- Konu Sahibi Novamber wind
-
teşekkür ederim canım. gözlemliyorum ama objektif göremiyorum. duygusal bir bağ olduğu için ya hemen siliyorum ya da etkileniyorum.her hareketini iki kez düşün onunda kendininde. hemen büyütme kafanda sakin ilerle. sevgi tavizi gerektirmez adımların sağlam olsun diyor kartların. bunlar çıktı canım sen gözlemleyebilirsin en iyi o kişiyi.
teşekkür ederim .umut ettiğin şeyler gerçekleşme döneminde. aşk hayatında pozitif yükselişler var
:)şu anda kimseyle duygusallığım yok olacakmı? diye bakarmısınız ve ne zaman?48.49.50
47,88,102
Hayatımdaki belirsizlikler ne zaman son bulacak?
47,88,102
Hayatımdaki belirsizlikler ne zaman son bulacak?
gelecek kaygısı mevcut sanırım biraz ama hislerine güven beklediğin işin 2 vakti var. haftada olabilir ayda bunu bilemiyorum tam olarak56-160-61
Beklediğim işin akıbeti ne olacak? Teşekkür ederim
sen bitmesinden çok korkmuşsun yada korkuyorsun. ama korkular hataları getirir. tamamen kartların söylediğini yazıyorum sana. bir aldatılma söz konusu. ayrılık mevcut. hayal kırıklığı yaşaman yüksek. senin bilmediğin çok şey var. kendine dürüst olmalı ve rüyalarına bakmalısın. dinlenmeye ve zamana ihtiyacın var. tabi bunlar sadece kart rabbim kaderimizi çok güzel yazmıştır hepimizin inşallah
olumsuz düşüncelerden kurtul canım. bu senin elinde. güzel yeni başlangıçların var. yeni bir hayat tarzı diyor kartın. eskileri unut karamsarlıktan kurtul geleceğe umutla bak. üzüntüler arkanda kalacak.6.12.21 iş huzur bereket sağlık psıkolojim bozuk
kartların ilişkinde orta yolu bulman gerektiğini söylüyor. ama sanırım umutsuz bir beklenti olacak8,65,78 beni hiç düşünüyor mu hâlâ
1 veya 2 ay kadar vakti var tatlım. amaçladığın şeyin anlamlı bir amaç olduğunu söylüyor kartların. yani doğru seçimler..22
47
93
İş ile ilgili akıbetim ne olacak?
sevgilin var mı yok mu bilemiyorum ama çok yakın zamanda bir organizasyon olacak. mezuniyet nişan düğün gibi birşey. orada çok dikkat et. kısmetin orada..
barışma yada bir süredir görmediğin konuşmadığın biriyle iletişime geçme var. bence sende tekrar gözden geçir herşeyi ve sorunları büyütme. olumlu olursan yeniden doğuş var. kartlarının ana teması mutluluk. belki bir evlilik olabilir diyorcanım beni atlamışsın bu hanfediden sonra ben yazmıştım
şartlar tamam yani evlenmeyi düşünüyorsa doğru süreç başlamış. ama arkadaşının bu ilişkide devamlılık için kendini biraz törpülemesi gerekiyor. fazla alıngan galiba. :)Canım arkadaşıma da bakarmısın?
2-33-66
Sevgilimle evlenebilecek miyim? Diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?