canım bir vadeye kadar bebek sahibi olacağını hatta ikinci bebeğine de hamile kalacağını gördüm ben. ayrıca kısmetliyle geliyor çok da kısmetli bir çocuk olacak. sıkıntılarından feraha çıkacaksın inş. düşünceli bir erkek çıkmış, hissettirmese de kafası çok karışık sıkıntısı var. onun da önünde bir fırsat var görmesi değerlendirmesi lazım. araba almak gibi bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama ben öyle gördüm. evle ilgili bir şeye sevineceksin, bir yuvaya evliliğe olabilir ya da ev sahibi olmayla ilgili olabilir. beklenmedik bişeye sevneceksin surpriz olacak. Hanede küslük olmasın dikkat edin. Süregelen huzursuzluklar da sevgi bağından dolayı aşılıyor ama fazla gurur yapıyorsunuz.
Çok geç saatte ve uykulu baktım idare et. Allah her şeyi gönlüne göre ve hayırlısıyla versin..
yardımcı olursanız sevinirim.
bende pek bilmiyorum ama gördüklerimi söyleyim. :) s harfinde bir erkek görüyorum. oturmuş bekliyor gibi. sanki biraz üzgün. karşısında bir bayan var. taopluca , kilolu bir bayan. biraz düşünceli gibi. dolambaçlı uzun bir yolun var. bir de balık gibi br şey gördüm. bir yeri tırmanıyor gibi. zirveye yaklaşmış. tabakta 2 yolun var. biri aydınlık. diğeri karanlık, zor bir yol. umarım yardımcı olabilmişimdir.
yardımcı olursanız sevinirim.
falıma bakar mısın ?bir de fincanın agzında kalp görünüyor.
Merhaba öncelikle,,
hayatınızda biri var mı yok mu bilmiyorum ama kalbinizçok net çıkmış yeni bir oluşumda var gibi kalp tam tamamlanmamış ama oluşmakta ve tertemiz...
bu bahsettiğim yeni oluşum da bağlarınız sıcak eğer hayatınızda biri varsa yolunda yoksa da yakında aşk kapıda :))dilerim kırgınlık bu insanla değildir ki ben farklı insan olduğunu düşünüyorum bu insanın adında da s, a ,k harfleri olabilir...
2 farklı göz aydını görüyorum
az bi zaman sonra s harfli biriyle + bir konuşma bu seni biraz rahatlatacak ..
falın gayet ferah özellike iki insan birbirine kenetlenmiş resmen aşk yaşanıyor :)
ve zamanla bir konuda ilerleyişin var adım adım sağlam , iş okul olabilir...
iyi akşamlar..
bakannn yureklereeee saglikkkk kalpleree mutlulkk ruhunuza huzurrrrrr dolsunnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhhhhh
tesekkurlerrr
Eki Görüntüle 457724 Eki Görüntüle 457725 Eki Görüntüle 457726 Eki Görüntüle 457727 Eki Görüntüle 457728 Eki Görüntüle 457729 Eki Görüntüle 457730 Eki Görüntüle 457731 Eki Görüntüle 457732 Eki Görüntüle 457733
falıma bakabilecek kimse yok mu ? bende ona yorum yapacağım.
bilen anlayan cumle kurmak isteyennnn varmi arkadaslar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?