İsteyene bakabilirim

teşekkür ederim canım. gözlemliyorum ama objektif göremiyorum. duygusal bir bağ olduğu için ya hemen siliyorum ya da etkileniyorum.

Arkadasim icin bakabilir misin rica etsem? :) Tek soru oluyorsa sadece is icin istiyor.
Iş kariyer sorusu için 63--68--89
Sevdigi kizla ilgili de
24--88--94
Dedi.

Merhaba.
Şu an aklımdan geçen insana olan kızgınlığım bitecek mi acaba?

47-53-162

Novamber wind
Badem bana da bakar mısın?

5- 11- 35

Sana kartlar ne dedi.
Bitti mi devam mı?
sen bitmesinden çok korkmuşsun yada korkuyorsun. ama korkular hataları getirir. tamamen kartların söylediğini yazıyorum sana. bir aldatılma söz konusu. ayrılık mevcut. hayal kırıklığı yaşaman yüksek. senin bilmediğin çok şey var. kendine dürüst olmalı ve rüyalarına bakmalısın. dinlenmeye ve zamana ihtiyacın var. tabi bunlar sadece kart rabbim kaderimizi çok güzel yazmıştır hepimizin inşallah

6.12.21 iş huzur bereket sağlık psıkolojim bozuk
olumsuz düşüncelerden kurtul canım. bu senin elinde. güzel yeni başlangıçların var. yeni bir hayat tarzı diyor kartın. eskileri unut karamsarlıktan kurtul geleceğe umutla bak. üzüntüler arkanda kalacak.

canım beni atlamışsın bu hanfediden sonra ben yazmıştım
barışma yada bir süredir görmediğin konuşmadığın biriyle iletişime geçme var. bence sende tekrar gözden geçir herşeyi ve sorunları büyütme. olumlu olursan yeniden doğuş var. kartlarının ana teması mutluluk. belki bir evlilik olabilir diyor

Canım arkadaşıma da bakarmısın?
2-33-66
Sevgilimle evlenebilecek miyim? Diyor
şartlar tamam yani evlenmeyi düşünüyorsa doğru süreç başlamış. ama arkadaşının bu ilişkide devamlılık için kendini biraz törpülemesi gerekiyor. fazla alıngan galiba. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…