- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
- 68
bundan sonra kim falıma bakarsa ben de ona bakıcam :)
sevgiler ... :)
:))ben geldim nilaldağ o güzel yorumlarından yine istesem:)) bekarım :)))..
slm canim ben falina baktim ama beyenmedin bide hayatimin ilki bugune kadar belki bin kere fal baktim cogunuda tanimiyorum ama senin dedigini demedi neyse ben yuklurum insallah bakarsin lutfen bak bekliycem simdiden agzina yuregine saglik[/QUOTE
nilaldag işin ustası olduğu için beğenmiyor canım çünkü bu konu da maşallahı var taş çıkartır herkese
tabi sen de tecrübelisindir hakkını yemeyeyim şimdi
nilaldag sesimizi duyar da bakar yine fallarımıza inşallah
canım artık bakmıyorum , eğer burada bana yorum yapan olursa bakıyorum .. üzgünüm :/
Eki Görüntüle 440312 Eki Görüntüle 440313 Eki Görüntüle 440314 yorumlarinizi bekliyorum tesekkurlerrr
merhaba , biraz bulanıktı görüntüler bikaç yerde muallakta kaldım bakalım tutuyor mu
öncelikle 3 dileğin var canım , 3 ü de iyi dilekler üzerine kurulmuş ve olması kolay değil ama yapabileceğin yada gerçekleşebilecek dilekler..
4 vakit zaman dilimi var önünde bu ayın 4 14 24 ü olabilr , 4 gün ile 4 hafta arasında bir el uzatma var . bir dargınlığın giderilmesi yada senin el uzatmak istediğin biriyle gerçekleşecek bir mevzu..
a harfli birine omzunu yaslamışsın bir arkadaş sırdaş olabilir yada varsa hayatımızda biri..
hayatında biri var gibi görünüyor bir yandan yok gibi de.. belki git gel yaşıyorsun yada şuan aranızda gerginlikler söz konusu..adında a ve s harfleri var mı ?
koç yada boğa burcu biri bu kişiden beklediğin bir haber sana ulaşabilir yakın zamanda...
53 yada 55 ben bunu bir gün olarak yorumlamıyacağım , öğrenci msin? öyleyse bir sınav sonucun bunlardan biri olursa şaşırma :)
arabayla yapmak istediğin bir yolculuk var .. o an kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum..
1 erkeğin gözü üzerinde farkındasında ama değil gibisinde nasıl denir aptala yatmak gibi:)
s harfi geçen birinden bir haber duyabilirsin beraberinden içinde bir rahatlama olacak..
resmi bir kağıt , okul olabilir yada iş 3 ü de farklı ve 3 ü de çok güzel...
2 dileğin var biri olacak diğer zamana bağlı birşey şuan biraz uzakta gibi ama tertemiz güzel bir dilek bu.. e harfli birinden birşeyler bekliyorsun sen duruyorsun o da karşında , yüzyüze konuşmamı mı yoksa telefon mu bilmiyorum ama beklediğin birşey var gerçekleşecek diyorum..
ailecek almak istediğinz yada değiştirmek istediğiniz ev araba.. olabilir büyük bir anahtar çıkmış size...
bir konu da onay bekliyorsun ve o onay geciklmeli de olsa sana gelecek.. sabır..
g harfli kim ? ortak bir konuşma bir kafa karışıklığı üzerine ... iki tarafta biraz gergin gibi.. aman dikkat!..
onun dısında yüreğini bir kenara atmış karmaşık düşüncelerlesin canım verdiğin tarihler o 4 14 24 en geç 4 hafta daha rahatlama olabilir ...
kendine cici bak , umarım beğenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?