İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

merhaba öncelikle

gördüklerimi kısaca yorumlayayım ,
e harfi geçen bir erkekle ters düşme yaşanmış ve kafanda oluşturduğu soru işareti bununda nedeni birileri onun kafasını karıştırmış ve anlamsız hareketleri olmuş olabilir.bu kişi şuan sorunlarıyla çabalıyor..

ikili bir mücadelen var yada kafan da ikilemler.. ama ben ikili bir mücadele diyorum muradın bir sana geliyor bir geriye gidiyor...

bir yerde buluşma var ikili bir konuşma o kişi bi yerden geliyor sen başka bir yerden orta noktada buluşuluyor daha vakit olabilir diyorum görüntüler henüz bulanık en fazla 5 hafta yada ayın 5,15,25 lerine dikkkat edelimm ...

ve yine devamında başka bir ikili konuşma biri geçmişe biraz takıntılı bir söz bir hareket diğer tarafın o konuyu aşamamasına neden olmuş...

adında a harfi geçen biriyle bir ters düşme yaşandı mı...fikir ayrılığından ziyade ifade edememeden kaynaklı olmadıysa dikkat!! diyorum...

ve sana karşı güzel hisleri olan adında s harfi geçen biri tertemiz ve güzel bir aşk... ufukta olabilir ...

iyi günler...

merhaba canım falın baya sıkıntılıydı bakarken zorlandım :/

öncelikle 3 vakir öncesinde yaşanılan tatsız bir konuşma oldu mu...senden uzun bir erkek s-ş,y,f,e harfleri ad ve soyadında geçebilir,uzun boylu ve geniş omuzlu ..bu konuşmalar seni yormuş görünüyor...

uzun bir tatil düşüncen var şuan sadece plan aşamasında ama tatil mi bilemiyorum bu yolculuk olacak uzak bir yol...

okuyor musun ? .. 4 farklı güzel sonucun olacak ,biraz daha gayret diyorum kendini veremiyorsun masa başında farklı düşüncelerin var....

3 kişinin birinin kafasını doldurması ve bu kişinin önündeki gerçekleri görememesi, muradın için çabalaman gerekiyor canım

2-3 hafta öncesinde yaşanılan gözyaşları ,seni üzen peşpeşe olaylar...ve balık burcu biriyle bir konuşman sonucu biraz daha ferahlaman olabilir...

adında a harfi geçen birinin muradın için sana destek olması...

benden bu kadar canım .. iyi günler

merhaba ,

öncelikle sıkıntılı bir dönem içinde olabileceğini düşünüyorum ...

bir ilişkin var mı , aslında bağlarınız sıkı sizi resimlersem birbirine omzunu vermiş ama biraz sıkıntılı bir ilişki senin bir e bir mücadelelerin fazla ve çevrede kıskanılan çokça yorum yapılan bir ilişki.. onun ad ve soyadında h harfi geçiyor mu..

isminde y harfi geçen ve emin değilim ama koç,oğlak,boğa burcu olan biriyle bir münakaşa yaşandı mı bu da seni sıkmış görünüyor...

bir ikili konuşman olacak bir taraf daha çok çözüm arayıcı bir arkadaş olabilir isminde s harfi geçen...

burnu sivri çenesi belirgin bir bayan var buna dikkat ortalığı karıştıran biri gibi görünüyor ailede de olabilir bu bayan...

sana karşı mahcu bir erkek hem sana dik duruyor ama içten içe mahcubiyet söz konusu ama dile getiremiyor...

adım adım bir konuda ilerlemen ve yükselmen var en fazla 5 hafta diyorum... başarı elde etmen var..

ayın 8 inde 18 inde yada 28 inde tuttuğun dilek ile ilgili bir gelişme söz konusu ...sen yada onda e harfi geçiyor mu i bu dilek iki kişiyle ilgili....

benden bu kadar , iyi günler ...

merhaba evet onun adında h var geciyor y harfli olan kişiyi hatırlayamadım düşünüyorum ama aklma gelmiyor burnu sivri cenesi belrgin gibi olan annem var bi onunla biraz tartışma yasadık bu bana karşı mahcup olan erkek ismin de h harfi olan bir erkek mi dedğiniz? ondada bendede e harfi gecmiyor ama bende i harfi geciyor adımda nişan yada evlilik falan göremediniz mi acaba ?

başarı bu olabilir belki ama direkt bir evlilik göremedim ..( ben falcı değilim bu arada bunu zevk için yaparım ,hislerimle beraber ne siz inanın ne ben etkilemek isterim eğer böyleyse hiç bakmıyayaım günaha girmek istemem.. sadece zevk bnmkisi başka birşey değil

yok yanlış anladınız sanırm neden öyle dediniz bende hoşuma gttiği için ne cıkıcak diye merak ettiğim için baktırırım fala inanmayalım falsz kalmayalım ama dimi :)

ay inanmıorum ya müthişsiniz benim fallarım hep sıkıntılı çıkıo bakıp bakıp bişy anlamayanlarda oluo hatta neden bilmiorum 3 vakit öncesınde biriyle bi konuşmam oldu eed. ağustos ta sivas a gidicem baya uzak temmuzda Dgs ye giricem 4 yıllık üniversiteye geçmek için eed masaya oturuorum ama dersten başka herşeyi düşünüorum 3 hafta önce eski erkek arkadaşım biriyle çıkmaya başlamıştı kabullenemedım çok üzüldüm gerçi şimdi ayrıldılar ama bizde barışacak giby deiliz artık muradım sınavdı işte demek çabalamam gerek muhammed eriş var o yardım etmeye çalışıo ders konusunda saolsun :44: Neticede çoğu şeyi bildiniz Çok çok teşekkür ederim

bunlarda benim..Kendim bakmaya calistim beceremedim Yalniz tabaktakileri fincana doktukten sonra buraya yollamak aklima geldi
Neler cikacak bakalim

sedaecrin yazdım dikkatli bakmadın sanırım yoruldum arkadaşlar bide vaktim kısıtlı keyfim olunca bakıyorum ..

sedaecrin yazdım dikkatli bakmadın sanırım yoruldum arkadaşlar bide vaktim kısıtlı keyfim olunca bakıyorum ..

çok özür dilerim dikkatli bakmamışım yorumlarının hepsi bir şahane güzel ama en çokta şu s harfi ile olacak olan aşk beni fazlasıyla mest etti nasıl sevindim anlatamam sana adı o kişinin s ile başlıyor yakın olsun bu iş inşallah. inşallah dediğin çıkar çok teşekkür ederim yüreğine diline eline sözleirne sağlık

merhaba , bazı fotoğraflar bulanıktı o yüzden harf ve tarihlerden emin olamadım şekilleri biraz zor seçtim .. bazı yorumlarım var tabi ki bakalım nasıl....

falını duygusal hayatına yoğunlaşmış görüyorum bu aralar seni düşüncelere yönelten sebepler duygusal konularda yoğunlaşmış gibi..

biraz canına sıkmana sebep olan güçlü bir erkek ,adında e ve s harfleri geçen koç yada boğa burcu böyle biri var mı...

yakın geçmişteki ikili bir konuşma çözüme kavuşabilir.kişi sana ya mahcup ya hafif kambur..o anahtar sana geçebilir canım...

4 hafta öncesine dayanan yada ayın 4 14 veya 24 ünde yaşanılan başka bir sıkıntılı konuşma adında a harfi taşıyan biri ...tekrar gündeme gelmesi söz konusu..

şuan hayatında biri var mı?? sana karşı güzel duyguları olan uzun boylu açık tenli bir erkek adında net bir a harfi var...sana tutuklu gibi ama kendini saklıyor gibi de çözemedim...

bir tarafın bir konu üzerinde çaresiz diğer taraf açılıyor belki de olaylar senin elinde ve sen kendi kendine sıkılıyorsundur canım biraz düşüncelerini değiştirmeye çalış...

tandıklarınızdan adında m harfi geçen birinin evlilik müjdesi önleri açık görünüyor..

3 vakte kadar en fazla 3 ahfta diyorum veya 3 lü tarihlere dikkat edelim güzel bir konuşmayla yaşayacağın rahatlık ve mutluluk gözyaşın..

başka bir göz aydının daha var okuyorsan iyi gececek bir sınav... stres yapmana sebep olan nyse bence çabala gerisi +

mutluluk yaşanılabilcek erkeğin adında y harfi var.. belki de ufukta şuan var mı bilmiyorum..

iyi akşamlar... benden bu kadar

nilaldağ aklıma birşey takıldı onu sormak istedim ikili bir konuşma olacak dmeişsin ya 5li tarihlerde diye belirtmişsin o kişi s harfi ile başlayan kişi mi yani aynı kişiler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…