isteyen arkadaşlara fal bakıcam

bana da bakar mısın aşk ve iş hayatı özellikle ne zaman evleniceğimi merak ediyorum iş hayatımıda merak ediyorum kahverengi saçlıyım ela gözlüyüm beyaz tenliyim yay burcuyum

adım handan. buğday tenliyim.saçım siyah.göz kahverengi.burcum balık. (20.03.77 lyim)

bekarım ..evlilik ne zaman olacak.hayatıma ne zaman biri girecek? nasıl biri?

şu aralar zorlu bir mücadelenin içine girmişsin çabalıyorsun başarabilmek için karşına çıkan engellerle mücadele ediyorsun hiç bir şekilde sorunlarından kaçmıyorsun.aynı zamanda geriye dönüp baktığında diyorsunki bu kadar uğraşıyorum çabalıyorum buna değiyormu.hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun.bugünlerde bu uğraştığın şey iş yada eğitimle ilgili ona inancını yitirmek üzeresin.yakın zamanda gerilimli bir ilişkiye başlayabilirsin kendini kısıtlaman gereken durumlar olabilir.yani bir yere tıkılıp kalmak gibi düşün.bu ilişkiye başlayabilirsin dedim ya ondan emin değilim ama ateş grubu cesur genç biri bu çevrenden belki senden hoşlanıyordur ama seni geren birşeyler olabilir onda bilmiyorum.yurtdışına gidebileceksin bence oraya gittiğinde yine zorlu bir mücadele seni bekliyor olacak.

saçım koyu kestane
gozler açık kahve
tenim esmer
burcum yengeç yükselenim yay.
bana da bakar mısın kariyerim nasıl ilerleyecek? yurtdışına gidecekmiyim eğitim için?
bir de aşk hayatım ne olacak?

saç rengim siyah uzun . kahve rengi göz 5 harflı ısmım burcum asllaann :))

merak ettiğim yakın zamanda yuzuk varmı??

siyah yada koyukahve saçlı kahverengi gözlü bir erkek var düşündüğün bunun açık kumral yada sarışın bir bayanla ilişkisi olduğunu düşünüyorsun.aynı zamanda düşündüğün değer verdiğin açık kumral bir erkek daha var bu kişiyi baş tacı etmişsin.geçmişte yaşadığın ilişkinde yada hayatında seni nereye götüreceği belli olmayan korkutan bir ilişki yaşamışsın.canım senin hayatında yada ilişki yaşamak istediğin kişi bu söylediğim açık kumral kişi onunla görüşüyorsunuz bu aralar aranız açılmış bir güvensizlik var sanırım başka bir kadın yüzünden sorun var aranızda sen bununla ilişkisi olduğunu düşünüyorsun.etrafında seni iyiye doğruya yöneltmeye çalışan biri var o iyi biri dini konularda bilgili biri sanırsam.sana zarar vermesinden korktuğun biri varsa eğer bu kişinin sana zarar vermeye gücü yok herkimse aranızda problemler olabilir fakat sana zarar veremeyecek biri aslında seni seven biri canı yandığı için böyle davranıyor.biraz karışık oldu ama idare edersin artık.ilerde hayatında esmer biri olacak .işyeri açma konusunda da bu sana söylediğim etrafında seni iyiye yönlendirmeye çalışan biri var dediğim kişi sana yardım edecek.
bunlar çıktı canım

canım müsait olduğunda banada bakarmısın

saç kestane göz kahve ten buğday burcum boğa
bende aşk hayatımı bide iş yeri açma durumu var bunu sorucaktım şimdiden teşekkür ederimm

slm tatlım;
benim içinde bakarmısın? sorum şu o hoşlandığım çocuğa yine içimden itiraf etmek geliyor. bunun için bakar mısın itiraf edeyim mi?
saç rengim kumral, siyah gözlüyüm, başak burcuyum, beyaz tenliyim, ismin 5 harfli.
hoşlandığım çocuk yeşil gözlü kumral saçlı, beyaz tenli, ismi 5 harfli. itiraf etmem faydama mı olur bir baksan çok sevinirim.

acaba bırılerıde benm ıcın bakarmıııııııııııııııııı :) evetseee sorumu yoneltıceem:)))

falıma bakacak olann kişi için seslenıyorummmmmmmmmmmmm:))))
göz rengım ela ten rengım beyaz :) saçlarım sarı kumral gibi küllü tonlarda.
bı haber beklıyorum... bana 1 aya haber edıcem dendi :) 10 gun gectı catlıcammm bnm ıcın ıstedıgım o sey olucak gıbımı???
sevgılerrrrrrrrrrrrımlee

merhaba benim içinde bakabilir misin ?
Ten rengim buğday gözlerim siyah burcum yay yükselenim ikizler şimdiden teşekkürler

Merhaba iyi akşamlar. Çok merak ettiğim bir şey var rica etsem benim içinde bakabılır mısın ?
Saç rengım koyu kahverengi gözlerim de koyu kahverengi esmerim balık burcuyum yükselenim terazi
Benim merak ettiğim soru su ; şimdi hoşlandığım bir çocuk var sanaldan görusuyoruz sadece onunla aşk anlamında bıseyler olabilir mi ileride ? ya da sadece aşk var mı ? Bu arada onun burcu da kova. Şmdiden tesekkur ederım :)

veeee burcum oglak yukselenım yay

canım senin etrafında 2 tane büyüğün erkek var bunlar sana karışıyorlar baban gibi büyüklerin.yalnız şundan emin olamadım bir büyüğün var ateş grubu bir erkek birde su grubu olgun biri var su grubu olan kişi daha önce ilişki yaşadığın biri olabilirmi yada şuanda yani ilişkiyi bitirmeye cesareti olmayan ama senin istediğin gibide olmayan biri.sen hislerine güveniyorsun kararsızlığın var.geleceğinle ilgilide bir karar vermen gerekiyor ve sen adil olanı yapmaktan yanasın.canım senin hayatında biri varmı? hiç sormamışsın genelde olanlar sorarda bana sanki varmış gibi geldi.bugünlerde istemediğin seni rahatsız eden bişey öğrenebilirsin.istenmeyen gebelik yada ilişkin varsa sevginin yerini cinselliğin alması gibi.birde öyle bişy yoksa amma sallamışım neyse yakın zamanda duygusal anlamda birşeylerden birilerinden uzaklaşacaksın.hayatında başarılı birisin bunu sınavına da yordum yani sınaavında başarılı olacaksın bence kendinle gurur duyacaksın.etrafında seninle ilgili kötü niyetli bir erkek var ona dikkat et.insanlardan uzaklaşabilirsin.

canım banada bakarmısın göz rengi kahverengi saç rengi kahverengi burcum yengeç ten rengim esmer gireceğim sınavda istediğim puanı alabılecekmıyım

canım sen bilgili kültürlü biri olmaya önem veriyorsun ve kendini geliştirmeye çalışıyorsun.okuyormusun yada işle ilgili de olabilir başarmak istediğin şeyi başaracaksın fakat zamana ihtiyacın var.aniden karşına çıkan sorunlara karşı mücadeleci bir yapın var.geçmişte etraftan gizlediğin bir ilişki yaşamışsın.çocuğunun olmasını çokmu istiyorsun yani böyle bir özlemin mi var?yakın zamanda çok mutlu olacaksın neden olacaksın bilmiyorum ama etrafına neşe saçacaksın.etrafında kumral bir erkek var ama şunu çözemedm bu kişi iyi niyetlimi kötü mü.çünkü bir sonraki karttada sana zarar vermek isteyen bir düşmanın olduğu çıktı.aşk hayatında neler olacağını sormuşsun ama bunlar çıktı bu son söylediğim kişiyle aranızda birşeyler olabilir

şimdiden teşekkürler:))

sac:kahve bakır
göz:acık kahve
ten:kirec beyazı :)
burcğlak

bende ask hayatımı merak ediyorum :))

Tmm bende istiyorum sac ve goz kahverengi burcum aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…