- 15 Mayıs 2012
- 77
- 0
- 36
bunlarda benimkiler. ilk defa yükledim artık bi kusurum varsa da affola :) şimdiden teşekkürleer :)
Eki Görüntüle 423657 Eki Görüntüle 423658 Eki Görüntüle 423659 Eki Görüntüle 423660 Eki Görüntüle 423661 Eki Görüntüle 423663 Eki Görüntüle 423664 Eki Görüntüle 423665 Eki Görüntüle 423666
aynen :)) moral iyi olunca zevkle bakılıyor :)
merhaba msj atmışsın ama ben cevap yazamadım sana elimden geldiği kadar yorum yapıyım ama konuyu ben açmadım konu sahibinede ayıp olcak eşim yakalarsa onada ayıp olcak ya :) kırmayım seni
Sağol canım. Bu akşam büyük bir tartışma yaşadım. resimde özür dileyen biri vardı. Ne anlama geliyor mesela, onu merak ettim. Ben evliyim, kavga da ailesiyle çıktı.
Sağol canım. Bu akşam büyük bir tartışma yaşadım. resimde özür dileyen biri vardı. Ne anlama geliyor mesela, onu merak ettim. Ben evliyim, kavga da ailesiyle çıktı.
dur bakacam eşim bi yatsında görürse kıyameti koparır eşi dostu bıraktında netemi sardın diye :)
merhaba ufak bir yorumum var ,
bu tartışma yaşanılan kişinin adında noktalı bir harf var mı ? temelden kaynaklı sorunlar var eskiye dayalı birikim ama kesinlikle şuana bağlı bir mevzu değil.. temelde ufak çatlaklar varmış şimdi bir patlama .. 3 gün en fazla 3 hafta içinde yeni bir gelişme olabilir.. 2 kişi sürekli sizi bastırma çabasında .. kabarık saçlı bayana dikkat!! diyorum...
umarım sorunlar çözülür..
senin normal giden bir hayatın var ama sen sıkılmışsın sanki olur olmazı kafana takıyosun durduğun yerde kafandan birsürü şeyler geçiyo canını sıkan içine dert olmuş bi olay yaşamışsın biri var iki bacağını ayırmış ayağının biri bi hanede diğeri başka bi hanede ama çok kinli öfkeli gözüküyo bu kişi arkasınada iki kişi almış bunlarda destekçi buna önündede iki kişi var bunlarda pısırık söz sahibi değiller sanki herkezi yönetmek istiyor aferdersin yularlarını eline almak istiyo sanki bi kişi daha var o yaklaşmıyo fazla azını dilini kapamış uzaktan izliyo bu kimse söz sahibi biri lafını dinletiyo yani ben özür dileyen biri görmedim herkez farklı yorumlar tabi tabağına bakamıyorum aldaki desenler şekli bozmuş anlaşılmıyor
Teşekkürler, diz çöken birini görmüştüm. Sonuç sence ne olur, herşey hepten karışır mı, düzelir mi? Bahsettiğin kişi de görümcem olmalı.
Evet noktalı harf var. Nasıl bir gelişme, olumlu mu olumsuz mu?
Eki Görüntüle 425454 Eki Görüntüle 425455 geçen aylarda fincanım sürekli bu şekilde oluyordu , son zamanlarda dikkat etmiyorum fakat bunlar ard arda birkaç günde çektiğim fincan görüntüm . Yorumlanırsa sevinirim :)
Eki Görüntüle 425450 Eki Görüntüle 425451
sende takmıyorum falan derken içine bişeyi dert etmişsin dönüp dolaşıp kendini bu düşüncelerin içinde buluyosun etrafında kalabalık gözükmüş ama bu kalabalık sana sıkıntı verecek gitmek istediğin yollar var adım atman yeterli bazıları bulanık olduğu için az yorum yaptım :) maksat bakılsın falın geri dönmesin :)
Eki Görüntüle 425454 Eki Görüntüle 425455 geçen aylarda fincanım sürekli bu şekilde oluyordu , son zamanlarda dikkat etmiyorum fakat bunlar ard arda birkaç günde çektiğim fincan görüntüm . Yorumlanırsa sevinirim :)
Eki Görüntüle 425450 Eki Görüntüle 425451
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?