bende aradığım doğru erkeği bulabilecekmiyim
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
banada bakabilirmisin canım...kumral saç, kahverengi göz, beyaz ten, akrep.... bebegim olacakmı ? ve eşimin işi olup burdan taşıncazmı? şimdiden çok teşekür ederim canım...
bana da bakabilir misiniz rica etsem saç kumral göz mavi burcum oğlak şu sıkıntılı günler geçecek mi .bir de gelecekle ilgili beklentilerim ne olacak duygusal ve iş olarakfallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
tatlım o kadar erkek yok evdende pek çıktıgım yok.. erkek olarak eşim, eşimin babası, babam ve benim abim var... evet ailer ister istemez üzülüyo ama dogdugun yer degil doydugun yer diyo... gitmeyin diyemiyolar..eşiminde kafası karışık illaki...canım senin çevrende çokmu erkek var falında 10 tane kart açtım 6 tanesi erkek kartıçıktı
neyse hava grubu genç bir erkek var bu kişi kimdir bilmiyorum fakat sen onunla gurur duyuyorsun birşey başarmış bu kişi belki kardeşin falandır.ateş grubu bir erkek var bu kişi senin hayatını çok etkileyen biri.bu kişiyle aranız bir iyi bir kötü sanırım kasıtlı olarak böyle davranıyor.canım bugünlerde işle ilgili yada taşınmanızla ilgili karşınıza bir fırsat çıkabilir fakat burada riskleri iyi hesaplamanız gerek yani mesela eşinin işi oluyordur ama taşınmanız gerekmiyordur bunun gibi birşey.evet bence yakın zamanda işle ilgili bir gelişme olacak.fakat burada yine ateş grubu biri var bu kim yahu merak ettim eşin yada eşinin babası falan mı.babası heralde bu kişi istemiyor galiba bu işin olmasını.çok kararsız kaldım bu kişi eşinde olabilir yani böyle bir iş kapısı açılacak ama ya o yada başka bir yakınınız istemeyecek.etrafında inançlı biri olduğun düşünülüyor.fakat çevrende marjinal takılan fikirleriyle kafanı karıştırmaya çalışan olgun bir erkek olabilir onun kafanı bulandırmasına izin vermemye çalış bence.bebek içinde mayıs ayında olabilir.
bana da bakabilir misiniz rica etsem saç kumral göz mavi burcum oğlak şu sıkıntılı günler geçecek mi .bir de gelecekle ilgili beklentilerim ne olacak duygusal ve iş olarak
evet cnm geçmişten kalma bir kalp kırıklığım var şu an biri yok hayatımda .iş olarak umduğum gibi olmasını dilerim .güçlü olacağım günler yakınsa bu çok iyi t.ederim canımcanım bu aralar düşündüğün hava grubu bir kadın var annen olabilir mi öyle bir büyüğün.sana nasihat mi veriyor bir erkekle ilgili hani evlenseniz ne güzel olur onunla mutlu olursun giibi şeyler.sanki senin kaderinde o kişinin olduğuna inanıyor yada sen inanıyorsun.kafan karışmış bu iş yada duygusal anlamda olabilir ama sanırı duygusal bir karışıklık söz konusu.bir ilişkin varmı yada belki yeni bitmiştir yani bir kalp kırıklığın var senin.toprak grubu bir erkekle görüşmen olmuş bugünlerde.yakında kendini güçlü hissedeceksin bu nasıl söylesem kendi ayakların üstünde durabildiğin yada sıkıntılarınının üstesinden gelebildiğin için kendinle gurur duyacaksın.fakat ilişkin varsa bir sorun yaşayabilirsin.etrafındada senin kalbinin kırık olduğu ama artık eskisi kadar etkilenmediğin düşünülüyor.iş olarak belki biraz zamanı var ama bir işe gireceksin burada yine kendi çabalamanla başarılı olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?