Ayayk tabanına masaj olayı ilgimi çekti. Bunun 3 harfliyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu refleksoloji denilen bir yöntem ayak tabanı ve avuç içindeki belli noktalara bası uygulayarak rahatsızlıklar tedavi edilebilyr sorunlar çözülebly. refleksolojiye göre ayak tabanının her bir kısmı vücuttaki bir organı temsil eder rahatsızlıkları bı şekilde anlamış olablr bu işin uzamanı kişiler ayak tabanı parmak aralarındaki kimi notalara bası uygulayarak tedavi yapabiliyorlar çünkü. Bu tıpkı akapunktur gibi bir uzakdoğu tedavi yöntemi.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...steyen-herkese-kahve-fali-bakabilirim-12.html
işte bu sayfada idi. lütfen bugün benimkini yorumlayın
ewet bu sekilde bel boyun ağrıları fıtık tedavisi yapıyor.. ama diger tarfantan 3 harflilerdlede senini rahatsızlıklarını söylüyor....
ben o adamın reklamınıda yapmıyorum sizin gibi fal a da inanmyorum sadece komik geliyor.. yatıklarınız ve yazdıklarınız : ) allah her şeyi bilendir... büyü ve fal inanannan insanlar için hükmü bellidir ... weseelam...
iyi o zaman boşuna fal sayfasında dolanıpta günaha girme.
neyse benim fal araya kaynamasın. konu dağılmasın lütfen.
aynı sekılde bende fazla anlamam faldan ama bende senn kını yorumlamaaya callısıym sallıyım bıraz :d
Öncelıkle hane ıcnde zodiac burclarndan ya koc ya akrep bırı varmı bılmıyorum evlimisinz ama sankı bı erkek 2 kısı arasında kalmıs gb. Eger akrabınızsa bı sekıldeuzun boylu ama cok deıl kumral bırısı ıcımden akrabanız gb geldı bu tur bi olay basınızı agrıtıcak gb duruo. Öte yandan işte egerr masa bası bı ıste callısan varsa bı anlasma gb bısey var we dewlet kapsıı duruyor burda U y hrflernde tnıdıklrnız vrmı ters cıkmıs bıde burda 3 ve E hrfı grdm eger bıraz olsn dogru yzmısm umarm :)
Eki Görüntüle 381515 Eki Görüntüle 381516 Eki Görüntüle 381517 Eki Görüntüle 381518 Eki Görüntüle 381519 Eki Görüntüle 381520 Eki Görüntüle 381522 Eki Görüntüle 381523 Eki Görüntüle 381524
Yorumlarını çok beğeniyorum canım sana zahmet yorumlarsan çok sevinirim. Şimdiden ağzına sağlık
resimler pek kaliteli olmadı ama beni de sıraya alırsan sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 384667 Eki Görüntüle 384668 Eki Görüntüle 384669 Eki Görüntüle 384671 Eki Görüntüle 384674 Eki Görüntüle 384677 Eki Görüntüle 384680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?