fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
saçım koyu kestane
gozler açık kahve
tenim esmer
burcum yengeç yükselenim yay.
bana da bakar mısın kariyerim nasıl ilerleyecek? yurtdışına gidecekmiyim eğitim için?
bir de aşk hayatım ne olacak?
saç rengim siyah uzun . kahve rengi göz 5 harflı ısmım burcum asllaann :))fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
canım müsait olduğunda banada bakarmısın
saç kestane göz kahve ten buğday burcum boğa
bende aşk hayatımı bide iş yeri açma durumu var bunu sorucaktım şimdiden teşekkür ederimm
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
saçımda koyu kestane bu arada :)merhaba benim içinde bakabilir misin ?
Ten rengim buğday gözlerim siyah burcum yay yükselenim ikizler şimdiden teşekkürler
falıma bakacak olann kişi için seslenıyorummmmmmmmmmmmm:))))
göz rengım ela ten rengım beyaz :) saçlarım sarı kumral gibi küllü tonlarda.
bı haber beklıyorum... bana 1 aya haber edıcem dendi :) 10 gun gectı catlıcammm bnm ıcın ıstedıgım o sey olucak gıbımı???
sevgılerrrrrrrrrrrrımlee
canım banada bakarmısın göz rengi kahverengi saç rengi kahverengi burcum yengeç ten rengim esmer gireceğim sınavda istediğim puanı alabılecekmıyım
arkadasim bana da bakar misin genel olarak? bebek var mi ki yakin zamanda:)))) sac rengi siyah goz rengi kahverengi burc balik...
şimdiden teşekkürler:))
sac:kahve bakır
göz:acık kahve
ten:kirec beyazı :)
burcğlak
bende ask hayatımı merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?