eklemeyi unuttum ayın 9 una kadar yapılması aksatılan bir konuşma birşeylerin çözümü ii bir gelişme var hayatında
çok karmaşık ya :S kendimi veremiyorum inan kusura bkma ..
eklemeyi unuttum ayın 9 una kadar yapılması aksatılan bir konuşma birşeylerin çözümü ii bir gelişme var hayatında
gerçektenmiii .((((
canım telveyi 1 tatlı kaşığı koy ve karıştırma çok fazla , niyetini tutup kapa.. yarın bakmaya çalışıcam sana
biri de bana baksın yahu :))))
canım telveyi 1 tatlı kaşığı koy ve karıştırma çok fazla , niyetini tutup kapa.. yarın bakmaya çalışıcam sana
biri de bana baksın yahu :))))
nılaldag bırsey sorucam ayın 9una kadar yapılması aksatılan konuşma iş ilemi aşk ılemı ılgılı olacak?
nilaladag yarın gündüz çekipte koysam fotoğrafları tekrar bakabilirmisin bana
olsun hiç problem dğeil vaktin olursa kendini nasıl rahat hissedersen ben sana gönderirim o zaman bakarsınvaktim oldugunda bakarım tabi yarın pc basında olmam zor akşama doğru gelebilirim anca :/
canım merhaba ,
bunları yakınlaştırarak bakabildim en son eklediklerini açılmadı uzaktan biraz bakabildim onlara..gelelim yorumlara bebek için demişsin dilerim istediğin olur
güzel bir aşk evliliği eşinle bazı sorunlar yaşanmış başta ama aşılmış konuşulmuş bence şuan aranız daha iyi.. ad ve soyadında a , s harfleri var mı ?
ayın 9 u ve 17 si senin için önemli haziran ayı için
özel olarak şunu söyleyebilir miyim , eşinin bazı sorunları var sanırım seninle paylaşıyor mu bilemem ama senden uzak tutuyor gibi.. kafasında bazı düşünceleri var bunu sende hissediyosun ama o duvar bi türlü yıkılamıyor ve şu net o duvarı aştığınızda eğer bebekse isteğin olacak ama aşılması gerekiyor ben önemli bir sağlık sorunu görmüyorum ..
saçlarını toplayan bi bayan sensin sanırım diğer falda tabakta çıkmış sende görebilirsin cenin ve tam dilek kısmında çıkmış aydınlık göründüğü için ben + diyorum .. dediğim tarihlere dikkat canım
o soru işaretlerini eşinle konuşmaya çalış o duvar yıkıldığında her anlamda ilişkinizde yoluna girecektir..
bide s harfli birinden sana destek veren konuşma ve oh diyeceğin müjdeli bir haber olabilir..
iyi akşamlar ...
hımm bu benim falım sanırım öncelikle çok teşekkür ederim.
evet evliliğim güzel eşimin ailesi bize çok sıkını yaşattı ama çok şükür bitti.
eşim biraz duvar gibidir inattır kafasındakileri çok paylaşmaz ama ben çözdüm onu sorduğum zaman hiç söylemez akışına bıraktığımda kendi kendine dökülür.
şimdi aşılama yaptırdık ya çok içine kapandı inş tutar.
haziran 9 17 acaba gebe kalacağım tarihmi yoksa gebe kaldımda sıkıntılı bi dönemmi:)
evet ben saçlarımı hep toplarım s harfide benim doktorumun adının baş harfi zaten bana müjdeli haberi o vercek inş.
çooookk teşekkür ederim rabbim seninde dualarını kabul etsin beni çok mutlu ettin yorumunla.
hımm bu benim falım sanırım öncelikle çok teşekkür ederim.
evet evliliğim güzel eşimin ailesi bize çok sıkını yaşattı ama çok şükür bitti.
eşim biraz duvar gibidir inattır kafasındakileri çok paylaşmaz ama ben çözdüm onu sorduğum zaman hiç söylemez akışına bıraktığımda kendi kendine dökülür.
şimdi aşılama yaptırdık ya çok içine kapandı inş tutar.
haziran 9 17 acaba gebe kalacağım tarihmi yoksa gebe kaldımda sıkıntılı bi dönemmi:)
evet ben saçlarımı hep toplarım s harfide benim doktorumun adının baş harfi zaten bana müjdeli haberi o vercek inş.
çooookk teşekkür ederim rabbim seninde dualarını kabul etsin beni çok mutlu ettin yorumunla.
cicişim çok sağol :) özel mesaj da attım sana almışsındır umarım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?