İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

eklemeyi unuttum ayın 9 una kadar yapılması aksatılan bir konuşma birşeylerin çözümü ii bir gelişme var hayatında

tesekkur ederım..
yanlız ınanılmaz şaşırdım ısmınde k,e olan benım eskı erkek arkadaşım keske olsa dıyorum ama kım bılır...
Y ıle geçenlerde kavga ettık.
Evet ınsanların malesef lafında cok kalabılıorum.
Umarım dedıgın gıbı aşk evlılıgı yapmayı başarabılırım..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım o baktığın bu fincan değildi o hem net değil hemde kulp kısmı gözükmüyordu yeniden içip yükledim bunu... aynen dediğin gibi isminde o harfler var ve başkalarının etkisinde kalan birisi.bence bu işi geliştirebilirsin :)))

nılaldag bırsey sorucam ayın 9una kadar yapılması aksatılan konuşma iş ilemi aşk ılemı ılgılı olacak?

bilmiyorum canım :/ ama hayatında yakın zmnda bi hareketlenme olacak s harfi geçebilir bu kişide senin kalbin çok net çıkmışş ... 5 ve 9 senin için önmli gecmise hiç takılma derim

nilaladag yarın gündüz çekipte koysam fotoğrafları tekrar bakabilirmisin bana

vaktim oldugunda bakarım tabi yarın pc basında olmam zor akşama doğru gelebilirim anca :/
olsun hiç problem dğeil vaktin olursa kendini nasıl rahat hissedersen ben sana gönderirim o zaman bakarsın

hımm bu benim falım sanırım öncelikle çok teşekkür ederim.
evet evliliğim güzel eşimin ailesi bize çok sıkını yaşattı ama çok şükür bitti.
eşim biraz duvar gibidir inattır kafasındakileri çok paylaşmaz ama ben çözdüm onu sorduğum zaman hiç söylemez akışına bıraktığımda kendi kendine dökülür.
şimdi aşılama yaptırdık ya çok içine kapandı inş tutar.
haziran 9 17 acaba gebe kalacağım tarihmi yoksa gebe kaldımda sıkıntılı bi dönemmi:)
evet ben saçlarımı hep toplarım s harfide benim doktorumun adının baş harfi zaten bana müjdeli haberi o vercek inş.
çooookk teşekkür ederim rabbim seninde dualarını kabul etsin beni çok mutlu ettin yorumunla.

rica ederim canım , sende çok mutlu ol :)

rica ederim canım , sende çok mutlu ol :)

evet 100 mesaj sınırı var mesaj atmak için:) neyse o zaman atarsın sen de mesaj:) yine tekrar tekrar teşekkür ederim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…