İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Falıma bakmanızı rica ediyorum kızlar.İçinizden geldiği kadar az çok yorumlarsanız,birşeyler söylerseniz çok sevinirim.buna ihtiyacım var ..

çok teşekkür ederim canım yüreğine sağlık :) şu an hayatım da kimse yok :) sıkıntılı ve zor zamanlar geçirdim haftaya finallerim var umarım güzel geçer :) tekrar teşekkür ederim :)

merhaba ,

bazı yerlerde parlamalar olmuş gördüğüm kadarıyla birkaç yorumum var...

bir erkeğe yoğunlaşmışsınız bu dönem saçları ve burnu dikkat çekiyor , uzun boylu biri ...sizin veya onun adında geçen s ve n harfleri var mı?...bu erkeğin 2 sıkıntısı var sizin haricinizde size yansıtmadığı 2 sorunu var.. bir aşk var arada sizin aşkınız tamamen duygusal ,o da seviyor görünüyor ama biraz ilişkiyi bşka türlü de yaşamak isteyen biri anlatabiliyor muyum :) bu ara aranızda soğukluk yada mesafe mi girdi .. daha uzak görünüyorsunuz...

sizi çekemeyen bir bayana karşı bir zafer kazanabilirsiniz ve size destek olan bir arkadas ... bu bayanda bir s harfi gördüm..

eğer okuyorsanız 5 li tarihlere dikkat en fazla 5 haftaya kadar sonucu güzel bir sınav ...

için şuan sıkıntılı ama etrafın aydınlık canım gözyaşlarını sil şimdi sadece mantığını kullan ... kendini boşa üzüyor olabilirsin...

benden bu kadar iyi akşamlar...

merhaba sana daha önce bakmış mıydım ?

falın inanılmaz sıkıntılı yani düşüncelerin birbirine geçmiş ve sürekli çevrenden de yapılan yorumlar seni bunaltmış görünüyor...

dönem dönem çok iyisin mutlusun ve bi dönem tam bir depresyon modu isminde h ve a harfi geçen bir erkekle bir dargın bir barışık bir ilişki ... ayın 4 ve 7 li tarihlerine dikkat yeniden bir hararetli konuşma gündeme gelebilir...

şuan o kadar sıkılmış ki için çevrende ki güzel fırsatları da kaçırıyorsun .. yapman gerekenler aksıyor ve elinden kaçıp gidiyorlar bence biran önce sirkelen ve yapman gerekenlere odaklan canım....

valla sıkıntı dısında görebildiklerim bunlar...

iyi akşmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…