- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi Novamber wind
-
sen bitmesinden çok korkmuşsun yada korkuyorsun. ama korkular hataları getirir. tamamen kartların söylediğini yazıyorum sana. bir aldatılma söz konusu. ayrılık mevcut. hayal kırıklığı yaşaman yüksek. senin bilmediğin çok şey var. kendine dürüst olmalı ve rüyalarına bakmalısın. dinlenmeye ve zamana ihtiyacın var. tabi bunlar sadece kart rabbim kaderimizi çok güzel yazmıştır hepimizin inşallah
AYY böyle söyledin ya umutlandım şimdi neden kısa öz böyle söyledin bişeyler mi gördünçok yakında tatlım..
Hastaladndm zatendua etmelisin nasıl denir ne kadar pozitif enerji yayarsan evren sana ayna olur. rabbinden yardım iste. doğru yolu gösterecek sana. birde fazla düşünmemeye çalış hastalanabilirsin
iş için 6 vakti var idealinden daha iyi olacak hatta. aşk içinse pek doğru bir tercih olmayacak sanırım o kişi. arkadaşın zarar gören konumda muhtemelen yarım kalacak 1 ay belki 1 sene ancak sürer
7 15 82 yakin zamanda bebegm olacak mi?172 sayısı yok tekrar çekersen...
vavv şaşırdım tam gündemimde olan bir konubarışma yada bir süredir görmediğin konuşmadığın biriyle iletişime geçme var. bence sende tekrar gözden geçir herşeyi ve sorunları büyütme. olumlu olursan yeniden doğuş var. kartlarının ana teması mutluluk. belki bir evlilik olabilir diyor
özel hayatında aslında daha çok iş hayatında baştan aşağı değişimler söz konusu. aklına planladıkların hayallerin var. daha çok bunlara kendi isteklerine ağırlık vereceksin. ve bu düşündüklerine daha çok güveniyorsun. bir de ibadetlerine ağırlık vermen gerektiğini söylüyor. inancını bilmiyorum bu yüzden bu konuda yorum yapmıyorum. velhasıl aklındakileri hayata geçirmek istiyorsan pek bir engel olmayacak1- 2 -3
Bundan sonrası için beni neler bekliyor?
ablan için bir şey diyemiyorumAblam icin 13 25 30 anne olacak mi bu sene hamilelik var mi
Cok olmazsa kendim icin 5 21 18 evlilik var mi bu sene
bunu kartlardan söyleyebilmem zor. ama bildiğime göre dukan tarzı diyetlerde hipokalsemi dediğimiz kalsiyum eksikliği meydana geliyor. ve bu ciddi birşeydir. kalsiyum eksikliği demek kemik erimesi demek. hormonlarla oynamamak lazım çok fazla. yani bilinçli bir doktorun sizin kan değerlerinize göre vereceği diyet çok daha sağlıklı olur. bir dahiliyeye görünmenizi tavsiye ederim. çok geç olmadan değerlerinize baktırın. eğer dediğim gibi sebep kalsiyuma bağlıysa tedavisi zor değil.1,70,162 dukan diyetinden sacimin dökülen kismi geri cikacak mi?kafayi yicem zira.tesekkur ederim
kartların yorumu diyelimSağol bunu kartlar mı söylüyor sen mi :)
birşey çıkmadı onunla ilgili istersen tekrar çek..4 8 67 canim bide atancakmiyım bakar mısın
bu kıza baya derinden bağlanmış arkadaşın. bence beklemekten ziyade eğer seviyorsa somut adımlar atmalı. çünkü netliğe kavuşursa düşünceler özgürleşecek..Bide arķadasım istıyor zahmet olmazsa 51 98 155 esmayla araları olacakmı kızi beklesin mi?
tutar yada tutmaz diyerek net olamıcam şuan ama kartların sana yenilgiler oldu üzüldün ama asla vazgeçme pes etme diyor.Canım bana daha öncede bakmistin rica etsem tekrar bakarmisin :)))
25 58 84
Bir sonraki tüp bebek denemem tutacak mi
Emrah bey inatçı bir kişiliğe benziyor bu ilişkiye biraz da yalan girmiş. açıkcası duygusallığını da yitirmiş. kartların sana sonucu biliyorsun alman gereken sorumluluklardan kaçma, yüzleş diyor18 46 54 eski sevgilim Emrah geri dönecek mi bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?