saç siyah göz kahve ten buğday burcum boğa
aşk hayatım nasıl olacak evlilik var mı ve memur olabilicek miyim bu sene
şimdiden teşekkürler
Saç kestane göz kahverengi burç akrep
evlenebilecek miyim ve işe girebilecek miyim?
Benimde falima bakarmisiniz???
Saç kumral
Göz mavi/yeşil
Burcum koç
Beyaz tenliyim
Evlilik görünüyor mu ve genel olarak baka bilirmisiniz?
canım önce güzel olanla başlıyorum. işe girebileceksin fakat biraz zamana ihtiyacın var.
ateş grubu bir erkek var sen bu kişiyle ilgili iyi şeyler düşünmüşsün artık bazı şeylere doymuşsun ne bileyim hayatta birçok şeyi yaşamışsın.tecrübeli birisin.bu çocukta seni yanıltmış şöyleki onunla ilgili bir aldatma yada nasıl desem arkandan iş çevirme gibi bir şeyini yakalamışsın.nedense içimden böyle geçti.senin yakın bir arkadaşına karşı hoşlanma yada meyil gibi bir şeyi mi oldu mu.ve sen bunu hemen bitirmişsin zaten çok taze bugünlerde olmuş ne olduysa kestirip atmışsın.yakın zamanda hava grubu bir erkekle görüşmen olacak.bu kişiyle neyle ilgili görüşeceksiniz bilmiyorum fakat sen çok şaşıracaksın ve bu kişi senin çevrende yakınında olan biri.ilerde işle ilgili olacak dedim ya istediğin gibi bir işin olacak.evleneceğin kişi iş bu işle ilgili biri olabilir ama zamanı var biraz sabretmen gerek.
Fal hakkında hıc bırsey bılmem etmem ama bu aralar ış, iliski ve dost konusunda o kadar sıkıntıdayım kı.
Belkı olumlu bır kac bırsey duyarsam ıyı olurum pozıtıf enerjı ıle guzellıklerı cekerım hayatıma dıye bana da bırkac sey soylersenız sevınırım :) mesela ufukta ask gorunuyor mu ?:)
Simdiden tesekkurler:)
Goz ve sac rengim: siyah
ten rengim: beyaz ile bugday arasi birsey :)
Burcum: ikizler ( tum ozelliklerine sahibim)
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendimkatina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?