İsteyene bakabilirim

7 , 39 , 154 eski sevgilim geri dönecek mi
içinde öfke ve nefret mi var? öfkeni yenmen gerekiyor. daha anlayışlı biri olmalısın ilişkinde haksız davranışları olan sanki sen olmuşsun. ana sebep sen değilsen bile katkın var. olumsuz hislerin sana zarar veriyor bunlardan kurtulmasın. o kişide sanırım seni düşünüyor. adım atan tarafın sen olman gerektiğini söylüyor kartın. bu gece onu ara ve sevdiğini söyle. ama bunu tüm negatif enerjiden arınıp yapmalısın. aksi takdirde uyum sorunlarınız aşılmayacak..

teşeekkür ederim canım.. ama sanki ben haklıydım.araması gereken o bence. düşünmeliyim bunu :)

13_15_67 bevet ve tayin şimdiden teşekkür
bir kariyer durumu söz konusu. tayin durumu ne olur bilemiyorum ama başka planlar ve projeler olacak senin için. zihnini meşgul etmeyi seven çevik bir insansın. güzel bir haberin var.. net bir yorumda bulunamadım ama şunu söyliyim düşündüğün ve karışlaşma ihtimalin olan problemler yaşanmayacak hayatında.

İnşallah canım diline sağlık sanırım bebis yok ortalık da

Çok teşekkür ederim

Ben de ben de
5 15 153
Maddi sıkıntılar ne zaman cozulecek ne zaman refaha kavusucam?
hayatındaki değişiklikleri normal kabul ettiğin zaman.. yani şöyle hayatta her zaman iniş ve çıkışlar vardır. esnek olmalısın. korkuların sana hiçbir fayda vermiyor. çünkü şuan içinde olduğun sorunlar senin elinde olan şeyler değil. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan işinde bir atılım olacağını ve bu yeni başlangıçlarına yol açacak. çalışmıyorsan da bir şey söz konusu ve yine aynı durum söz konusu. bunu bilemem. bir dönüm noktn olacak. değişim sonsuzdur hazırlıklı olmazsan aynı noktalara geri dönebilirsin diyor kartların...

10-53-41

Mümkünse iş için de bakabilir misiniz?
şartların henüz tamamlanmadığını söylüyor kartın. ama bu dönem sakin geçecek. sonucu sanıyorum olumsuz değil beklentilerinin. bir de hakettiğini düşündüğün iş için çabalayıp strateji geliştirmelisin

7 ,89,109 aklımdaki planı harekete geçireyim mi yoksa biraz daha mı susayım

Çok teşekkürler :)

Agzina saglik tesekkur ederim.

4-32-126
Oğlumun geleceği nasıl olacak,gerçekten iyi bir meslek sahibi olacak mı?
Çok teşekkürler.

7 ,89,109 aklımdaki planı harekete geçireyim mi yoksa biraz daha mı susayım
Sakinliğini her daim korumanı öneriyor kartın. amacına ancak bu şekilde ulaşabilirsin. sakin olmak güzel düşünmeyi, iyi analiz edebilmeyi sağlar. verdiğin emeklerin ödüllendirilecek. hatta senin düşündüğünden daha iyi bir şekilde çözümlenecek aklındaki şey. güç dur canım, yüzün gülecek. ama bazı vazgeçişlerinde olacak hayatında yeni bir amacın olacağını söylüyor son kartın. bu amaca fazla bağlanıp duygusal ve ailevi konuları ihmal etmemeni öneriyor

4-32-126
Oğlumun geleceği nasıl olacak,gerçekten iyi bir meslek sahibi olacak mı?
Çok teşekkürler.
mutlu ve başarılı bir hayatı olacak inşallah. biraz kırılgan yapıda olacak sanki. ama karşılaştığı sorunlardan daha az incinecek ve çokta büyük sıkıntıları olmayacak. gazetecilik, teknoloji gibi iletişimle ilgili bir mesleği olacağa benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…