İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

benim hiç bakanım yok ama her kahve içtikten snra mutlaka kapatırım. soğuyunca açarım kapkarışık çıkar. maşallah biraz baktım da sayfalara szinkiler tertemiz:)

canım yaaa hala durup durup yorumunu okuyorum... bu kadar tutar bir fal :)

rica ederim , bu aralar yoğunum ve siteye yeni üye oldum takip ederken sizi yorum yapmak istedim

kalben senin için hayırlı olanı iste..

iyi akşamlar...

daha önce koymuştum resimleri de kimse bakmadı yaa.. :) Hala bekliyorum yorum ben=)

merhaba ,

çok net ve belirgin tertemiz bir kalp .. bu bir kalben istediğin birşey yada birine karşı hissettiğin duygu olabilir ... pırıl pırıl çıkmış bunu söyleyebilirim

öğrenci misin ? seni mutlu edecek bir başarı çalışıyorsan da bir yükselme olabilir temiz bir belge var sende..

3 ve 8 li tarihler önemli beklemekte olduğun bir haber var bu tarihlerde öğrenebilirsin...

adında m harfi geçen biriyle masa başında bir konuşma söz konusu olumlu görünüyor..

akrep yda yengeç burcu biri adında e veya a harfi gecen biri kafanı kurcalıyor böyle biri var mı ....falın o kısmında emin olamadım yakınlaştırdım resmi ama çok net değildi..

sıkıntıların var ama geçici diyorum , kalben tuttuğun dilek bir gönül işimi? öyleyse olumlu diyorum ... mutluluk gözyaşın var..

eskiden seni kırmış bir erkek var şuan uzakta yollarınız ayrılmış zaman zaman ya o hatırlatıyor kendini yada sen ama o artık geçmişte ve bu konuda tavrın kesin..

el ele vermiş bir işin üstesinden gelmeye çalışan bir kaç kişi var yardımlaşma .. ve sonucunda istenilen duruma kavuşulacak gibi..

çalışkan biri misin ? resmi belgelerin hep güzel sonuçlu dilerim böyledir:)

ve dediğim gibi mutluluk gözyaşın falın beni sıkmadı sadece fincana tam yoğunlaşamadım ama dilerim istediğin gibidir...

kendine ciic bak ii akşamlar............

nilaldag canım bu kez daha net fincanın kulpu gözüken resimler ekledim müsait olunca bakarsan sevinirim

tamam canım teşekkür ederim bugün akşama çeker yollarım o halde sana özelden iletirim ::)

bende baktırmak istiyorum çok ihtiyacım var ne olur bakabilirmisin?
kahvemi içtim kapattım birazdan resimlerini çekeceğim eğer becerebilirsem buraya aktarcam fotoları inş banada bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…