İster istemez geriliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte bazı kayınvalidelerde gelinlerine karşı önyargılı.Eminim o da sizi saf duygularla seviodur.Keşke sizler gibi gelinler önyargılı kaynanalara düşse...Digerleri de önyargısızlara...Bu huzursuzluklar hiç olmaz.

düşmanımın başına senin gibi gelin.. benim büyüttügüm gözüm gibi baktıgım yavruma hesabı öde diyemicekmiyim. o kadının vasfı ANNESİ Ya sizinki nedir?
Katılmamak elde değil.
Allah oğlumun karşısına böyle bir kız çıkarır,
aşık olup 'evleneceğim kız bu anne' der diye korkuyorum gerçekten.
Allah muhafaza...

Ogluna harcligi onlar veriyorsa kendi paralari ile odetiyorlar, sizinki ile degil. Parayi veren onlar. Size ne ki? Bugun odetirler, yarin yine harclik verirler. Simdiden o evin ekonomisine bile karismaya baslamissiniz. Bu biraz haddi asmak bence.

Bu arada zaten oturmamis bir iliskiniz varmis. Eski konularinizdan okudum. Bence asil problemlerini cozun, ailenin icine karismak yerine.

Son düzenleme:
Pardon da siz evlerinin içinde ne konuştuğunu nerden biliyorsunuz? Nasıl bu kadar eminsiniz sormadığından? Belki sevgiliniz size yalan söylüyor? Kadının hoşuna gidiyordur oğlunun ısmarlaması bir anne olarak hayret bir şey ya. Hakkınız gibi bu kadar dile getirmeniz hiç hoş değil. Ayrıca anladığım kadarıyla sevgilinizin kendi parası da yok annesinin parası. Yani benim oğlum benim paramla bana yemek ısmarlıcak elin kızı da buna laf edecek vay anam vay.

Iki yüzlülüğü gerektirecek bir neden göremiyorum. Yani kusura bakmayin da hu aileye girmeseniz her iki taraf icin daha hayırlı

Daha hiçbişey olmadan kv ye karşı duygunuz düşündürücü. Evlendiginizde hesap ayrılır ama aynı evde yaşadığı bir aileye hesap soramaz ve olayları takip etme hakkınız yok. Odedi mi odemedimi takip etmeyin. Ayrıca sevgilinizle gerçekten saygısızca daha önceden bahsedildiği gibi kavgalar ediyorsaniz sakin evlenmeyin.

Elektrik alamamışsunız belliki.
Bende 7yıldır evliyim,hala kaynanamı sevip sevmediğimi karar veremiyorum.
Bi seviorum bi sevmiyorum.
Kısaca mesafe iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…