İsteyene bakabilirim

Canım benim teşekkür ederim. Emeğine yüreğine sağlık.
Gerçekten şu aralar sadece rüyalarıma yoğunlaştım.
Vee tabii kii Rabbim neylerse güzel eyler..
Ona sığındım eminim ki zorlukları kolaylaştırır.
Karanlıktan aydınlığa çıkarır...

CSelam canim benim konustugum biri vardu su an konusmuyoruz bu kisi iletisime gecer mi benimle aklunda var miyim.12 98 56 bakabilir misin rica etsem

iş için 6 vakti var idealinden daha iyi olacak hatta. aşk içinse pek doğru bir tercih olmayacak sanırım o kişi. arkadaşın zarar gören konumda muhtemelen yarım kalacak 1 ay belki 1 sene ancak sürer

Uzun yıllardır seviyor aslında ve bekliyor.. hayırlısı
Teşekkürler :)

vavv şaşırdım tam gündemimde olan bir konu
rica etsm arkadaşım içinde bakar mısın
27 56 90
haytında kimse yok

1- 2 -3
Bundan sonrası için beni neler bekliyor?
özel hayatında aslında daha çok iş hayatında baştan aşağı değişimler söz konusu. aklına planladıkların hayallerin var. daha çok bunlara kendi isteklerine ağırlık vereceksin. ve bu düşündüklerine daha çok güveniyorsun. bir de ibadetlerine ağırlık vermen gerektiğini söylüyor. inancını bilmiyorum bu yüzden bu konuda yorum yapmıyorum. velhasıl aklındakileri hayata geçirmek istiyorsan pek bir engel olmayacak

1,70,162 dukan diyetinden sacimin dökülen kismi geri cikacak mi?kafayi yicem zira.tesekkur ederim
bunu kartlardan söyleyebilmem zor. ama bildiğime göre dukan tarzı diyetlerde hipokalsemi dediğimiz kalsiyum eksikliği meydana geliyor. ve bu ciddi birşeydir. kalsiyum eksikliği demek kemik erimesi demek. hormonlarla oynamamak lazım çok fazla. yani bilinçli bir doktorun sizin kan değerlerinize göre vereceği diyet çok daha sağlıklı olur. bir dahiliyeye görünmenizi tavsiye ederim. çok geç olmadan değerlerinize baktırın. eğer dediğim gibi sebep kalsiyuma bağlıysa tedavisi zor değil.

Bide arķadasım istıyor zahmet olmazsa 51 98 155 esmayla araları olacakmı kızi beklesin mi?
bu kıza baya derinden bağlanmış arkadaşın. bence beklemekten ziyade eğer seviyorsa somut adımlar atmalı. çünkü netliğe kavuşursa düşünceler özgürleşecek..

18 46 54 eski sevgilim Emrah geri dönecek mi bana?
Emrah bey inatçı bir kişiliğe benziyor bu ilişkiye biraz da yalan girmiş. açıkcası duygusallığını da yitirmiş. kartların sana sonucu biliyorsun alman gereken sorumluluklardan kaçma, yüzleş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…