http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...steyen-herkese-kahve-fali-bakabilirim-12.html
işte bu sayfada idi. lütfen bugün benimkini yorumlayın
bende kaldıktan sonra beni atlayıp bu sefer son gönderenlere baktınız. araya kaynadı demek ki. uzun zaman girince sayfalar karıştı .
Size tavsiyem yeni fal kapatın bence bunda pek bişey görünmüyoevet ben karamsar biriyim başka.
tam da bugün kahve içmiştim resmini çekip hemen gönderiyorum
Çok temiz kalpli birisiniz öncelikle ailenizde bi problem yok ama sizi dışardan gelen bi problem baya sıkmış ve karamsarlıklara sokmuş bugünlerdeEki Görüntüle 385026 Eki Görüntüle 385027 Eki Görüntüle 385028 Eki Görüntüle 385029 işte çektim bugüne ait kahve hem güncel
Çok şanslısınız bugünlerde mal alabilirsiniz eşinizle aranızda sıkıntı çıkmamış
Etrafınızdaki kişiler yüzünden ayrılmaya kalkmayın bence zaman vermelisiniz ama ayrılık gözükmemiş sıkıntılı çıkmışsınızEki Görüntüle 385267 Eki Görüntüle 385270 Eki Görüntüle 385271
Bana biri bakarsa çok sevinirim. Eşimle ayrılacağız galiba. Birşeyler duymaya ihtiyacım var.
Bence zamana bırakmalısınız ayrıca eşinizde çok üzgünEtrafınızdaki kişiler yüzünden ayrılmaya kalkmayın bence zaman vermelisiniz ama ayrılık gözükmemiş sıkıntılı çıkmışsınız
Bencede her bayan kahve içtimi dayanamaz kapatır fincanını :130:Başlık ilgimi çekti girip bir bakmak istedim. Yanımda da kapalı kahve fincanım duruyor. Alışkanlık olmuş işte. Annem bakardı bana da şimdi kendi evimde her içtiğimde kapatıyorum. Burayı görünce bir gelmek istedim. Kahve falına kim hayır diyebilir ki?
Bencede her bayan kahve içtimi dayanamaz kapatır fincanını :130:
Çok kişi bakılsın isteyincede fena yani bakan kişiye sıkıntı olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?