İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Tatlim suan kendimi iyi hissetmiyorum, sanirim hastalanicam.. aksam vaktim olursa bakarim olmadi yarin artik.. ozur.

yarın sıra bende sanırım, artık 100 mesajı aşkın mesajım olduğu için özel mesaj atabiliyorum soru sorabilirsin özel mesajla konuşuruz

Sıkıntınız çıkmamış varsada atlatmışsınız 2 tane yolunuz var birinde bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz biraz zamanı var Şanslı birisiniz Dışardan bir haberiniz var yakın zamanda gelebilir Sevdiğiniz biri var ve onunla görüşmek istiyosunuz biraz zamanı var ama görüşceksiniz Aileniz temiz çıkmış Şu anda aşk hayatınıza biraz ara vermiş ve kendinizi işe vermiş gibisiniz İşinizde bazen çok karışık durumlar olabiliyo ama size sıkıntı vermiyo fazla Dışarıdan yakın zamanla bir mal alabilirsiniz İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapıcaksınız ve bu yaptığınız başlangıçları size yarıycak Küçük küçük haberler alabilirsiniz ...

Canım çok teşekkür ederim.Ağzına sağlık.İnşlalah gerçekten üç kişiyizdir3 gün önce aşılama yapıldı sonuç bekliyorum.

Kızlar gönderdiğiniz resimler acılır az biraz kahve fincanının içine bakılır ( ne görüyorsak bende bilmiyorum ) baktık bir şey göremedik ( ee işin ucunda rezil olmak var ) hemen kahve falı için resim gönderen kişinin
1 PROFİLİNE BAKILIR,
2 PAYLAŞIM ALANLARINDA HANGİ KONULARA GİRDİ İSE O KONULAR OKUMAYA BAŞLANIR
3 ÇOÇUK İSTİYOR DAHA ÖNCE VEYA YENİ AŞILAMA YAPTIRMIŞ İSE O KONUDA YAZDIKARI OKUNUR BİLGİ EDİNİLİR.
4 AİLE VE İŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLER OKUNUR
5 KENDİ TEN RENGİ HASTALIKLARI DÜŞÜNCELERİ İLEİLGİLİ ŞEYLER YAZILIR...

İŞTE BÖYLE YORUM YAPILIR ... SONRA ÖZELDEN MESAJ ATAN OLURSA CANIM İSTANBULDA SURD BAKIYORUM SU SEMTTEYİM DENİR.. OH SONRASINI SİZE BIRAKIYORUM...

KIZLAR ALLAHTAN BAŞKA KİMSE GELECEGİ BİLEMEZ ( ALLAHIN BİLMESİNİ İSTEDİGİ BİLDİRDİGİ SALİH KULLARI HARİÇ ) AMA GEÇMİŞİ ÜÇ HARFLİ YARATIKLAR SENİN KONUSTUGUN NE VARSA HEPSİNİ YAŞAMIŞ OLDUGUN NE VARSA HEPSİNİ ÜÇ HARFLİ YARATIKLAR B İŞLERLE UGRAŞAN KİŞİLERE BİLDİRİRLER..

BURSADA BİRİSİ VAR ADAM AYAK TABANINA MASAJ YAPIYOR BOYUN BEL FITIGI TEDAVİSİ YAPAKEN VÜCUDUNDA BASKA NE RAHATSIZLIK VARSA SÖYLÜYOR DOKTOR RAPORU İLE KESİNLEŞMİŞ BİR HASTALIĞINI SEN BİLİYORSUN KAÇ CANTİM KİST OLDUGUNUDA BİLİYORSUN AMA O BİLMİYOR BUNU TABİ AMA MASAJ YAPARKEN TEK TEK SÖYLÜYOR TUM HASTALIKLARINI BUNU ÜÇ HARFLİLER YARDIMI İLE YAPIYOR ....

BENCE BIRAKIN BU İŞLERİ AÇIN ELİNİZİ ALLAHA DUA EDİN.. BENCE EN GÜZELİ BU...

KUSURA BAKMAYIN YAZDIKLARIM ÇİN....

Son düzenleme:
keryneia buda kız arkadaşımın...çok mersi<-

Canim kiz arkadasinin falina baktim. Biraz calkalasaymis fincani :), fotograflar pek iyi cekilmemis ama gordugum kadarini anlatiyorum tatlim. Kiz arkadasin dedigim dedik bir yapiya sahip biri. Esmer ve iri kemikli biri sanirim. Hayatindaki adamin yuz sekli ise elmacik kemikleri belirgin ince uzun yuz hatlarina sahip kumral bir bey olarak hissettim (bu konuda cok iyi degilimdir ama tutarsa artik). Bu kisi ile aralarinda uzlasamadiklari bir durum var. Ama yakin zamanda bunu hallediyorlar. Yine yapici adimi atacak olan kizarkadasin gozukuyor. Iki tane cocugu olucak. Biri erkek digeri kiz, yas olarak fazla bir yas farki yok, nerdeyse ikiz gibi cikmislar. Hayati cok inisli cikisli gitmiyecek.. belirli bir duzeyde seyrederken, ani bir degisim yasayacagini bunun arkadasini biraz sarsicagini soyleyebilirim, ama hayatina kaldigi yerden devam edicek. Bu cokus maddi olarak bir kayiba benziyor tatlim, Allah saglik problemi vermesin. Onun disinda guzel bir evlilikle gelen iki cocuk sonrasinda 2. bir hane gozukuyor hayatinda.

Son düzenleme:

canım süpersin çekemeyenler çatlasınnn yukarıda yorum yazmış arkadaş falan filan hadi bizi gectik..kk da olmayan arkadaşımı nasıl bildi baktı

kız arkadaşım esmer evet çok teşekkür ederim hemen ileticem ona bu yazıyı..öptüm seni şeker

2 hane ne oluyor onu çok merak ettim:44::18:

Ev alir heralde =)

Arkadas bir falcinin reklamini yapiyor sanirim, Bursadaymis mis hehe, onuda eklemeyi hic unutmuyor he

Son düzenleme:

Ayayk tabanına masaj olayı ilgimi çekti. Bunun 3 harfliyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu refleksoloji denilen bir yöntem ayak tabanı ve avuç içindeki belli noktalara bası uygulayarak rahatsızlıklar tedavi edilebilyr sorunlar çözülebly. refleksolojiye göre ayak tabanının her bir kısmı vücuttaki bir organı temsil eder rahatsızlıkları bı şekilde anlamış olablr bu işin uzamanı kişiler ayak tabanı parmak aralarındaki kimi notalara bası uygulayarak tedavi yapabiliyorlar çünkü. Bu tıpkı akapunktur gibi bir uzakdoğu tedavi yöntemi.

keryneia bana ndn bakmıyosun cnm :26:

Tatlim ara ara fal bakiyorum, tum gunumu falla geciremem. Fal isi cigrindan cikti iyice =). Ben birazdan disari cikiyorum, arkadasla bulusucam. Ama falinda onemli birsey gordum. Geceleri rahatsiz oluyosun, paranormal bazi seyler olabilir tatlim. Ya arastirdigin seylerden oturu bilincaltina girmis yada bilemiyorum. Eve gelince bakarim tam olarak. Oldumu seker .. bide cok kararsiz bir yapin var, buda seni bazi gereksiz kararlar almana itiyor. Biraz dengeyi bulman gerek.

Evet cnm geceleri rahat uyuyamıorum geceleri sürekli aklıma geliolar:) tmm tatlım sen geldiğinde bakarsın,bekliyorum:) ii eğlenceler

bi zamanlar ben de fal bakardım gittiğim her yerde fincanları sırayla önüme dizerlerdi :) ama ne olduysa kaybettim yeteneğimi.. umarım sen kaybetmezsin..

benim fincanımı da yorumlarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…