İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Falıma bırkac cumle kurmak ısteyen varsa sevınırım

cooookkk tesekkurlerr
onemlı soru : Bebıs varmı kıı gorunurdee ?? :))

Son düzenleme:
MErhaaba bilseydim resim cekerdim az once kendim bktim kahve falima ve gorduklerimi bir kagida yazdim
ben buraya gorduklerimi yazsam sizde asagi yukari bir yorum yapsaniz olur muuu :) lutfen cok seviniriiim cevap verirseniz.. yaziyorum faldakileri

ucak vardi bitane sonra 3 tane arkasi arkasiya kedi kafasi vardi cok belirgin bir sekilde, bu kedi kafalarinin arasinda yollar vardi diyebilirim
sonra kopek ve insan vardi ve ikisi birlesmis durumdaydilar, kopegin kafasiyla insanin kafasi birlesmis vucutlari ayri, o kafayin ustundede kus mu desem bilmiyorum ama cok belirgin 2 tane buyuk kanat vardi.. zaten falda hep kanatlar gordum
1 sayisi vardi etrafinda belirsiz semboller figurler vardi ne olduklarini yorumlayamadim
cizme veya ayak vardi ve ayak izleri vardi 1-2 yerde
---
sonra dilek diledikten sonrada
tam ortada aslan olustu, kenarda kartal vardi ve birbirine sarilan 2 insan vardi... dilekte 2 tane S harfi vardi, S benim ismimin bas harfi
bukadar

cokkkk tesekkur ederim, yorumlasanizda yorumlamasanizda coook sagolun simdiden tesekkurler

falima yorummmmmmmmm :)) sadece 1 cumle yeterli :))

Son düzenleme:
falima yorummmmmmmmm :)) sadece 1 cumle yeterli :))

Merhaba canım :) Ben kendime ve aileme fal bakamıyorum.Fırsat buldukça arkadaşlarımla birbirimize fal bakarız işte :) Öncelikle söyliyim fal konusunda bir iddiam yok,falcı değilim :) benim falıma da bakçak biri çıkarsa sevinirim Fotolarını gördüm yorumlamak istedim ... Oku bakalım :)
Çok hassas,duyarlı birisin.Bir ortama girdiğinde kimin ne mal oldugunu gayet iyi anlıyorsun.Sezgilerin çoğu zman kuvvetli ancakiyi niyetinden ötürü,kişiliğinin ne derece kötü oldugunu bariz bilip,gördüğün bir insanı bile kolay kolay silemiyorsun hayatından.Ama sana tavsiyem fazlasıyla kullandıgın iyi niyetini şuan hayatında olan isminin içinde 'N' ya da 'E' harfi olan (her ikiside olabilir) bu kumral bayanda kullanma.Zira o senin kadar iyi niyetli değil.Dikkatli ol.Eşinle oldukça mutlu günler göreceksin.4 vade içinde (4 saat,4gün ya da 4 ay içinde olabilir) evinize 2 ya da 3 kişi gelecek misafirliğe.O gün güzel birgün geçirmemiş olsanda moralin bozuk olsada evine gelenlere belli etme.Laf çıkaran tipte insanlar çünkü.Gelelim güzel habereeee 7 vade içinde (7 gün veya 7 hafta yada 7 ay) evinize bir fert dünyaya getireceğini öğreneceksin.Doğacak çocugunuz oğlan olacak.Erkek çocuk için Efe,Yiğit,Mert...vb. isimlerini seven kim var çevrende ? :)

nimooss benimde 2 tane kahve falı konum var ö.m atamıyorum suan yeni attım baska arkadasa ikisinide yorumlarmısın birini bugün ictim diğerinide oluyo 1 hafta falan ::

COOooooooooooOOOKKK tesekkurlerr diline yuregine saglikk
Allah gonlunun muradini versininsallahh cnmmmm
cokk tesekkurlerrr

GECEN GUNDE BAKTIRDIM cokk oluyorumm biliyorum amaaa o zamann oylesine laf olsun diyee onemsememistim ve onemsenicegini yanii cevaplanicagini dusunmemistimmm o yuzden simdi icten icip kapattimm yormiyacaksaaa az cumle icinizden gelirse tabiiiiiiiii
bakilsada bakilmasada allah razi olsun
opuyorum tesekkurlerrrrr

dilinize yureginize saglikk diyeyimmm ..... :) muckss

GECEN GUNDE BAKTIRDIM cokk oluyorumm biliyorum amaaa o zamann oylesine laf olsun diyee onemsememistim ve onemsenicegini yanii cevaplanicagini dusunmemistimmm o yuzden simdi icten icip kapattimm yormiyacaksaaa az cumle icinizden gelirse tabiiiiiiiii
bakilsada bakilmasada allah razi olsun
opuyorum tesekkurlerrrrr

Eki Görüntüle 415601 Eki Görüntüle 415602 Eki Görüntüle 415603 Eki Görüntüle 415604 Eki Görüntüle 415605 Eki Görüntüle 415606 Eki Görüntüle 415607
Eki Görüntüle 415597 Eki Görüntüle 415598 Eki Görüntüle 415599 Eki Görüntüle 415600

dilinize yureginize saglikk diyeyimmm ..... :) muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…