İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Poison Benim falıma da bakar mısın ?

teşekkürederm canım başkalarıda baksn bakalım onlar nedck cnm ama sen baktgn için cok sağol canımm

İsminde s,a,k harfleri olan birine aşık oldum nilaldag.
Falımı bir daha okuyunca şok oldum.
Karışıklardayım. Keşke aşk yaşasak, kenetlensek dediğin gibi. Ama çok zor bir ihtimal. . :/

Son düzenleme:
arkadaşlarr ricaa etsemm benim falıma da bakar mısınız wala bakarım diyen biri olursa dediği vakit hemen içip kapatabilirim su ara canım çok sıkkın (

falıma bakabilecek kimse yok mu ? bende ona yorum yapacağım.

ben ustte falimi koymustum cok anlamam ama ilginc bisey gordum resmen tabaginda deniz ati var cok buyuk butun haneni kaplamissss dusuncen ne ise hersey istediginden daha guzel olugak once bi gozun aydin bi ferahlama olucak sonra hersey pozitif yonde gelisecek sansli donemin basliyoooo
2 yolun var sanirim gitmeyi planladigin temizler ama suan kapali daha sonra gidiceksin herhalde
kafani mesgul eden konularin kendi takintilarin ve insanlardan kaynakli seyler onemsiz ama bunlarla konusup cozumliceksin
bi davet gibi biyer olabilir yada etekli bi yere gidiceksin mutlu mesut
bu arada biri seni kucagina almis tepelere kaldirmiss ve bir hediye sunuyo sanaaa
sende icindeki karartiyi atp biraz daha pozitif bakmaya calisirsan cok daha guzel olucak herseyin
tabaginda deve var buda yuklu
fazla duygusal sevgi dolu ve sevdigin insani dunyanin merkezine alip etrafiinda donen kisiligin var sanirsam buda seni zamn zaman uzuyo
bir kisiye hakettiginden fazla deger verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin
burdan yola cikarak birak seni cok sevsinler ki zaten seviliyosun kenidini uzup icine cekilme mutlu olucaksin bence sadece sabir ve beklemek...
ama tabagindaki atini bekle
dualara inana inancli bi insansin dua etmeye deavm et senin icin dua eden ve seni koruyan biri var
allah yolunu acik kaderini sansli etsin cnmmm
ayyyy oldumu kii ????
bende isterim yukarda benimkideeeee insallah benden iyisindir :)))

Son düzenleme:
kızlar çok alemsiniz, fotoğraf yükleyeceğiniz aklıma gelmemişti kim bakıyor bu arada göremedim yorumları? ben hiç anlamam, gösterirler aaa bak kuş var vs. onu bile göremem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…