- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
172 sayısı yok tekrar çekersen...Ayy rica etsem banada bakar misin :)
6-69-172 yakin zamanda bebegim olacak mi ?
bir yer değiştirme mevcut. taşınma durumu var gibi sanki. karşına böyle bir durum çıkabilir. bir sanat eğilimi var yada olacak diyor kartlar..41 78 45
çok yakında tatlım..18 - 80 - 125
Bebeğim olacak mı olacaksa nezaman ?
dua etmelisin nasıl denir ne kadar pozitif enerji yayarsan evren sana ayna olur. rabbinden yardım iste. doğru yolu gösterecek sana. birde fazla düşünmemeye çalış hastalanabilirsin34 27 100 içimdeki sıkıntı bitecek mi
karıştı galiba bakacağım tekrarBade canim beni atladin mi acaba?
biraz güven sorunu yaşıyor. buda sana bağlı. ona karşı anlayışlı olursan birbirinize bağlanırsınız9 46 71 şuan ki ilişki yaşadığım kişi beni seviyormu gerçekten?
affet.. affet diyor kartların. ruhunun şifası herşeyi ve herkesi affetmekte.40-82-159 yaşadıklarım ne zaman geçecek???
bu hafta içinde geri dönüş alacaksın kendisinden. ama sende aşk enerjisinde kal. iyi düşün ve acele etmeden. iste ve bırak6 56 160 eski sevgilim pişman olup gelicek mi vakar mısın lutfen
iş için 6 vakti var idealinden daha iyi olacak hatta. aşk içinse pek doğru bir tercih olmayacak sanırım o kişi. arkadaşın zarar gören konumda muhtemelen yarım kalacak 1 ay belki 1 sene ancak sürerArkadasim icin bakabilir misin rica etsem? :) Tek soru oluyorsa sadece is icin istiyor.
Iş kariyer sorusu için 63--68--89
Sevdigi kizla ilgili de
24--88--94
Dedi.
affetmediğimiz insanlar bizi kızgınlığı yaşadığımız ana kilitler. buda enerjimizi hep düşürür. hayatta bazen olmasını istediklerimiz değil olması gerekenler olur. affet. sebep aşılmayacak birşey değilse affetmek ruha şifadır.Merhaba.
Şu an aklımdan geçen insana olan kızgınlığım bitecek mi acaba?
47-53-162
aşk evlilik annelik maşallah 3ünüde seçmişsin
bu kişinin isminde m var mı? yada seninkinde? m harfi olan kişide biraz bencillik mevcut. sevgide koşul arıyor. umursamaz bir tavırda. kavgacı bi tip. tüm bunlara rağmen evlenme isteğin seni sevindirici yönde olacak.Beeeeen
14 - 8 - 77
Sevdigim insan benimle ortak bir yasam icine girmeyi istiyor mu ve kalbi yalnızca bana mı ait ?
Badecigim bana bakmadin canim ya1,70,162 dukan diyetinden sacimin dökülen kismi geri cikacak mi?kafayi yicem zira.tesekkur ederim
27 8 24 bebeğim olacak mıbu kişinin isminde m var mı? yada seninkinde? m harfi olan kişide biraz bencillik mevcut. sevgide koşul arıyor. umursamaz bir tavırda. kavgacı bi tip. tüm bunlara rağmen evlenme isteğin seni sevindirici yönde olacak.
Sağol bunu kartlar mı söylüyor sen mi :)affetmediğimiz insanlar bizi kızgınlığı yaşadığımız ana kilitler. buda enerjimizi hep düşürür. hayatta bazen olmasını istediklerimiz değil olması gerekenler olur. affet. sebep aşılmayacak birşey değilse affetmek ruha şifadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?