İsteyene bakabilirim

Şu an şoklardayım bu kadar olur yaaaaa bitirdim ama kinim bitmiyor nefretim bitmiyor çok tşk. Uzun bir süre bir ilişkşye hazır olmayacağım evet. Tşkler :)

iş, mükiyet, birşeylere sahip olma, satın almalar.. yalnız bunları elde etmen için bilgi birikimi olmalı diyor kartlar. kendini olabildiğince geliştir mükafatın maddi anlamda da olacaktır diyor
Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar geliştirmeye çalışıyorum faalt yeterli olmuyor zaten yaşımda 24 olunca önümde daha zaman var en azından daha da birikim yapabilirim. Keşke daha detaylı birşeyler söyleyebilseniz. Ama yinede vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Badecim lütfen 8 36 122 bebeğim olcak mi bakarmisin kiz veya erkek bu yıl bebek geliyor mu esim tedavi goruyo 6 yildir bekliyoruz senden gelcek bu haber belki benide mutlu eder ne olursun

Canim baya çok yazı yazdim ama dün geceden beri bekliyorum lütfen rica ediyorum banada bak 8 36 122 bebek olcak mi

Bana da bakabilir misin canim 68 92 46 hoslabdigim kisiyle konusnuyoruz iletisime gecer mi ve gatatinda biri var mi.

Badecim lütfen 8 36 122 bebeğim olcak mi bakarmisin kiz veya erkek bu yıl bebek geliyor mu esim tedavi goruyo 6 yildir bekliyoruz senden gelcek bu haber belki benide mutlu eder ne olursun
bir kaç denemeden sonra olacağını söylüyor kartlar. bu deneme tüp bebek falan mı yoksa başka birşey mi bilemem. ama sabırlı ol sonucu olacak. şuan için yapabileceğin beklemek. yakın zamanda diyor ama bu sene ada şu sene diyemem. cinsiyetle alakalı birşey çıkmadı.

Bana da bakabilir misin canim 68 92 46 hoslabdigim kisiyle konusnuyoruz iletisime gecer mi ve gatatinda biri var mi.
anlayamadım konuşuyorsun ama iletişime geçer mi? sana birçok kez baktım ve yazdım görmedin sanırım. ben bu kişinin sana adım atacağını sanmıyorum. kartların olumlu değil bu konuda. içimde kalmasın diyorsan sen adım at sen çaba göster. ama olacağını sanmam

20 32 45 bizim bebeğimiz olacak mı yakın zamanda bakarmısınız teşekkürler

Canimsin ya çok teşekkür ederim zaten bir kere tup bebek denedik 2013 te tutmadı insallah canim zaten 6 yıl bekledim buda benim sinavim tekrar teşekkürler iyi akşamlar badecim

ben ççook gerilerde kaldım vee yine çook merak ediyorum :):) 7 42 113 anne olmayı istiyorum, olabilecek miyim???

yorum için çok teşekkürler.
iş hayatım zaten geri plandadır hayatımda.rutine bağlamış gidiyorum.
kartlara bile yansımış :)

ozaman yeniden çekelim bakalım
13-26-84

4,8,12
Evliligimin durumu ne olacak? Duzelecek mi kopacak miyiz?
Bana da bakar misin geride kaldım ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…