evet canım sorma son anda içinde z harfi olan bir isim keşfetmiştik
sağlık olsun 8 haftlıkken aldırdım 6 haftalık gözüktügünü kalbi atmadıgını söyledi doktor.şimdilik eşimde bende düşünmüyoruz.daha yaşımız genç yinede allah bilir herşeyi..
hade şu arkimin kine üç beş bişey söyle tatlım
Tatlim suan kendimi iyi hissetmiyorum, sanirim hastalanicam.. aksam vaktim olursa bakarim olmadi yarin artik.. ozur.
Çok karmaşa içine girmişsiniz sosyal yaşantınızda çok aktif birisiniz
Eki Görüntüle 378776 Eki Görüntüle 378777 Eki Görüntüle 378778 Eki Görüntüle 378779 Eki Görüntüle 378780
bende istiyorum şimdiden teşekkürler
Istek uzerine..
Sevgili lovely17,
Evlendikten sonra hic hayal edemeyeceginiz bazi sikintilar yasamak zorunda kalmissiniz. Iciniz alev alev resmen, ne yaklastiriyosunuz nede kendiniz halledebiliyosunuz. Geceleri rahat uyuyamadigini, devamli esinle oturup konustugunuzu ve senin uzerine dustugunu goruyorum. Konu her ne ise oldukca can SIKICI, cunku arada bir sinirleriniz bozuluyor ve bu sebepten birbirinizin kalbini kirabiliyosunuz. Oysaki birbirine duskun bir cift olarak goruyorum sizi, dilerim sorun ne ise sinirlerinizi bos yere yipratmazsiniz. Sizi uc kisi goruyorum hane icinde, ucuncusu ana rahminde gozukuyor, hamile hamile fal baktirmiyorsundur umarim, agirlik verir genelde. Yeni dogum yaptiysaniz bilemem, cocugunuz yoksada yakin zamanda olucagi kesin. Bi kutlama yapicaksiniz, oyleki milletin gozune gozune sokucaginiz turden olucak bu :). Bi eliniz telefonda, bi yerden bir haber bekliyosunuz sanirim ve o haber gelicek. Ayrica devamli bi yolculuk halindesiniz. Bi yerlere gidiyosunuz, eger gitmiyorsaniz bu olucak. Esinizin elinde buyuk bir yuk var, oyle ki uzamis gitmis ama birakmiyor, ne pahasina olursa olsun savasmaya devam ediyor. Cok guzel bir melek cikmis ve size bir armagani var. Cok istediginiz birseye ulasacaksiniz. Korunuyosunuz, degerini bilin. Maddi olarak sorunlar gormedim ben tatlim, para konusunda kismetlisiniz.
keryneia buda kız arkadaşımın...çok mersi<-
Canim kiz arkadasinin falina baktim. Biraz calkalasaymis fincani :), fotograflar pek iyi cekilmemis ama gordugum kadarini anlatiyorum tatlim. Kiz arkadasin dedigim dedik bir yapiya sahip biri. Esmer ve iri kemikli biri sanirim. Hayatindaki adamin yuz sekli ise elmacik kemikleri belirgin ince uzun yuz hatlarina sahip kumral bir bey olarak hissettim (bu konuda cok iyi degilimdir ama tutarsa artik). Bu kisi ile aralarinda uzlasamadiklari bir durum var. Ama yakin zamanda bunu hallediyorlar. Yine yapici adimi atacak olan kizarkadasin gozukuyor. Iki tane cocugu olucak. Biri erkek digeri kiz, yas olarak fazla bir yas farki yok, nerdeyse ikiz gibi cikmislar. Hayati cok inisli cikisli gitmiyecek.. belirli bir duzeyde seyrederken, ani bir degisim yasayacagini bunun arkadasini biraz sarsicagini soyleyebilirim, ama hayatina kaldigi yerden devam edicek. Bu cokus maddi olarak bir kayiba benziyor tatlim, Allah saglik problemi vermesin. Onun disinda guzel bir evlilikle gelen iki cocuk sonrasinda 2. bir hane gozukuyor hayatinda.
canım süpersin çekemeyenler çatlasınnnyukarıda yorum yazmış arkadaş falan filan hadi bizi gectik..kk da olmayan arkadaşımı nasıl bildi baktı
kız arkadaşım esmer evetçok teşekkür ederim hemen ileticem ona bu yazıyı..öptüm seni şeker
2 hane ne oluyor onu çok merak ettim:44::18:
Kızlar gönderdiğiniz resimler acılır az biraz kahve fincanının içine bakılır ( ne görüyorsak bende bilmiyorum ) baktık bir şey göremedik ( ee işin ucunda rezil olmak var ) hemen kahve falı için resim gönderen kişinin
1 PROFİLİNE BAKILIR,
2 PAYLAŞIM ALANLARINDA HANGİ KONULARA GİRDİ İSE O KONULAR OKUMAYA BAŞLANIR
3 ÇOÇUK İSTİYOR DAHA ÖNCE VEYA YENİ AŞILAMA YAPTIRMIŞ İSE O KONUDA YAZDIKARI OKUNUR BİLGİ EDİNİLİR.
4 AİLE VE İŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLER OKUNUR
5 KENDİ TEN RENGİ HASTALIKLARI DÜŞÜNCELERİ İLEİLGİLİ ŞEYLER YAZILIR...
İŞTE BÖYLE YORUM YAPILIR ... SONRA ÖZELDEN MESAJ ATAN OLURSA CANIM İSTANBULDA SURD BAKIYORUM SU SEMTTEYİM DENİR.. OH SONRASINI SİZE BIRAKIYORUM...
KIZLAR ALLAHTAN BAŞKA KİMSE GELECEGİ BİLEMEZ ( ALLAHIN BİLMESİNİ İSTEDİGİ BİLDİRDİGİ SALİH KULLARI HARİÇ ) AMA GEÇMİŞİ ÜÇ HARFLİ YARATIKLAR SENİN KONUSTUGUN NE VARSA HEPSİNİ YAŞAMIŞ OLDUGUN NE VARSA HEPSİNİ ÜÇ HARFLİ YARATIKLAR B İŞLERLE UGRAŞAN KİŞİLERE BİLDİRİRLER..
BURSADA BİRİSİ VAR ADAM AYAK TABANINA MASAJ YAPIYOR BOYUN BEL FITIGI TEDAVİSİ YAPAKEN VÜCUDUNDA BASKA NE RAHATSIZLIK VARSA SÖYLÜYOR DOKTOR RAPORU İLE KESİNLEŞMİŞ BİR HASTALIĞINI SEN BİLİYORSUN KAÇ CANTİM KİST OLDUGUNUDA BİLİYORSUN AMA O BİLMİYOR BUNU TABİ AMA MASAJ YAPARKEN TEK TEK SÖYLÜYOR TUM HASTALIKLARINI BUNU ÜÇ HARFLİLER YARDIMI İLE YAPIYOR ....
BENCE BIRAKIN BU İŞLERİ AÇIN ELİNİZİ ALLAHA DUA EDİN.. BENCE EN GÜZELİ BU...
KUSURA BAKMAYIN YAZDIKLARIM ÇİN....
Ev alir heralde =)
Arkadas bir falcinin reklamini yapiyor sanirim, Bursadaymis mis hehe, onuda eklemeyi hic unutmuyor he
keryneia bana ndn bakmıyosun cnm :26:
Tatlim ara ara fal bakiyorum, tum gunumu falla geciremem. Fal isi cigrindan cikti iyice =). Ben birazdan disari cikiyorum, arkadasla bulusucam. Ama falinda onemli birsey gordum. Geceleri rahatsiz oluyosun, paranormal bazi seyler olabilir tatlim. Ya arastirdigin seylerden oturu bilincaltina girmis yada bilemiyorum. Eve gelince bakarim tam olarak. Oldumu seker.. bide cok kararsiz bir yapin var, buda seni bazi gereksiz kararlar almana itiyor. Biraz dengeyi bulman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?