yok. Nedense bu sitede herkes külhan beyi kesiliveriyor
en korktugum şeydir büyük konuşmak. zaten düşman başına dedim.. biraz empati yapın. o bir anne evladının üstünde hakkı var. sizde anne olunca anlarsınız. düşünceleriniz bana korkutucu geldi.

Gerilmeye hakkınız yok ki..

Tabikide annesi hesabı öde diyebilir.

İleride evlenirsiniz eşiniz çoluğuna çocuğuna bakmaz Tüm parasını ailesine verir o zaman haklı olursunuz sadece

en korktugum şeydir büyük konuşmak. zaten düşman başına dedim.. biraz empati yapın. o bir anne evladının üstünde hakkı var. sizde anne olunca anlarsınız. düşünceleriniz bana korkutucu geldi.
Kadın hesabı öde diyor ama sormuyor oğlum sen hesabı ödedin paran kaldı mı ne yaptın bak kız arkadaşının yanına gidiyorsun demiyor bu kadının oğlundan gelecek paraya ihtiyacı yok maddi durumlaeı gayet iyi. Düşünmüyor işte. Kadının cebi para dolu hala oğluna verdiği harçlıkla hesap ödetiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…