İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

merhaba ,

canım için oldukça karamsar çıkmış bazı şeyleri içinde o kadar biriktirmişsin ki o baskı içini köpük köpük yapmış...

araya mesafe girilmiş biri mi var ? isminde e ve c harfleri geçebilir , bu insan aslında sevimli biri gibi görünüyor ama diğer yandan sinsi de biri şeytan sembolü çıkmış yani çok masum biri diyemiyorum :/ eğer bir ayrılık yaşadıysan şuan o da yalnız ama sen yalnız olduğuna nedense pek ihtimal vermiyosun , çevresi kalabalık sohbet muhabbet güzel ama hayatında biri var diyemiyorum şuan..

çanta hazırlama durumlarımız olabilir kısa yolculuklar olabilir.. ama şuan çok karar vermiş gibi değilsin düşüncelerin oldukça karmaşık..

rahatlaman tamamen içinde biriktirdiği düşünceleri atmana bağlı biraz da takıntı yapmış gibisin bence hiç kurcalama ve kimsenin etkisi altında kalma zaafını bilenler aklına girmeye çalışıyor haberin olsun

bir konuşma yaşanmak isteniyor sana tek tavsiyem bir bayan arkadaşının gazına gelip karşı tarafı sinirlendirme eğer inatlaşmalar olmazsa bu konuşma fena gitmez ama o direk aksi durumda dönüp gitme modunda canım...

ilk başladığınızda bu ilişki yolundaydı yani sen mutluydun ama o çocuğun sorunları var... geçmişten tam kurtulamama gibi biraz da çevre..ama ilişkiye çok odaklanamamış gibi..saçları biraz kabarık mı önleri falan ?...

yine bir e harfimiz çıkmış temiz bir kalp acaba eski sevgilimiz mi yoksa beklenmedik bir aşk mı?...bu durum ayın 7 17 27 si en geç 7 hafta içinde gerçekleşebilir diyorum...

... kendine cici bak canım ... by by

Benimkine de bakar mısın? Özelden atmıştım ama en iyisi buraya ekliim ben.

son cümlenizde e harfi demişsiniz şuan hoşlandığım biri var ve baş harfi e acaba beklenmedik aşk bu mu:):)

son cümlenizde e harfi demişsiniz şuan hoşlandığım biri var ve baş harfi e acaba beklenmedik aşk bu mu:):)

cnm öncelikle bana vakit ayırıpta baktığın için çok teşekkr edrm gerçekten.. son cümlende e harfi demişsin şuan hoşlandığım kişinin baş harfi e ile başlıyor. acaba beklenmedik aşk bu mu:)) çünkü eski sevgililermle hiç bi bağlantım yok:)

merhaba , falınıza tam yoğunlaşamadım bikaç görüğüm şey var sadece ,

yollarla bağlantılı haberleşemelerin yoğun olduğu bir dönem...

2 kişi bu ara sürekli beraber haraket ediyor resmi bir evrakla ilgili beklediğiniz bir haber mi var yada hukusal.. pozitif sonuçlu diye düşünüyorum..

özellikle 3 gün içinde beklediğiniz konu ile ilgili bir gelişme yaşanılabilir...

adında s harfi geçen biriyle yolda bir konuşma görünüyor yine 1 13 en gec 3 hafta içerisinde diyorum..

iyi akşamlar..

Benimkine de bakar mısın? Özelden atmıştım ama en iyisi buraya ekliim ben.

Merhaba öncelikle,,

hayatınızda biri var mı yok mu bilmiyorum ama kalbinizçok net çıkmış yeni bir oluşumda var gibi kalp tam tamamlanmamış ama oluşmakta ve tertemiz...

bununla beraber az bi zaman öncesine dayanan bir kırgınlık özekkilke bir erkeğin duyduğu pişmanlık ve yalnızlık...ve içinde çözemediği bir sorunu da var...adında a harfi olabilir..

bu bahsettiğim yeni oluşum da bağlarınız sıcak eğer hayatınızda biri varsa yolunda yoksa da yakında aşk kapıda :))dilerim kırgınlık bu insanla değildir ki ben farklı insan olduğunu düşünüyorum bu insanın adında da s, a ,k harfleri olabilir...

2 farklı göz aydını görüyorum

az bi zaman sonra s harfli biriyle + bir konuşma bu seni biraz rahatlatacak ..

falın gayet ferah özellike iki insan birbirine kenetlenmiş resmen aşk yaşanıyor :)

ve zamanla bir konuda ilerleyişin var adım adım sağlam , iş okul olabilir...

iyi akşamlar..

Hayatımda kimse yok, aşık olduğum biri de yok.
2 erkeğin üzülmesine sebep oldum kısa zaman önce.
Umarım yepyeni aşk beni bulur artık. Teşekkür ederim. :)

Merhaba. Eski sevgilimle ilgili bişy varsa soyler misiniz Gerçi ben eğitimle ilgili bi dilek tuttum hatta açılmadı baya bi zorladım tutmuştu tabak çünkü
Şimdiden teşekkürler

yokmu bakıcak olan biri baksın falıma erkek arkadaiımla ilgili niyet etip de kapatmışdım falımı buarada

teşekkür ederim bu kahveyi çok sıkıntılı bir anda içmiştim daha sonra tekrar resim eklemek istiyorum umarım tekrar yorumlrsınız zaten sizde pek yoğunlaşamamışsınız sağol canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…