merhaba , bazı fotoğraflar bulanıktı o yüzden harf ve tarihlerden emin olamadım şekilleri biraz zor seçtim .. bazı yorumlarım var tabi ki bakalım nasıl....
falını duygusal hayatına yoğunlaşmış görüyorum bu aralar seni düşüncelere yönelten sebepler duygusal konularda yoğunlaşmış gibi..
biraz canına sıkmana sebep olan güçlü bir erkek ,adında e ve s harfleri geçen koç yada boğa burcu böyle biri var mı...
yakın geçmişteki ikili bir konuşma çözüme kavuşabilir.kişi sana ya mahcup ya hafif kambur..o anahtar sana geçebilir canım...
4 hafta öncesine dayanan yada ayın 4 14 veya 24 ünde yaşanılan başka bir sıkıntılı konuşma adında a harfi taşıyan biri ...tekrar gündeme gelmesi söz konusu..
şuan hayatında biri var mı?? sana karşı güzel duyguları olan uzun boylu açık tenli bir erkek adında net bir a harfi var...sana tutuklu gibi ama kendini saklıyor gibi de çözemedim...
bir tarafın bir konu üzerinde çaresiz diğer taraf açılıyor belki de olaylar senin elinde ve sen kendi kendine sıkılıyorsundur canım biraz düşüncelerini değiştirmeye çalış...
tandıklarınızdan adında m harfi geçen birinin evlilik müjdesi önleri açık görünüyor..
3 vakte kadar en fazla 3 ahfta diyorum veya 3 lü tarihlere dikkat edelim güzel bir konuşmayla yaşayacağın rahatlık ve mutluluk gözyaşın..
başka bir göz aydının daha var okuyorsan iyi gececek bir sınav... stres yapmana sebep olan nyse bence çabala gerisi +
mutluluk yaşanılabilcek erkeğin adında y harfi var.. belki de ufukta şuan var mı bilmiyorum..
iyi akşamlar... benden bu kadar
peki tatlım bu kişiyi görebildinmi tarif edebilirmsn:) oda bnden hoşlanıyomu:))
Falıma bakmanızı rica ediyorum kızlar.İçinizden geldiği kadar az çok yorumlarsanız,birşeyler söylerseniz çok sevinirim.buna ihtiyacım var ..
Eki Görüntüle 424571 Eki Görüntüle 424573 Eki Görüntüle 424572
nilaldag bu soruyo sormuştum işteee
müsaitseniz benimkine de bakabilir misiniz??
sizinki bulanıktı :/ göremeyince bakasım gelmiyor ya üzgünüm(
Allah Allah bulanık değildi aslında
tepeden ve net olursa daha iyi yorum yapabilirim ,her yönden ama ters değil düz
falımı yorumlarsanız çok sevinirimEki Görüntüle 424970 Eki Görüntüle 424971 Eki Görüntüle 424972 Eki Görüntüle 424973
neyse artık bi dahakine inşallah düzgün yükleyebilirim teşekkürlerr :)
ben bi kaç yorum yapıyım sana dayanamadım tabi arkadaşımızın izni olursa hani boş dönme diye :)
tabiki canım ya estafrullah :))) bende müsait oldukça bakmaya çalışıyorum bazen de olmuyo odaklanamıyorum :/
aynen :)) moral iyi olunca zevkle bakılıyor :)bende arkadaşlarıma yakınlarıma bakarım bazen kırmamak için nette ilk olacak yani fala inanma falsız kalma demişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?