isteyen istediği kadar yazabilir

Seni muhatap alan bir insana cevap vermemek nezaketsizlik, saygısızlıktır benim gözümde.

kırık bir kalbin ağırlığını kim taşıyabilir?
yada bu yükün altından kim kalkabilir..

Oyun oynayacağız demek ki, tıp oyunu, peki.
Her şey her yerde söylenmiyor işte...

ABLAAA görümcenin ne işi var şirketteeeeeee yeterrrrrrr beni artık sıkıntıya sokmayınnnnnnnnnnnnnn
seninle aynı yerde çalışmaktan çok mutsuzum çokkkkkkkkk

bide parfüm istiyor benden görümcesi geliyormuşşşşş sen git saçlarını düzelt önce

bıktım bu milletten yaaaaa asi bi kadın oldum çıktım ben böylemiydim ya

Offffff.....
İşsizim, güçsüzüm, asosyalim bu aralar.
Arkadaşlarım hep uzakta, bir tek bu siteye takılınca mutlu hissediyorum kendimi.
Sosyal ortamım yok haliyle çok bunaldım.
Dişlerimi yaptırmam lazım ama tel mi kaplama mı her gece onu düşünüyorum.
Tabii yaptırmak için de önce işe girmem lazım.
Ne dertliymişim ben pehh..
Ama burada konuları okudukça eh be seninki de dert mi diyorum.
Ama yine de buraya gelince mutlu oluyorum, daha güçlü hissediyorum..
İyi ki varsınız kızçeler.. :)

dıslerınde ne gbı bır sorun var kı canım bende tel taktırmıstım uzun zmn once sana bılgı verebılırım

dıslerınde ne gbı bır sorun var kı canım bende tel taktırmıstım uzun zmn once sana bılgı verebılırım
Evet canım konuşmuştuk, açık kapanış var fotoğrafını eve geçince eklerim. Net düzelir diyen doktor yok maalesef. Dişler kuçuk ve çene yapısı falan değişik o yüzden eski haline gelebilir diyorlar. Üstelik bir doktor kesinlikle tel takmam ben değmez eski haline geri gelir dedi. Ben kararsızım işte bu ara aile baskısı tel diyor o yüzden bu gerilim :)

bencede foto cek bı bakayım bende az cok anlıyorum kız kolaymı 2 yıl tellı gezdım =)
bnm de bır dısım bıraz yukardan cıkmıstı onu asagıya normal yerıne kaydırmak ıcın taktırmıstı babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…