İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

teşekkür ederim falıma kırmayıp baktığınız için evet bende farkettim resimlerin bulanık olduğunu ama belki üç beş kelime de olsa birşey çıkar diye ekledim.. evet inanılmaz sıkıntılar yaşıyorum zor günler geçiriyorum ama geçicek diye ümit ediyorum.. sende kendine çok iyi bak

merhaba ,

öncelikle yüz hatları keskin , çenesi burnu çok belirgin bir erkek gördüm 2 farklı insan yada 2 farklı düşünce arasında ve kendini biraz yalnız hissediyor..

aile yakınlarından birini yakın zamanda kaybettiniz mi? ya da şuan dua bekleyen biri , çok iyi bir insanmış ve şuan mutlu sadece dua bekliyor..

c harfli kim ? bu ayın 7 si yada haziran 7 ye kadar sıkıntı yapılan bir konuşmayla ilgili yeniden bir gelişme görünüyor..

m harfi geçen biriyle düşünce farklılıkları söz konusu ... bazı sıkıntılar yaşamışsın sanki bi tarafın seni ilerletmeden durduruyor gibi.. yüreğin çatallanmış kendini bir kenara çekip düşünce moduna geçmiş gibisin..

kalabalık bir ortama giriyorsun ve ben evlilik olabilir diyorum yada evlilik haberi alacaksın bu da 3 gün en fazla 3 hafta içinde gerçeklecek bir mevzu..

yan profilli bir bayan gördüm sen olabilirsin yüz hatları çok düzgün burnu kalkık sevimli bir yüzü var, bu kişinin bir bayanla konuşması ve diğer 1 yada 2 kişinin de bu konuşmaya dahil olması canını sıktığun bir konuyla ilgili çözüm aramalar var...

şimdilik uzak bir yolun yok gibi kısa gel gitler yapabilirsin... ara ara yüreğin alevleniyor zaman zaman taşıyor ve tekrar duruluyor bir süre bu böyle şu bahsettiğim 7 li tarihlere dikkat et bir gelişme olabilir..

kendine cici bak

tek bir dileğin var

öncelikle çok teşekkür ederim,bende şöyle bir açıklama yapayım :) yüz hatları keskin bir erkek eski erker arkadaşım olabilir uzaktaydı kendisi ve ciddi düşnüyorduk evlilik üzerine olmadı ilişkilerimiz kısa sürüp ayrılıyorduk en sonuncusuda çok fena oldu çok kırıldım ve tekrar barışacağımı sanmıyorum.ne düşünüyor pek de umrumda değil başka bi kız da olablir onun hayatında :S aile yakınlarımdan brini kaybetmedim dua bekleyen birini bilemedim aklıma gelmedi :S evet kendim düşünce modundayım çevremdekiler zedeledi beni ve de en yakın arkadaşım,dostum (erkek) onunla ilgili sorunlar oldu vede görüşmüyoruz.c harfi hiç kimse bi celal diye arkim var onuda bilemedim:S şu an 20 yaşındayım evlilik için erken sanki vede adayda yok okul için terch yapacam yazın onunla ilgili bişe yok mu acaba :) yan proflli bayan BENİM bir tek dileeeğimmmm vaaar mutlu olayım yeteeer :)

aa yok burnum kalkık değil hafif kemerli ama sevimlidir yüzüm :) gülerim herşeye

canım isminde geçen harfler önemli baş harf olmayabilir , başım çok ağrıyodu sana bakarken not adığım şeyleri yazıverdim hemen . evlilik senin için değil bir yakının için haberi almadın henüz yanılmıyosam 3 vakit vardı..
rica ederim iyi bak kendine

canım düz çekseydin keske kafamı yan çevireyim derkn tutulucam :) kafan karmakarışık tek anladığım bu bide bir küslük var..
tekrar çek bakayım ama düz ve net olursa bakmam rahat olur..

o resimleri 2 gün önce cekmiştim kimse bakmamıştı benim falıma yıkadım fincanı bakmaya calışsanız olmaz mı acaba sizi zora sokuyorum ama

ay canımm fal mı bakıyosun sen:)))
ben de içiyim de ekliyim çok merak ettim :)))
bakarsın di mi benimkine ed:)
ben bi kere bi kadına baktırmıştım arkadaşım zorlamıştı..hep yanlış söyledi herşeyi..

nilaldag bana da bakabilirmisin ben de bir iki gün önce paylaştım buradaa

iddialı değilim keyfim yerindeyse bakarım ama baya yoruldum bugün bikaç da fal baktım başım ağrıyor.. sen koy müsait olduğumda bakmaya çalışırım sadece net olsun ve yamuk çekme olur mu kulbu falan herşeyi görünsün her bi açıdan

dediğim şeyler tutarsız olur bidaha çekersen vaktim olduğunda bakabilirm.

peki son birşey sorucam küslük var dediniz o küslük olan kişiyle konuşmuyorumda aradaki küslük kalkıcak mı barışma olucak mı ne zaman o kişi aricak beni

canm çok teşekkür ederim,başın içinde geçmiş olsun inş fazla yorma kendini.şey sorcam son bişe daha bu kırılmalar,küslükler düzelcek mi artık bitsin istiyorum çektiğim çile onla ilgili bişe görüyo musun

benim falımıda yorumlarmısınız

görebildiğim bikaç yorum ama hiç emin olamadım ona göre

kafan çok karışık çıkmış düşünceler belli bi tarafta yooğunlaşmış.. bi küslük söz konusu inatlaşmadan dolayı da iki taraf birbirini anlamakta güçlük çekiyor ve sanırım karşı taraf biraz daha kafası rahay biri.. oğlak koç yada boğa burcu kim?....

adında a harfi geçebilir , mücadelelerin söz konusu bir ay doğacak yüreğine ama bu konuyla alakalı mı onu bilemedim .. şuan için oldukça karmaşıksın bunu söyleyebilirim.. karşındaki insan çok ilişki insanı olmayabilir ve bu rahatlığından kaynaklı ve inatlaşmaları seni epey yoruyor..

daha net olduğunda fal daha ii yorumlar yapabilirim şimdilik bu kadar..

erkek arkdaşımla küsüs kova burcu umarım arar beni kac gündür konuşmuyoruz cünkü oğlak yada koc boga burcu birisi yok tanıdığım adında a harfi oda dogru tahmin yoruldum gercekten beklemekten daha nekadr dayanıcam bilmiyorum beni kırmayıp tekrar yorumladıgın için cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…