merhaba ,
canım senin de fotğraflar biraz bulanıktı görmekte zorlandım :S
bir insanla aranıza mesafe girmiş bir küslük olmuş olabilir bu karşıdaki insanı etkileyen başka biri var gibi...
bir konuda inanılmaz canın sıkkın resmen içine yük binmiş gibi isminde e yada t harfi geçen yada bu insanla bağlantılı bir durumdan kaynaklanan sıkıntı ama ben geçecek diyorum özellikle 5 gün ile 5 hafta bu konu da ilerleme ve ferahlık var diyorum..
bir yüzleşme gerçekleşebilir hayatında 2 kişili bir konuşma kaşındakiyle sanki gönüller bir ama sorunlar bu iki insanı çok ama çok uzaklaştırmış görünüyor..
dileğin açıkçası biraz zor gibi , olmayacak diyemem tabi ama şimdilik biraz sabretmen gerekiyor .. o yüzleşme her ne ise o seni rahatlatacak diyorum..
gerçek aşk için zamanın var ama şuan kafanı kurcalayan kişi bence kalıcı değil emin ol mutluluk başkasında ve o doğru kişi
bide adında noktalı harf i,ü .. mutlu bir haber alabilirsin ..
müzikle uğraşan biri mi var ? yada müzikli bir ortama katılabilirisn iyi görünüyor
ve tekrar bir e harfi , bu harf adında var mı yada karşı taraf s harfi de olabilir isminde geçen sıkıntı bundan kaynaklı 5 vakit zaman önemli sonrası ferahlık....
çok ani bir haber alabilirsin hatta şuan yolda diyorum.. şaşırabilirsin...
,,,,, kendine cici bak,,,,,,
Eki Görüntüle 419859 Eki Görüntüle 419868 Eki Görüntüle 419875 Eki Görüntüle 419878 Eki Görüntüle 419887 Eki Görüntüle 419906 Eki Görüntüle 419907 Eki Görüntüle 419909 Eki Görüntüle 419910
canımm benimkinede bakar mısın teşekkür ederim şimdiden :))
merhaba ,
öncelikle yüz hatları keskin , çenesi burnu çok belirgin bir erkek gördüm 2 farklı insan yada 2 farklı düşünce arasında ve kendini biraz yalnız hissediyor..
aile yakınlarından birini yakın zamanda kaybettiniz mi? ya da şuan dua bekleyen biri , çok iyi bir insanmış ve şuan mutlu sadece dua bekliyor..
c harfli kim ? bu ayın 7 si yada haziran 7 ye kadar sıkıntı yapılan bir konuşmayla ilgili yeniden bir gelişme görünüyor..
m harfi geçen biriyle düşünce farklılıkları söz konusu ... bazı sıkıntılar yaşamışsın sanki bi tarafın seni ilerletmeden durduruyor gibi.. yüreğin çatallanmış kendini bir kenara çekip düşünce moduna geçmiş gibisin..
kalabalık bir ortama giriyorsun ve ben evlilik olabilir diyorum yada evlilik haberi alacaksın bu da 3 gün en fazla 3 hafta içinde gerçeklecek bir mevzu..
yan profilli bir bayan gördüm sen olabilirsin yüz hatları çok düzgün burnu kalkık sevimli bir yüzü var, bu kişinin bir bayanla konuşması ve diğer 1 yada 2 kişinin de bu konuşmaya dahil olması canını sıktığun bir konuyla ilgili çözüm aramalar var...
şimdilik uzak bir yolun yok gibi kısa gel gitler yapabilirsin... ara ara yüreğin alevleniyor zaman zaman taşıyor ve tekrar duruluyor bir süre bu böyle şu bahsettiğim 7 li tarihlere dikkat et bir gelişme olabilir..
kendine cici bak
tek bir dileğin var
öncelikle çok teşekkür ederim,bende şöyle bir açıklama yapayım :) yüz hatları keskin bir erkek eski erker arkadaşım olabilir uzaktaydı kendisi ve ciddi düşnüyorduk evlilik üzerine olmadı ilişkilerimiz kısa sürüp ayrılıyorduk en sonuncusuda çok fena oldu çok kırıldım ve tekrar barışacağımı sanmıyorum.ne düşünüyor pek de umrumda değil başka bi kız da olablir onun hayatında :S aile yakınlarımdan brini kaybetmedim dua bekleyen birini bilemedim aklıma gelmedi :S evet kendim düşünce modundayım çevremdekiler zedeledi beni ve de en yakın arkadaşım,dostum (erkek) onunla ilgili sorunlar oldu vede görüşmüyoruz.c harfi hiç kimse bi celal diye arkim var onuda bilemedim:S şu an 20 yaşındayım evlilik için erken sanki vede adayda yokokul için terch yapacam yazın onunla ilgili bişe yok mu acaba :) yan proflli bayan BENİM bir tek dileeeğimmmm vaaar mutlu olayım yeteeer :)
benim falımıda yorumlarmısınız
canım düz çekseydin keske kafamı yan çevireyim derkn tutulucam :) kafan karmakarışık tek anladığım bu bide bir küslük var..
tekrar çek bakayım ama düz ve net olursa bakmam rahat olur..
o resimleri 2 gün önce cekmiştim kimse bakmamıştı benim falıma yıkadım fincanıbakmaya calışsanız olmaz mı acaba sizi zora sokuyorum ama
ay canımm fal mı bakıyosun sen:)))
ben de içiyim de ekliyim çok merak ettim :)))
bakarsın di mi benimkine ed:)
ben bi kere bi kadına baktırmıştım arkadaşım zorlamıştı..hep yanlış söyledi herşeyi..
dediğim şeyler tutarsız olur bidaha çekersen vaktim olduğunda bakabilirm.
canım isminde geçen harfler önemli baş harf olmayabilir , başım çok ağrıyodu sana bakarken not adığım şeyleri yazıverdim hemen . evlilik senin için değil bir yakının için haberi almadın henüz yanılmıyosam 3 vakit vardı..
rica ederim iyi bak kendine
benim falımıda yorumlarmısınız
görebildiğim bikaç yorum ama hiç emin olamadım ona göre
kafan çok karışık çıkmış düşünceler belli bi tarafta yooğunlaşmış.. bi küslük söz konusu inatlaşmadan dolayı da iki taraf birbirini anlamakta güçlük çekiyor ve sanırım karşı taraf biraz daha kafası rahay biri.. oğlak koç yada boğa burcu kim?....
adında a harfi geçebilir , mücadelelerin söz konusu bir ay doğacak yüreğine ama bu konuyla alakalı mı onu bilemedim .. şuan için oldukça karmaşıksın bunu söyleyebilirim.. karşındaki insan çok ilişki insanı olmayabilir ve bu rahatlığından kaynaklı ve inatlaşmaları seni epey yoruyor..
daha net olduğunda fal daha ii yorumlar yapabilirim şimdilik bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?