rica ederim canımeğer vaktim olursa bakmaya çalışırım ama söz vermiyeyim , ben o büyük kısmetin farklı olduğunu düşünüyorum ama illa da aşk demiyorum , okuyorsan başarı çalışıyorsan güzel bir iş yada büyük bir yenilik aşk .. herşey olabilir dilerim barışırsınız
erkek arkdaşımla küsüs kova burcu umarım arar beni kac gündür konuşmuyoruz cünküoğlak yada koc boga burcu birisi yok tanıdığım adında a harfi oda dogru tahmin yoruldum gercekten beklemekten daha nekadr dayanıcam bilmiyorum beni kırmayıp tekrar yorumladıgın için cok teşekkür ederim
daha önce koymuştum resimleri de kimse bakmadı yaa.. :) Hala bekliyorum yorum ben=)
Eki Görüntüle 420407 Eki Görüntüle 420412 Eki Görüntüle 420415 Eki Görüntüle 420417 Eki Görüntüle 420418 Eki Görüntüle 420419
ninlaldag bana da bakabilirmisin lütfenn
çok bulanık canım sen nasıl görüyorsun :S tabağın biraz net ama objeleri seçemiyorum .. üzgünüm :/
neyse canın sağolsun ne yapalım :/
banada bakabılırmısınız rıca etsem
banada bakabılırmısınız rıca etsem
tamam canım teşekkür ederim bugün akşama çeker yollarım o halde sana özelden iletirim ::)
bende baktırmak istiyorum çok ihtiyacım var ne olur bakabilirmisin?
kahvemi içtim kapattım birazdan resimlerini çekeceğim eğer becerebilirsem buraya aktarcam fotoları inş banada bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?