İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

bu falı yorumlayana ben de yorum yapıyorum hem de detaylı.))

yavaş olacak olan güzel bir gelişme var. bunun karşılığında güzel bir hediye alıyorsun. bende pek anlamam ama sanki tabakta yeni oluşan bir bebek var. Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. her şey gönlünce olsun.

Sual: Fal günah mıdır? Falcılık ve büyücülük aynı şey midir?
CEVAP
Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]
arkadaşlar birde haram olan bir mefhum için ALLAH RIZASI İÇİN BAK DENEMK ÇOK SAKINCALIDIR İÇKİ SOFRASINA BESMELE İLE OTURMAK GİBİ BİŞİDİR YANİ ADAMI KESİNLİKLE KAFİR KILAR.

sıkıntılı günler yaşamışsın ama yavaş yavaş bunu üzerinden atıyorsun. sırtında bir yük var kendine çok dert etttiğin. yoldan gelecek birisi sana elini uzatıyor sana yardımı dokunuyor. sende rahatlıyorsun. bir at var şahlanmış güzel bir kuş var kuyruğunda. bu iyi güzel günleri gösterir. çok karamsar olmayıp pozitif olmanda fayda var. yoksa güzellikleri de görmek zorlaşır. iki kişi bir şeyi çok istiyorsunuz oluyor da başınıza güneş doğmuş. hepsi bu kadar herşey gönlünce olsun

yorumun için çok teşekkür ederim. uzun zaman sonra yüzümü güldürdün. :) Allah sana da istediğin bebeği en yakın zamanda verir.

fal haramdır

Sual: Fal günah mıdır? Falcılık ve büyücülük aynı şey midir?
CEVAP
Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]
arkadaşlar birde haram olan bir mefhum için ALLAH RIZASI İÇİN BAK DENEMK ÇOK SAKINCALIDIR İÇKİ SOFRASINA BESMELE İLE OTURMAK GİBİ BİŞİDİR YANİ ADAMI KESİNLİKLE KAFİR KILAR.

bu falı yorumlayana ben de yorum yapıyorum hem de detaylı.))

canım bir vadeye kadar bebek sahibi olacağını hatta ikinci bebeğine de hamile kalacağını gördüm ben. ayrıca kısmetliyle geliyor çok da kısmetli bir çocuk olacak. sıkıntılarından feraha çıkacaksın inş. düşünceli bir erkek çıkmış, hissettirmese de kafası çok karışık sıkıntısı var. onun da önünde bir fırsat var görmesi değerlendirmesi lazım. araba almak gibi bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama ben öyle gördüm. evle ilgili bir şeye sevineceksin, bir yuvaya evliliğe olabilir ya da ev sahibi olmayla ilgili olabilir. beklenmedik bişeye sevneceksin surpriz olacak. Hanede küslük olmasın dikkat edin. Süregelen huzursuzluklar da sevgi bağından dolayı aşılıyor ama fazla gurur yapıyorsunuz.

Çok geç saatte ve uykulu baktım idare et. Allah her şeyi gönlüne göre ve hayırlısıyla versin..

Şu an çok kötüyüm bana da tarot acabilr misiniz lütfen uyku uyuyamyrm bunları yazarken aglıyorum suan Rica ediyorum banada acablr misiniz

yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• $DSC05105.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC05088.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC05090.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC05091.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC05092.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC05095.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC05097.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC05099.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSC05102.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC05104.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 81

canım çok teşekkür ederim. araba almak gibi bir düşüncemiz var almak üzereyiz zaten. inşallh hayırlısıyla beebklerim de olur. ağzına sağlık canım

Arkadaslar

Aranızda bana anna nin nosuna verebilecek arkadas var mı?bosanmak üzereyim benim gibi fal meraklısı arkadaslar durumumu anlar

bende pek bilmiyorum ama gördüklerimi söyleyim. :) s harfinde bir erkek görüyorum. oturmuş bekliyor gibi. sanki biraz üzgün. karşısında bir bayan var. taopluca , kilolu bir bayan. biraz düşünceli gibi. dolambaçlı uzun bir yolun var. bir de balık gibi br şey gördüm. bir yeri tırmanıyor gibi. zirveye yaklaşmış. tabakta 2 yolun var. biri aydınlık. diğeri karanlık, zor bir yol. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…