öncelikle merhaba sitede yeniyim ve sizlerle olmak güzel ,fala meraklıyım ve resimlerine birkaç yorum katmak isterim ;GECEN GUNDE BAKTIRDIM cokk oluyorumm biliyorum amaaa o zamann oylesine laf olsun diyee onemsememistim ve onemsenicegini yanii cevaplanicagini dusunmemistimmm o yuzden simdi icten icip kapattimm yormiyacaksaaa az cumle icinizden gelirse tabiiiiiiiii
bakilsada bakilmasada allah razi olsun
opuyorum tesekkurlerrrrr
Eki Görüntüle 415601 Eki Görüntüle 415602 Eki Görüntüle 415603 Eki Görüntüle 415604 Eki Görüntüle 415605 Eki Görüntüle 415606 Eki Görüntüle 415607
Eki Görüntüle 415597 Eki Görüntüle 415598 Eki Görüntüle 415599 Eki Görüntüle 415600
dilinize yureginize saglikk diyeyimmm ..... :) muckss
merhaba bulamadım ?bana da bakabilir misin acaba
resimlerim sayfada
teşekkürler
acil ihtiyacım var
sıkıntım çok nolur
merhaba ,
fincan ve tabağı biraz uzak mesafeden çekseydin biraz daha iyi olcaktı sanırım , kulpu bulamadım biraz zorlandım :)
görebildiğim birkaç şeyi söyleyeyim ,
öncelikle falın genel anlamda tek bir noktada yoğunlaşmış seni hep düşünmeye iten belli bir konu var...
H harfli yada adından h harfi geçen biri senin için çok önemli , baş tacı gibi eğer bu kişi sensen karşı taraf seni önemsiyor ama ben senin karşı tarafa fazla önem verdiğini senin için çok önemli olduğunu düşünüyorum... zaman zaman kelebek kadar hafif bazense içini huzursuzluk kaplıyor..bu kişi zayıf bir erkek biraz uzun boylu da olabilir..
senin için çok güzel bir kısmet var , 3 gün 3 hafta en fazla 3 hafta içinde bu senin olacak...sonrasını senin için daha aydınlık görüyorum...
senin kafana taktığın bir konu yada herhangi bir takıntı var , çözülemeyen bişi var şuan hayatında ..cevaplar sende olabilir biraz şu büyük kısmeti bekleyelim diyorum ben
yüz hatları çok düzgün biri onuşmak için planlar yapıyor adında s harfi geçebilir şimdilik karamsar fakat oldukça düşünceli...
3 lü bir konuşma görünüyor eğlenceli güzel bir sohbet ortamı , ikizler burcu kimm ? bir haber duyabiliriz ve bu 3 lünün içinde t harfi baskın haber ondan gelebilir..
hayatında dediğim gibi hep bir noktaya bağlı herşey gibi.. bu okul , aile, aşk ,sağlık... hangisi dersen ben aşk derim ...
iki kişi arasına girilmiş bir mesafe var çünkü bir sorun çözülememiş , konuşulamamış yada konuşulsa da havada kalmış şimdilik bir mesafe dileğin belki de bu yöndeydi..
bir baskı altında hissedebilirsin kendini ama canını sıkma ..
e harfli birinden güzel bir haberimiz olabilir..
aşk düşünen bir erkek ,sana kavuşamamış hayaller kuruyor sürekli..yada sen tarafından red edilmiş hayal kırıklığı olabilir.. ama düşünceler hep aşk aşk.. :)
benden bu kadar canım , umarım yorumları tutarlıdır
merhaba ,
fincan ve tabağı biraz uzak mesafeden çekseydin biraz daha iyi olcaktı sanırım , kulpu bulamadım biraz zorlandım :)
görebildiğim birkaç şeyi söyleyeyim ,
öncelikle falın genel anlamda tek bir noktada yoğunlaşmış seni hep düşünmeye iten belli bir konu var...
H harfli yada adından h harfi geçen biri senin için çok önemli , baş tacı gibi eğer bu kişi sensen karşı taraf seni önemsiyor ama ben senin karşı tarafa fazla önem verdiğini senin için çok önemli olduğunu düşünüyorum... zaman zaman kelebek kadar hafif bazense içini huzursuzluk kaplıyor..bu kişi zayıf bir erkek biraz uzun boylu da olabilir..
senin için çok güzel bir kısmet var , 3 gün 3 hafta en fazla 3 hafta içinde bu senin olacak...sonrasını senin için daha aydınlık görüyorum...
senin kafana taktığın bir konu yada herhangi bir takıntı var , çözülemeyen bişi var şuan hayatında ..cevaplar sende olabilir biraz şu büyük kısmeti bekleyelim diyorum ben
yüz hatları çok düzgün biri onuşmak için planlar yapıyor adında s harfi geçebilir şimdilik karamsar fakat oldukça düşünceli...
3 lü bir konuşma görünüyor eğlenceli güzel bir sohbet ortamı , ikizler burcu kimm ? bir haber duyabiliriz ve bu 3 lünün içinde t harfi baskın haber ondan gelebilir..
hayatında dediğim gibi hep bir noktaya bağlı herşey gibi.. bu okul , aile, aşk ,sağlık... hangisi dersen ben aşk derim ...
iki kişi arasına girilmiş bir mesafe var çünkü bir sorun çözülememiş , konuşulamamış yada konuşulsa da havada kalmış şimdilik bir mesafe dileğin belki de bu yöndeydi..
bir baskı altında hissedebilirsin kendini ama canını sıkma ..
e harfli birinden güzel bir haberimiz olabilir..
aşk düşünen bir erkek ,sana kavuşamamış hayaller kuruyor sürekli..yada sen tarafından red edilmiş hayal kırıklığı olabilir.. ama düşünceler hep aşk aşk.. :)
benden bu kadar canım , umarım yorumları tutarlıdır
canım inanamıyorum o kadar doğru şeyler söylemişsin ki öyle şaşırdım ki ağzına sağlık :)))) aynı dediğin gibi h harfi baştacım oldu ama ayrıldık yeni oldu ve dediğin gibi konuşuldu çoğu şey ama havada kaldı etkisi olmadıdediğin kısmet onunla barışma yönünde olabilir mi acaba ?tekrar tekrar çok teşekkür ederiyorum acaba bugün yeni resimler eklesem bakabilir misin ?
Eki Görüntüle 417630 Eki Görüntüle 417634 Eki Görüntüle 417635 Eki Görüntüle 417636 Eki Görüntüle 417637 Eki Görüntüle 417625 bana da bakar mısın paylent
teşekkürler
Banada bakarmısınız lütfen bir şeyler duymaya ihtiyacım var. :26:
Eki Görüntüle 417760 Eki Görüntüle 417761 Eki Görüntüle 417762 Eki Görüntüle 417763 Eki Görüntüle 417767
GECEN GUNDE BAKTIRDIM cokk oluyorumm biliyorum amaaa o zamann oylesine laf olsun diyee onemsememistim ve onemsenicegini yanii cevaplanicagini dusunmemistimmm o yuzden simdi icten icip kapattimm yormiyacaksaaa az cumle icinizden gelirse tabiiiiiiiii
bakilsada bakilmasada allah razi olsun
opuyorum tesekkurlerrrrr
Eki Görüntüle 415601 Eki Görüntüle 415602 Eki Görüntüle 415603 Eki Görüntüle 415604 Eki Görüntüle 415605 Eki Görüntüle 415606 Eki Görüntüle 415607
Eki Görüntüle 415597 Eki Görüntüle 415598 Eki Görüntüle 415599 Eki Görüntüle 415600
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
opuyorum tesekkurlerrrrr
dilinize yureginize saglikk diyeyimmm ..... :) muckss
Eki Görüntüle 418993 Eki Görüntüle 418994 Eki Görüntüle 418995 Eki Görüntüle 418996 Eki Görüntüle 418997 banada bakarmısınız rica etsem =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?