500 vermeyip makine ve faturaları ben ödeyeyim daha iyi değilmibılemedımkı canım kardesın ve annen ndn taksıtlerını kendı odemıyorlar onların yerıne odedıgın parayla ayda 250 rahat bırıktırırsın
hepsi değil dünyaya gelmek istemeyen fetusların kalbi duruyormuşhala sorumun cevabını alamadım neden duruyor bu fetuslerin kalbi
aynen canım daha mantıklı o zama 500 tl den daha az harcarsın bence500 vermeyip makine ve faturaları ben ödeyeyim daha iyi değilmi
sinir ediyorlar beni yaa sencede çok üstüme gelinmiyormuaynen canım daha mantıklı o zama 500 tl den daha az harcarsın bence
bebegım ndn oduyorsunkı herseyı onu anlamadım ben sanane yanı senı enterese eden bı durum yokkısinir ediyorlar beni yaa sencede çok üstüme gelinmiyormu
çenelerinden kurtulamam valla canımmmbebegım ndn oduyorsunkı herseyı onu anlamadım ben sanane yanı senı enterese eden bı durum yokkı
cek restını valla cekılmez boyle bence tabıçenelerinden kurtulamam valla canımmm
sonra beş kuruş faydan yok bilmem ne diye uğraşşş resti nasıl çekebilirimcek restını valla cekılmez boyle bence tabı
sızın bana ne faydanız var desonra beş kuruş faydan yok bilmem ne diye uğraşşş resti nasıl çekebilirim
27 yaşındayımsızın bana ne faydanız var de
ben szn cocugunuzum sız bana bakmak zorundasınız de
kac yasındasın sen canım
bende 2127 yaşındayım
sende gencsın kuzumgençmişsin
teşekkür ederim bebekim asistanım bensende gencsın kuzum
ne ıs yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?