İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

öncelikle merhaba sitede yeniyim ve sizlerle olmak güzel ,fala meraklıyım ve resimlerine birkaç yorum katmak isterim ;

öncelikle içimiz biraz sıkkın ve gergin düşünceler zaman zaman nüksediyor tahminim 3 ile 5 vakit zaman diliminin öncesinde yaşanılan bir olay..

iki bayan arasında bir konuşma görünüyor aslında iki insan kafa olarak,yaşam biçimi yada statü olarak eşit ancak diğer üstünlük taslıyor ve bu da can sıkıcı sanırım sizin üzerinize gelen bir bayan olabilir...

ayın 3'ü ,13'ü ,23'ü yada 3 gün 3 hafta sizin için önemli bir gelişme söz konusu , temiz ve yeni bir başlangıç olabilir.

Adında S harfli olan yalnız birini görüyorum muhtemelen başını alıp gitmek isteyen biri yada kendini yalnız hisseden bir erkek.. eski erkek arkadaş olabilir.. mutlu görünmüyor..

bir muradınız var ve size güç verecek biri bunu gerçekleştirmek adına yanınızda olacak yardımlaşma var , aslan burcu olabilir yada çok güçlü heybetli biri..

İsminde M harfli biriyle yaşanılan tatsız bir konuşma olmuş geçmişe dair... onun içine batan bir gerginlik ve kafasında kurduğu düşünceler var..

hayatında çok belirgin birini görmüyorum belki geçmişten kalan birkaç kırıntı yada adı konmamış bir ilişki ama net bir insan yok şimdilik..

ailemizde yada yakın çevremizde Ç adında yada soyadında geçebilir o kişinin biraz olaylarına üzünülmüş , sıkıntı zamanla geçecek ..resmi bir evrak bekliyorsanız (iş okul ) sizi tanımadığım için genel yorum yapıyorum güzel bir göz aydını var.. bununla beraber istediğiniz 2 dileğiniz var ve zamanla biri biraz mücadele gerektiren diğeriyse kalben dualarınızla ins olacaktır..

bir tarafınız karamsar diğer tarafsa bir yandan düzeliyor ve sadece biraz sabır diyorum...o soru işaretimizi çözümlediğimizde herşey yoluna girecektir

benden bu kadar umarım beğenirsin , kendine cici bak , çözümler için biraz kendini aç olur mu canım ,)

merhaba ,

fincan ve tabağı biraz uzak mesafeden çekseydin biraz daha iyi olcaktı sanırım , kulpu bulamadım biraz zorlandım :)

görebildiğim birkaç şeyi söyleyeyim ,

öncelikle falın genel anlamda tek bir noktada yoğunlaşmış seni hep düşünmeye iten belli bir konu var...

H harfli yada adından h harfi geçen biri senin için çok önemli , baş tacı gibi eğer bu kişi sensen karşı taraf seni önemsiyor ama ben senin karşı tarafa fazla önem verdiğini senin için çok önemli olduğunu düşünüyorum... zaman zaman kelebek kadar hafif bazense içini huzursuzluk kaplıyor..bu kişi zayıf bir erkek biraz uzun boylu da olabilir..

senin için çok güzel bir kısmet var , 3 gün 3 hafta en fazla 3 hafta içinde bu senin olacak...sonrasını senin için daha aydınlık görüyorum...

senin kafana taktığın bir konu yada herhangi bir takıntı var , çözülemeyen bişi var şuan hayatında ..cevaplar sende olabilir biraz şu büyük kısmeti bekleyelim diyorum ben

yüz hatları çok düzgün biri onuşmak için planlar yapıyor adında s harfi geçebilir şimdilik karamsar fakat oldukça düşünceli...

3 lü bir konuşma görünüyor eğlenceli güzel bir sohbet ortamı , ikizler burcu kimm ? bir haber duyabiliriz ve bu 3 lünün içinde t harfi baskın haber ondan gelebilir..

hayatında dediğim gibi hep bir noktaya bağlı herşey gibi.. bu okul , aile, aşk ,sağlık... hangisi dersen ben aşk derim ...

iki kişi arasına girilmiş bir mesafe var çünkü bir sorun çözülememiş , konuşulamamış yada konuşulsa da havada kalmış şimdilik bir mesafe dileğin belki de bu yöndeydi..

bir baskı altında hissedebilirsin kendini ama canını sıkma ..

e harfli birinden güzel bir haberimiz olabilir..

aşk düşünen bir erkek ,sana kavuşamamış hayaller kuruyor sürekli..yada sen tarafından red edilmiş hayal kırıklığı olabilir.. ama düşünceler hep aşk aşk.. :)

benden bu kadar canım , umarım yorumları tutarlıdır

canım inanamıyorum o kadar doğru şeyler söylemişsin ki öyle şaşırdım ki ağzına sağlık :)))) aynı dediğin gibi h harfi baştacım oldu ama ayrıldık yeni oldu ve dediğin gibi konuşuldu çoğu şey ama havada kaldı etkisi olmadı dediğin kısmet onunla barışma yönünde olabilir mi acaba ?tekrar tekrar çok teşekkür ederiyorum acaba bugün yeni resimler eklesem bakabilir misin ?

canım inanamıyorum o kadar doğru şeyler söylemişsin ki öyle şaşırdım ki ağzına sağlık :)))) aynı dediğin gibi h harfi baştacım oldu ama ayrıldık yeni oldu ve dediğin gibi konuşuldu çoğu şey ama havada kaldı etkisi olmadı dediğin kısmet onunla barışma yönünde olabilir mi acaba ?tekrar tekrar çok teşekkür ederiyorum acaba bugün yeni resimler eklesem bakabilir misin ?

ben de paylaşmıştım bana da bakın lütfenn

rica ederim canım eğer vaktim olursa bakmaya çalışırım ama söz vermiyeyim , ben o büyük kısmetin farklı olduğunu düşünüyorum ama illa da aşk demiyorum , okuyorsan başarı çalışıyorsan güzel bir iş yada büyük bir yenilik aşk .. herşey olabilir dilerim barışırsınız

merhaba , biraz bulanıktı görüntüler bikaç yerde muallakta kaldım bakalım tutuyor mu

öncelikle 3 dileğin var canım , 3 ü de iyi dilekler üzerine kurulmuş ve olması kolay değil ama yapabileceğin yada gerçekleşebilecek dilekler..

4 vakit zaman dilimi var önünde bu ayın 4 14 24 ü olabilr , 4 gün ile 4 hafta arasında bir el uzatma var . bir dargınlığın giderilmesi yada senin el uzatmak istediğin biriyle gerçekleşecek bir mevzu..

a harfli birine omzunu yaslamışsın bir arkadaş sırdaş olabilir yada varsa hayatımızda biri..

hayatında biri var gibi görünüyor bir yandan yok gibi de.. belki git gel yaşıyorsun yada şuan aranızda gerginlikler söz konusu..adında a ve s harfleri var mı ?

koç yada boğa burcu biri bu kişiden beklediğin bir haber sana ulaşabilir yakın zamanda...

53 yada 55 ben bunu bir gün olarak yorumlamıyacağım , öğrenci msin? öyleyse bir sınav sonucun bunlardan biri olursa şaşırma :)

arabayla yapmak istediğin bir yolculuk var .. o an kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum..

1 erkeğin gözü üzerinde farkındasında ama değil gibisinde nasıl denir aptala yatmak gibi:)

s harfi geçen birinden bir haber duyabilirsin beraberinden içinde bir rahatlama olacak..

resmi bir kağıt , okul olabilir yada iş 3 ü de farklı ve 3 ü de çok güzel...

2 dileğin var biri olacak diğer zamana bağlı birşey şuan biraz uzakta gibi ama tertemiz güzel bir dilek bu.. e harfli birinden birşeyler bekliyorsun sen duruyorsun o da karşında , yüzyüze konuşmamı mı yoksa telefon mu bilmiyorum ama beklediğin birşey var gerçekleşecek diyorum..

ailecek almak istediğinz yada değiştirmek istediğiniz ev araba.. olabilir büyük bir anahtar çıkmış size...

bir konu da onay bekliyorsun ve o onay geciklmeli de olsa sana gelecek.. sabır..

g harfli kim ? ortak bir konuşma bir kafa karışıklığı üzerine ... iki tarafta biraz gergin gibi.. aman dikkat!..

onun dısında yüreğini bir kenara atmış karmaşık düşüncelerlesin canım verdiğin tarihler o 4 14 24 en geç 4 hafta daha rahatlama olabilir ...

kendine cici bak , umarım beğenirsin

merhaba az önce gördüm özelden mesaj atmışsınız
özel mesaj atamıyorum sitede yeniyim falınıza bakmıştım o kadar istekliydinizki...

dilerseniz silebilirsiniz tabi .. ben talebiniz üzerine vaktim de varken yorum yapmak isterim hakkınızda birşey bilmiyorum tabi ki bebiş falan demişsiniz ama :) ve dediğim gibi dilerseniz silebilirsiniz no problem..

iyi günler..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

merhaba ,

canım senin de fotğraflar biraz bulanıktı görmekte zorlandım :S

bir insanla aranıza mesafe girmiş bir küslük olmuş olabilir bu karşıdaki insanı etkileyen başka biri var gibi...

bir konuda inanılmaz canın sıkkın resmen içine yük binmiş gibi isminde e yada t harfi geçen yada bu insanla bağlantılı bir durumdan kaynaklanan sıkıntı ama ben geçecek diyorum özellikle 5 gün ile 5 hafta bu konu da ilerleme ve ferahlık var diyorum..

bir yüzleşme gerçekleşebilir hayatında 2 kişili bir konuşma kaşındakiyle sanki gönüller bir ama sorunlar bu iki insanı çok ama çok uzaklaştırmış görünüyor..

dileğin açıkçası biraz zor gibi , olmayacak diyemem tabi ama şimdilik biraz sabretmen gerekiyor .. o yüzleşme her ne ise o seni rahatlatacak diyorum..

gerçek aşk için zamanın var ama şuan kafanı kurcalayan kişi bence kalıcı değil emin ol mutluluk başkasında ve o doğru kişi

bide adında noktalı harf i,ü .. mutlu bir haber alabilirsin ..

müzikle uğraşan biri mi var ? yada müzikli bir ortama katılabilirisn iyi görünüyor

ve tekrar bir e harfi , bu harf adında var mı yada karşı taraf s harfi de olabilir isminde geçen sıkıntı bundan kaynaklı 5 vakit zaman önemli sonrası ferahlık....

çok ani bir haber alabilirsin hatta şuan yolda diyorum.. şaşırabilirsin...

,,,,, kendine cici bak,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…