İsteyene bakabilirim

Merhaba ben de söylemek istiyorum

4 41 160

Bu yaz tayin beklediğim gibi çıkacak mı

10 12 83

Hersey istedigim gibi yoluna girecekmi ??

Bu arada ben ilk defa birine tarot baktiriyorum tutma ortalamasi nefir??

Çok teşekkür ederim canım, çok naziksin. bana da bakar mısın?

77, 45, 19

Yakın zamanda huzur bulacak mıyım?
hayatın anlamını bilen zeki bir insansın. ilk kartın yaptıklarının anlamı ve doğru olduğunu söylüyor. duygusal enerjin yüksek, inançlısın. maneviyata önem veriyorsun.ilk bakışta sessiz görünüyorsun ama zamanla çok samimiyetini görüyorlar. son kartın ise sorunların çözüldüğüne ve sıkıntılardan çıktığını söylüyor. toparlarsam genel olarak ana teman tüm zorluklardan başarıyla çıkman..

8 52 162
Herşey Güzel olacak değil mi ?
Belki bugün değil ama elbet bir gün olur dimi ?

Çok teşekkür ederim

27 50 72

Noldu ki
iş hayatındaki devamlılığın kararlarını sağlıklı verebilmenle mümkün görünüyor. işini mi sevmiyorsun yoksa bir dönemden mi geçiyorsun çözemedim. mutsuz olduğun görünüyor iki seferdir. son kartında dürüstlüğün ve tarafsızlığınlaiş hayatının üstesinden gelebileceğini, mutluluk için sevginin şart olduğunu söylüyor.
tabi bu tamamen insanların bulduğu inanılmaması gereken bir eğlence. okuyup geçelim enerjileri çekmeyelim :)

10 12 83

Hersey istedigim gibi yoluna girecekmi ??

Bu arada ben ilk defa birine tarot baktiriyorum tutma ortalamasi nefir??
ben tamamen eğlencesine bakıyorum herhangi bir iddiam yok. haşa gaybı bilemem iddia da edemem. kartlar ne söylüyorsa onu yazıyorum inanıp inanmamak baktırmak size kalmış...

Teşekkür ederim :)
Evet sıkıntılarım var işle ilgili. Muhtemelen ya çıkacağım ya çıkarılacağım, öyle hissediyorum.
Neye inanılmaması gerekiyor?:)

Novamber wind 13,47,87 eşimin doğu tayini için lütfen lütfen birde 18,76,98 bebeğimiz olacak mı ki
eşin için bahsettiğin girişim yeni bir başlangıç olacak diyor, bebek içinde denemeler başarısız sonuçlanmış sanırım sanki bu konuda kendine acıma eğilimi içindesin yada diğer bir değişle eksiklik gibi görüyorsun. eşinin yada kendi ailene karşı bir direniş meselesi haline gelmiş sanki. bir taraf çok otoriter çünkü. bu isteğine bağımlı olmamaya çalış olumsuz düşüncelerin yıldızını düşürüyor. eşinin iş durumuyla birlikte birçok şey netleşecek, rahatlayacaksın. inşallah herşey istediğin gibi olur

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…