İsteyene bakabilirim

Arkadasim icin bakabilir misin rica etsem? :) Tek soru oluyorsa sadece is icin istiyor.
Iş kariyer sorusu için 63--68--89
Sevdigi kizla ilgili de
24--88--94
Dedi.
iş için 6 vakti var idealinden daha iyi olacak hatta. aşk içinse pek doğru bir tercih olmayacak sanırım o kişi. arkadaşın zarar gören konumda muhtemelen yarım kalacak 1 ay belki 1 sene ancak sürer

Merhaba.
Şu an aklımdan geçen insana olan kızgınlığım bitecek mi acaba?

47-53-162
affetmediğimiz insanlar bizi kızgınlığı yaşadığımız ana kilitler. buda enerjimizi hep düşürür. hayatta bazen olmasını istediklerimiz değil olması gerekenler olur. affet. sebep aşılmayacak birşey değilse affetmek ruha şifadır.

Beeeeen

14 - 8 - 77

Sevdigim insan benimle ortak bir yasam icine girmeyi istiyor mu ve kalbi yalnızca bana mı ait ?

Ablam icin 13 25 30 anne olacak mi bu sene hamilelik var mi

Cok olmazsa kendim icin 5 21 18 evlilik var mi bu sene

Beeeeen

14 - 8 - 77

Sevdigim insan benimle ortak bir yasam icine girmeyi istiyor mu ve kalbi yalnızca bana mı ait ?
bu kişinin isminde m var mı? yada seninkinde? m harfi olan kişide biraz bencillik mevcut. sevgide koşul arıyor. umursamaz bir tavırda. kavgacı bi tip. tüm bunlara rağmen evlenme isteğin seni sevindirici yönde olacak.

Sağol bunu kartlar mı söylüyor sen mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…