İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

bi tane daha kapadım görürsün inş :)

Eklentiler

• $tuu.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
bende rica etsem. bekarım..

Eklentiler

• $IMG_3725.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_3735.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_3739.webp
    13 KB · Görüntüleme: 67

Falıma bakabilirsiniz? Çok kötüyüm. Dün kayınvalide bayağı saydırdı, herşeyi benden biliyorlar. Eşim ayrılacağım diyor, aynı evde daha fazla yaşanmaz böyle, ailemi bırakamam diyor. Gerçekten ayrılacak mıyız?

Bende başkalarına bakıp kendisine bakamayanlardanım

Banada bakarmısın canım :)) Sevgilim bu aksam okuduğu ünvden yaşadığı yere yani buraya gelecek. Ne gibi gelişmeler görüyosun ikimiz için vs..

Sevgilinle çok iyi vakit geçirip onunla yeni başlangıçlar yapabilirsin ikinizinde içi sıkılmış ama aşkınız sayesinde bunu sorun etmiceksiniz Koskocaman kalbin çıkmış...

Falnızda koskocamn bir bebek çıkmış

ayyy bebek istiyoruz o mu çıktı kiiiiiiiiiiiiii

telefonumdan silmemiştim resimleri bi abla da öyle demişti. bebek çıkmış yolun var bebeğe doğru ama biraz zaman var demişti. başka nelr var acabaaaaaaa

benim falımada bakarmısın daha öncede göndermiştim ama bakmamıştın bu sefer lütfen bakabilir misin ?

Eklentiler

• $Görüntü0225.webp
    11 KB · Görüntüleme: 63
  • $Görüntü0226.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $Görüntü0227.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $Görüntü0228.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $Görüntü0229.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $Görüntü0230.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $Görüntü0231.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 74
ayyy bebek istiyoruz o mu çıktı kiiiiiiiiiiiiii

telefonumdan silmemiştim resimleri bi abla da öyle demişti. bebek çıkmış yolun var bebeğe doğru ama biraz zaman var demişti. başka nelr var acabaaaaaaa

Sadece bebek çıkmış her hem fincanda hemde tabakta bence çok şanslı olabilirsiniz bugünlerde tertemiz çıkmış bebek

Bugünlerde sıkıntın çıkmış biraz seni germiş yeni başlangıçlar yapmak istemişsin ama askıda kalmış

evet çok doğru bir sıkıntım var şu sıralar . erkek arkadaşımdan ayrılmak istemiştim ama yapamamıştım yani askıda kaldı .
başka bişey görüyor musun acaba ??

evet çok doğru bir sıkıntım var şu sıralar . erkek arkadaşımdan ayrılmak istemiştim ama yapamamıştım yani askıda kaldı .
başka bişey görüyor musun acaba ??
4 kişiyle konuşma yapmışsın mal almak istemişsin ama onuda alamamışsın falın tam net değil o yüzden fazla göremiyorum

kimseden bişe istemedm ama belki isticek falansam bilemicem. yorumun için teşekkür ederm canım saol :)

Falıma bırkac cumle kurmak ısteyen varsa sevınırım

cooookkk tesekkurlerr

ONEMLI SORU GELEN GIDEN BEBISS VARMI ?? :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…