İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Öncelikle aşılmasını bekleyen bir problemin var canım bir bayan yüzünden bu sorun sanırım ama bu sorun seninle beraber bir erkeği daha ilgilendiriyo ve bu sorunu aşman gerekiyo ondan sonra sıkıntıların gidicek Ve mal alabilirsin

Istek uzerine..

Sevgili lovely17,

Evlendikten sonra hic hayal edemeyeceginiz bazi sikintilar yasamak zorunda kalmissiniz. Iciniz alev alev resmen, ne yaklastiriyosunuz nede kendiniz halledebiliyosunuz. Geceleri rahat uyuyamadigini, devamli esinle oturup konustugunuzu ve senin uzerine dustugunu goruyorum. Konu her ne ise oldukca can SIKICI, cunku arada bir sinirleriniz bozuluyor ve bu sebepten birbirinizin kalbini kirabiliyosunuz. Oysaki birbirine duskun bir cift olarak goruyorum sizi, dilerim sorun ne ise sinirlerinizi bos yere yipratmazsiniz. Sizi uc kisi goruyorum hane icinde, ucuncusu ana rahminde gozukuyor, hamile hamile fal baktirmiyorsundur umarim, agirlik verir genelde. Yeni dogum yaptiysaniz bilemem, cocugunuz yoksada yakin zamanda olucagi kesin. Bi kutlama yapicaksiniz, oyleki milletin gozune gozune sokucaginiz turden olucak bu :). Bi eliniz telefonda, bi yerden bir haber bekliyosunuz sanirim ve o haber gelicek. Ayrica devamli bi yolculuk halindesiniz. Bi yerlere gidiyosunuz, eger gitmiyorsaniz bu olucak. Esinizin elinde buyuk bir yuk var, oyle ki uzamis gitmis ama birakmiyor, ne pahasina olursa olsun savasmaya devam ediyor. Cok guzel bir melek cikmis ve size bir armagani var. Cok istediginiz birseye ulasacaksiniz. Korunuyosunuz, degerini bilin. Maddi olarak sorunlar gormedim ben tatlim, para konusunda kismetlisiniz.

buyur paylentcimm

Istek uzerine..

Sevgili super87,

Guzelim ne degisken bir ruh halin var boyle (shhh bozma) Sevgili kocaciginla, guzel, mutlu bir ask evliligi yapmissin, fincanin dibinde kocaman bir kalp fosur fosur ask kayniyor dibinde sanki :), ama nasil desem, sen arada bi sozunu yapsin diyemi yoksa baska bir SIKINTIN MI var bilemiyorum ama arada bir kusluk yapiyorsun sanirim. Arada bir boyle kendini naza cekmeler. Adam kul kole olmus, ama sen yook istememde istemem, boyle olsun soyle olsun (Kusura bakma bu saatte anca bu kadar fal olur) Bu arada bugun gordugum 3. kisisin sen bebegi olucak. Artik fal mal bakmiyorum bu ne ya ayni kaliptan cikmis gibi :). Bu arada cinsiyeti erkek ve Z harfi ile baslayan bir ismi olabilir. Ev almayi filan dusunmussunuz, yada tasinmayi, ama askiya alicaksiniz bir ara. Bir kayip yasayabilirsin canim, sadece seyirci kalabiliyosunuz bu duruma, pek yapabiliceginiz birsey yok gibi gozukuyor. Bu arada bi turbe’ye gidiyorsun, duani ediyosun. Turbe, yada mezarlik cikmis ne alakaysa.. dualarini eksik etme canim.

Arkadaslar bu arada ben falci malci degilim, fala fazla inanmayin, maksat eglenmek

Çok teşekkür ederim aynen yazdığın gibi ve neyazıkki kayınvalideyle yaşıyorum, 2 günde bir görümcelerin o evde kaldığını üstüne ekle, durum bu. Midem, başım her yerim ağrıyor. Kalbim sürekli çarpıntı halinde. Arkamdan yapılan dedikodular, çekiştirmeler, kültür farklılıkları beni boğuyor . Sürekli ayrılık eşiğine geliyoruz. Bakalım dayanabilecek miyim? 6 ay oldu.vBelirttiğin bu ferahlama ayrı eve çıkma için aşağı yukarı bir vakit verebiliyor musun?
Hislerin gerçekten kuvvetliymiş, İstanbul'daki falcılar başlıklı bölümden seni tanıyorum, tekrardan sağol.

Bu arada paylent lütfen sen de yorumunu eksik etme yeni görüntü koyuyorum şimdi.

Payment daha önce yüklemiştim, arkadaş yorumladığı için yenisini ekledim, lütfen sen de yorumunu eksik etme. Çok ihtiyacım var çünkü.

Son düzenleme:

çoooookk mersi canım beni kırmadıgın için çok sağol..

offoof aşka bak arada naz caz yapıyorum kocişe güzel oluyor ama ona çok aşıgım çoookk sözümü dinlemesinide çok severim.

aşk evliliği aynen lise aşkitom o benim ev almak çok isteriz tabi.ama şuan için malesef kısmet diyelim.kayıp ne derken nekaybı kız mal kaybımı anlamdım:44:

bebiş yok güzelim.daha yeni kürtaj oldumm gelişmediği için hemen ilk haftlarda aldılar doktorlar..sağlıksızmış..belki z harfi şeydir..kızım olursa içinde z harfi olan bir isim olacaktı.

şimdilik bebiş falan uzak düşünmüyoruz

tekrar çok teşekkür ederim.

benimde 2 sayfa geride kahve falım yorumlarmısınız rica etsem..şimdiden teşekkürler....

keryneia buda kız arkadaşımın...çok mersi<-

Eklentiler

• $Foto__raf0003.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $Foto__raf0004.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $Foto__raf0005.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $Foto__raf0007.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $Foto__raf0009.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Foto__raf0008.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Sanırım şu sıralar canınız çok sıtkın ve sevgilinizle aranız biraz bozuk Bir tartışmaya girmişsiniz Sevgiliniz sizi biraz üzmüş Onu çok seviyosunuz ve özür dilemesini bekliyosunuz O da bu durumdan pişman olmuş ve özür dilicek Kırgınlıklarınızın sebebi başka insanlar tarafından olmuş Yada erkek arkadaşınızın özel hayatındaki yaşadığı sıkıntıdanda kırılmış olabilirsiniz Bir süre sonra buluşma gözüküyo Bu buluşmada biraz sıkıntı olabilir ama bu sıkıntıdan sonra çok rahat bir zamanınız olucak Hanenizin içi biraz karışık çıkmış sanırım onlarda bu durumdan etkilenmiş Kalbiniz çıkmış sevdiğiniz insanı gerçekten çok seviyosunuz ve kaybetmek istemiyorsunuz Sevdiğiniz kişiye destek olursanız bu sıkıntıyı beraber atlatabilirsiniz sizden yardım bekliyor Arabızı bozmaya çalışan insanları ciddiye almayın ve sevgilinize destek olun sonunda rahatlama gözüküyor...

Tatlim oncelikle cok gecmis olsun, durumuna cok uzuldum. Ben belli bir tarih goremiyorum maalesef, ne dersem yalan olur. Ama bir vakit sonra sansiniz tersine donecek. Dualarinizi eksik etmeyin derim ben. Beddua'mi aldiniz nedir bir kara bulup pesinizi birakmamis. Ama yasadiklarinizla sinaniyorsunuz, Allah'a siginin ve kotu hicbir dilekte bulunmayin bu kayinvalideniz olsa dahi. Ben boyle seylere cok inanan biriyimdir. Icinizde hep sevgi yetistirin ve zaman gelir o sizi kendiliginden bulur.

Son düzenleme:

Ayy canim benim.. bebek mevzusu buymus demek. Bakin falinizda bi kac defa bebek gordum ben. Kurtaj olup aldirmissiniz ama bi yerde kucaginizda gormustum, muhtemelen tekrar hamile kalicaksiniz ve bu sefer saglikli bir sekilde dunyaya getiriceksiniz. Bir melegin elindeki seyde bebek olabilir, biraz daha sabredin. Benim annemde 4 defa dusuk birde kurtaj yaptirmak zorunda kaldi. Sende oldugu gibi bebek sagliksizdi ve annemin sagliginida tehlike altina almisti. Ama simdi iki tane saglikli kizi var iste =) ..

evet canım sorma son anda içinde z harfi olan bir isim keşfetmiştik

sağlık olsun 8 haftlıkken aldırdım 6 haftalık gözüktügünü kalbi atmadıgını söyledi doktor.şimdilik eşimde bende düşünmüyoruz.daha yaşımız genç yinede allah bilir herşeyi..

hade şu arkimin kine üç beş bişey söyle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…