- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
içinde öfke ve nefret mi var? öfkeni yenmen gerekiyor. daha anlayışlı biri olmalısın ilişkinde haksız davranışları olan sanki sen olmuşsun. ana sebep sen değilsen bile katkın var. olumsuz hislerin sana zarar veriyor bunlardan kurtulmasın. o kişide sanırım seni düşünüyor. adım atan tarafın sen olman gerektiğini söylüyor kartın. bu gece onu ara ve sevdiğini söyle. ama bunu tüm negatif enerjiden arınıp yapmalısın. aksi takdirde uyum sorunlarınız aşılmayacak..7 , 39 , 154 eski sevgilim geri dönecek mi
teşeekkür ederim canım.. ama sanki ben haklıydım.araması gereken o bence. düşünmeliyim bunu :)içinde öfke ve nefret mi var? öfkeni yenmen gerekiyor. daha anlayışlı biri olmalısın ilişkinde haksız davranışları olan sanki sen olmuşsun. ana sebep sen değilsen bile katkın var. olumsuz hislerin sana zarar veriyor bunlardan kurtulmasın. o kişide sanırım seni düşünüyor. adım atan tarafın sen olman gerektiğini söylüyor kartın. bu gece onu ara ve sevdiğini söyle. ama bunu tüm negatif enerjiden arınıp yapmalısın. aksi takdirde uyum sorunlarınız aşılmayacak..
bir kariyer durumu söz konusu. tayin durumu ne olur bilemiyorum ama başka planlar ve projeler olacak senin için. zihnini meşgul etmeyi seven çevik bir insansın. güzel bir haberin var.. net bir yorumda bulunamadım ama şunu söyliyim düşündüğün ve karışlaşma ihtimalin olan problemler yaşanmayacak hayatında.13_15_67 bevet ve tayin şimdiden teşekkür
İnşallah canım diline sağlık sanırım bebis yok ortalık dabir kariyer durumu söz konusu. tayin durumu ne olur bilemiyorum ama başka planlar ve projeler olacak senin için. zihnini meşgul etmeyi seven çevik bir insansın. güzel bir haberin var.. net bir yorumda bulunamadım ama şunu söyliyim düşündüğün ve karışlaşma ihtimalin olan problemler yaşanmayacak hayatında.
atılıma geçmeyi düşündüğün şeyin biraz vakti var. zamana ihtiyacın var. kendini çıkmazda hissediyorsun sürekli ama sen herşeyin üstesinden gelebilirsin kararlarına güven doğru kararlar veren birisin. eğitimci misin bilmiyorum kitapları çok seviyorsun olayları değerlendirme şeklin sana gerçek sonuçları veriyor. dediğim gibi kendini sıkkın bunalgın hissetmene gerek yok kafanı dinlemen yeterli
hayatındaki değişiklikleri normal kabul ettiğin zaman.. yani şöyle hayatta her zaman iniş ve çıkışlar vardır. esnek olmalısın. korkuların sana hiçbir fayda vermiyor. çünkü şuan içinde olduğun sorunlar senin elinde olan şeyler değil. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan işinde bir atılım olacağını ve bu yeni başlangıçlarına yol açacak. çalışmıyorsan da bir şey söz konusu ve yine aynı durum söz konusu. bunu bilemem. bir dönüm noktn olacak. değişim sonsuzdur hazırlıklı olmazsan aynı noktalara geri dönebilirsin diyor kartların...Ben de ben de
5 15 153
Maddi sıkıntılar ne zaman cozulecek ne zaman refaha kavusucam?
erkeklerin hepsi haksız ya Allah onların tepesinden baksınteşeekkür ederim canım.. ama sanki ben haklıydım.araması gereken o bence. düşünmeliyim bunu :)
şartların henüz tamamlanmadığını söylüyor kartın. ama bu dönem sakin geçecek. sonucu sanıyorum olumsuz değil beklentilerinin. bir de hakettiğini düşündüğün iş için çabalayıp strateji geliştirmelisin10-53-41
Mümkünse iş için de bakabilir misiniz?
Sorunu tam sormamışsın genel söyleyeyim bir gelişme isteğin var sosyal hayat, spor gibi kültürel anlamda. aile ve arkadaşlar arasında sevilen aranılan imrenilen biri olmak istiyorsun. bu yüzden ihtiyacın olan şey özgürlük ve sosyalleşme. ama bir sorgulama ve şüphe içindesin sebebini bilmiyorum. belki geçmişi düşünmekte olabilir bu. kişiler, olaylar geçmişte ne yaşandıysa kurtulman ve bugününe taşımaman gerek. bu durum olumsuz enerjyi çekmene neden oluyor. özgüven konusunda daha ciddi adımlar atmalısın. aşk hayatınla ilgili birşey çıkmadı
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Agzina saglik tesekkur ederim.hayatındaki değişiklikleri normal kabul ettiğin zaman.. yani şöyle hayatta her zaman iniş ve çıkışlar vardır. esnek olmalısın. korkuların sana hiçbir fayda vermiyor. çünkü şuan içinde olduğun sorunlar senin elinde olan şeyler değil. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan işinde bir atılım olacağını ve bu yeni başlangıçlarına yol açacak. çalışmıyorsan da bir şey söz konusu ve yine aynı durum söz konusu. bunu bilemem. bir dönüm noktn olacak. değişim sonsuzdur hazırlıklı olmazsan aynı noktalara geri dönebilirsin diyor kartların...
Sakinliğini her daim korumanı öneriyor kartın. amacına ancak bu şekilde ulaşabilirsin. sakin olmak güzel düşünmeyi, iyi analiz edebilmeyi sağlar. verdiğin emeklerin ödüllendirilecek. hatta senin düşündüğünden daha iyi bir şekilde çözümlenecek aklındaki şey. güç dur canım, yüzün gülecek. ama bazı vazgeçişlerinde olacak hayatında yeni bir amacın olacağını söylüyor son kartın. bu amaca fazla bağlanıp duygusal ve ailevi konuları ihmal etmemeni öneriyor7 ,89,109 aklımdaki planı harekete geçireyim mi yoksa biraz daha mı susayım
koşulların henüz yeterli değil, sabretmen gerekiyor. olumlu düşünmeyi bırakma, düşünce gücün çok önemli..17 23 62 istediğim parayı alabilecek miyim
başka sayılar seçebilir misin...5 23 47
İş hayatımda beni neler bekliyor, ilerleyebilecek miyim?
mutlu ve başarılı bir hayatı olacak inşallah. biraz kırılgan yapıda olacak sanki. ama karşılaştığı sorunlardan daha az incinecek ve çokta büyük sıkıntıları olmayacak. gazetecilik, teknoloji gibi iletişimle ilgili bir mesleği olacağa benziyor.4-32-126
Oğlumun geleceği nasıl olacak,gerçekten iyi bir meslek sahibi olacak mı?
Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?