öyle demeyin ya artık yani onunda kendisine ait bir ailesi olacak tek dünyası anne babası değil
O zaman benimle aile olmak istemesin kanından canından insanlarla yaşamaya devam etsn
abi o kadar komik ki bu evcilik merakınız.
kusura bakmayın ama siz hiçbir şey değilsiniz bir resmiyetiniz yok. sevgilinizi daha geçen günlerde sokak ortasında dövmediniz mi siz, ne hakla şimdi annesine babasına laf ediyorsunuz? ailesiyle zaman geçirmesi sizi hangi hakla rahatsız ediyor? ya bi durun ve düşünün "ben kimim ve bunu yapmaya hakkım var mı?" diyin.
Aaaa sen söyleyince hatırladım ben arkadasiabi o kadar komik ki bu evcilik merakınız.
kusura bakmayın ama siz hiçbir şey değilsiniz bir resmiyetiniz yok. sevgilinizi daha geçen günlerde sokak ortasında dövmediniz mi siz, ne hakla şimdi annesine babasına laf ediyorsunuz? ailesiyle zaman geçirmesi sizi hangi hakla rahatsız ediyor? ya bi durun ve düşünün "ben kimim ve bunu yapmaya hakkım var mı?" diyin.
Sokak ortasında dövmek mi ?
Offf sen kimsin allahaşkına ya prensese baksjdjdjkl sevgilinin ailesi onlar senin bi hükmün yok niye götürsün seni bi yere. İnsan biraz had hudut bilir yahu varoş varoş para avcılığına soyunmak nedir herkes şeyma subaşı oldu başımızaSık görüşmem zaten özel günlerde görüşürüm o kadar ama yani saçma biliyorum durumlarını felan görüyorum bir yerlere gitmişler mutlular sinirleniyorum sevgilime hesap ödettiriyorlar sonra o da gelip bana para yok diyip duruyor bir yere götürmüyor.
evet iki önceki konusunda yazmıştı hatta erkek arkadaşı da "o.... ile evlenirim senle evlenmem" demişti. sanki tek sorun bu da şu an gelmiş burda adamın annesini çekiştiriyor.
gelin ata binmis yaaaa kismet demiss...Merhaba hanımlar
Aslında dert değil ama sinirleniyorum böyle şeyler olunca. Bana bi akıl verin siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda. Sevgilimin annesini tanırım çok iyi biridir bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz. Kadına karşı hep çok ince düşünceli ve güleryüzlüyüm tabii o da bana öyle ama içten içe sevmiyorum kadını görünce sinirleniyorum. Çok saçma neden böyle bilmiyorum. Sevgilim de ailesine düşkün biraz. Ailesiyle bir yere gittiğinde tabii git selam söyle felan diyorum ama yine sinirleniyorum sevemedim açıkçası içten içe ailesini. Ailesi biraz kendi keyfine düşkündür önce kendi keyifleri istekleri sonra başkaları belki de bu yüzdendir bunu aşmak için ne yapmalıyım
Sevgiliniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda değil ki!Gittiğiniz yerde para ödemek zorunda da değil.Hayır müşterek bi hayat yok henüz ortada.İster ailesine harcar,ister başka şeye.Size ne?Sık görüşmem zaten özel günlerde görüşürüm o kadar ama yani saçma biliyorum durumlarını felan görüyorum bir yerlere gitmişler mutlular sinirleniyorum sevgilime hesap ödettiriyorlar sonra o da gelip bana para yok diyip duruyor bir yere götürmüyor.
Lütfen düzgün bir üslup kullanınOfff sen kimsin allahaşkına ya prensese baksjdjdjkl sevgilinin ailesi onlar senin bi hükmün yok niye götürsün seni bi yere. İnsan biraz had hudut bilir yahu varoş varoş para avcılığına soyunmak nedir herkes şeyma subaşı oldu başımıza
büyük konuşmayın bence burda kimsenin fikrini böyle üsluplarla eleştirmeye hakkınız yok. Nedense bu sitede herkes külhan beyi kesiliveriyordüşmanımın başına senin gibi gelin.. benim büyüttügüm gözüm gibi baktıgım yavruma hesabı öde diyemicekmiyim. o kadının vasfı ANNESİ Ya sizinki nedir?
en korktugum şeydir büyük konuşmak. zaten düşman başına dedim.. biraz empati yapın. o bir anne evladının üstünde hakkı var. sizde anne olunca anlarsınız. düşünceleriniz bana korkutucu geldi.büyük konuşmayın bence burda kimsenin fikrini böyle üsluplarla eleştirmeye hakkınız yok. Nedense bu sitede herkes külhan beyi kesiliveriyor
Merhaba hanımlar
Aslında dert değil ama sinirleniyorum böyle şeyler olunca. Bana bi akıl verin siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda. Sevgilimin annesini tanırım çok iyi biridir bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz. Kadına karşı hep çok ince düşünceli ve güleryüzlüyüm tabii o da bana öyle ama içten içe sevmiyorum kadını görünce sinirleniyorum. Çok saçma neden böyle bilmiyorum. Sevgilim de ailesine düşkün biraz. Ailesiyle bir yere gittiğinde tabii git selam söyle felan diyorum ama yine sinirleniyorum sevemedim açıkçası içten içe ailesini. Ailesi biraz kendi keyfine düşkündür önce kendi keyifleri istekleri sonra başkaları belki de bu yüzdendir bunu aşmak için ne yapmalıyım
Kadın hesabı öde diyor ama sormuyor oğlum sen hesabı ödedin paran kaldı mı ne yaptın bak kız arkadaşının yanına gidiyorsun demiyor bu kadının oğlundan gelecek paraya ihtiyacı yok maddi durumlaeı gayet iyi. Düşünmüyor işte. Kadının cebi para dolu hala oğluna verdiği harçlıkla hesap ödetiyoren korktugum şeydir büyük konuşmak. zaten düşman başına dedim.. biraz empati yapın. o bir anne evladının üstünde hakkı var. sizde anne olunca anlarsınız. düşünceleriniz bana korkutucu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?