İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

bana da bakarmısın ? bekarım...biri görünüyormu:)))

Eklentiler

• $IMG_3616.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_3627.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_3620.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 72

Ben hiç bir faldan anlamam ama kahvedeki şekilleri birşeye benzetmeye çalıştım sırf eğlencesine yazıyorum benim yazdığım okunmuş fal sayılmaz
yeşil daire içine aldığım yerde sanki elinde bebek tutan biri var bu bebek kısmetli bir bebek sanırım maddi yönde yani çünkü balık şeklinde ayak kısmı bir bebek . koyu mavi daire içine aldığım yerde çok şirin bir serçe var sanki. serçe çocukları seven güldüren babacan bir insana işaretmiş.pembe daire içine aldığım yerde koca kafalı bir adam var . sarı daire içinde bir balık var maddi bir gelir olacak bereket. kırmızı daire içinde başörtülü bir kadın var dua ediyor.

Son düzenleme:

ewet bu sekilde bel boyun ağrıları fıtık tedavisi yapıyor.. ama diger tarfantan 3 harflilerdlede senini rahatsızlıklarını söylüyor....

ben o adamın reklamınıda yapmıyorum sizin gibi fal a da inanmyorum sadece komik geliyor.. yatıklarınız ve yazdıklarınız : ) allah her şeyi bilendir... büyü ve fal inanannan insanlar için hükmü bellidir ... weseelam...

iyi o zaman boşuna fal sayfasında dolanıpta günaha girme.

Bende birseyi hala anlamis degilim.. bel ve boyun bu forumda ne alaka? Kimsenin boyle bir talebi bile olmamisken. Bu zaman da kim sakalli bir cinci hocaya kendini ellettirir ki, medya da cikan onca haberlerden sonra. Doktorlarin suyumu cikti, arti bio enerji ile ugrasanlara saygim sonsuzdur, cunku isini duzgun yapanlar ciddi anlamda tedavi edebiliyorlar.

neyse benim fal araya kaynamasın. konu dağılmasın lütfen.

aynı sekılde bende fazla anlamam faldan ama bende senn kını yorumlamaaya callısıym sallıyım bıraz :d

Öncelıkle hane ıcnde zodiac burclarndan ya koc ya akrep bırı varmı bılmıyorum evlimisinz ama sankı bı erkek 2 kısı arasında kalmıs gb. Eger akrabınızsa bı sekıldeuzun boylu ama cok deıl kumral bırısı ıcımden akrabanız gb geldı bu tur bi olay basınızı agrıtıcak gb duruo. Öte yandan işte egerr masa bası bı ıste callısan varsa bı anlasma gb bısey var we dewlet kapsıı duruyor burda U y hrflernde tnıdıklrnız vrmı ters cıkmıs bıde burda 3 ve E hrfı grdm eger bıraz olsn dogru yzmısm umarm :)

evliyim 3 rakamı kahve fallarımda çok çıkıyor
masa başı işlerde çalışanlar var

valla sırada biz de varız arkasından devamlı birileri gönderiyor ben de günlerdir bekliyorum ama arkadaş bakmıyor galiba artık

en son aktivitesi dün 16:20 olarak görünüyor da. umarım bugün gelir bakar benim falıma en son bende kalmıştık

Son düzenleme:
Giriyor ama bakamıyor sanırım. bi dönem ben de baktığım için biliyorum zaman alan ve yoran bişey fal bakmak.. Bi baksa kimin sırası olduğunu görür zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…