- 3 Eylül 2012
- 21.905
- 57.904
- 798
- Konu Sahibi Novamber wind
-
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Çok teşekkür ederim canım, çok naziksin.mutlu ve başarılı bir hayatı olacak inşallah. biraz kırılgan yapıda olacak sanki. ama karşılaştığı sorunlardan daha az incinecek ve çokta büyük sıkıntıları olmayacak. gazetecilik, teknoloji gibi iletişimle ilgili bir mesleği olacağa benziyor.
hayatın anlamını bilen zeki bir insansın. ilk kartın yaptıklarının anlamı ve doğru olduğunu söylüyor. duygusal enerjin yüksek, inançlısın. maneviyata önem veriyorsun.ilk bakışta sessiz görünüyorsun ama zamanla çok samimiyetini görüyorlar. son kartın ise sorunların çözüldüğüne ve sıkıntılardan çıktığını söylüyor. toparlarsam genel olarak ana teman tüm zorluklardan başarıyla çıkman..77, 45, 19
Yakın zamanda huzur bulacak mıyım?
sabrın sonu selamet oluyor mükafatın somut olarak gerçekleşecek diyor kartın..Merhaba :))
1 100 161
Bu yıl bebeğim olacak mı
olumlu gelişmeler ve taşınma durumu çıktı. zaman veremiyorum ama çokta uzun sürmez sanıyorumMerhaba ben de söylemek istiyorum
4 41 160
Bu yaz tayin beklediğim gibi çıkacak mı
hayatın anlamını bilen zeki bir insansın. ilk kartın yaptıklarının anlamı ve doğru olduğunu söylüyor. duygusal enerjin yüksek, inançlısın. maneviyata önem veriyorsun.ilk bakışta sessiz görünüyorsun ama zamanla çok samimiyetini görüyorlar. son kartın ise sorunların çözüldüğüne ve sıkıntılardan çıktığını söylüyor. toparlarsam genel olarak ana teman tüm zorluklardan başarıyla çıkman..
iş hayatındaki devamlılığın kararlarını sağlıklı verebilmenle mümkün görünüyor. işini mi sevmiyorsun yoksa bir dönemden mi geçiyorsun çözemedim. mutsuz olduğun görünüyor iki seferdir. son kartında dürüstlüğün ve tarafsızlığınlaiş hayatının üstesinden gelebileceğini, mutluluk için sevginin şart olduğunu söylüyor.27 50 72
Noldu ki
ben tamamen eğlencesine bakıyorum herhangi bir iddiam yok. haşa gaybı bilemem iddia da edemem. kartlar ne söylüyorsa onu yazıyorum inanıp inanmamak baktırmak size kalmış...10 12 83
Hersey istedigim gibi yoluna girecekmi ??
Bu arada ben ilk defa birine tarot baktiriyorum tutma ortalamasi nefir??
herhangi bir sorun yok canım. iş, mülkiyet yada bir mal satın alma durumun olacak...50-27-171
Benim sağlığım,geleceğim, evlilik hayatım nasıl olacak?
iş hayatındaki devamlılığın kararlarını sağlıklı verebilmenle mümkün görünüyor. işini mi sevmiyorsun yoksa bir dönemden mi geçiyorsun çözemedim. mutsuz olduğun görünüyor iki seferdir. son kartında dürüstlüğün ve tarafsızlığınlaiş hayatının üstesinden gelebileceğini, mutluluk için sevginin şart olduğunu söylüyor.
tabi bu tamamen insanların bulduğu inanılmaması gereken bir eğlence. okuyup geçelim enerjileri çekmeyelim :)
eşin için bahsettiğin girişim yeni bir başlangıç olacak diyor, bebek içinde denemeler başarısız sonuçlanmış sanırım sanki bu konuda kendine acıma eğilimi içindesin yada diğer bir değişle eksiklik gibi görüyorsun. eşinin yada kendi ailene karşı bir direniş meselesi haline gelmiş sanki. bir taraf çok otoriter çünkü. bu isteğine bağımlı olmamaya çalış olumsuz düşüncelerin yıldızını düşürüyor. eşinin iş durumuyla birlikte birçok şey netleşecek, rahatlayacaksın. inşallah herşey istediğin gibi olurNovamber wind 13,47,87 eşimin doğu tayini için lütfen lütfen birde 18,76,98 bebeğimiz olacak mı ki
İnşallah canım çok teşekkür ederimeşin için bahsettiğin girişim yeni bir başlangıç olacak diyor, bebek içinde denemeler başarısız sonuçlanmış sanırım sanki bu konuda kendine acıma eğilimi içindesin yada diğer bir değişle eksiklik gibi görüyorsun. eşinin yada kendi ailene karşı bir direniş meselesi haline gelmiş sanki. bir taraf çok otoriter çünkü. bu isteğine bağımlı olmamaya çalış olumsuz düşüncelerin yıldızını düşürüyor. eşinin iş durumuyla birlikte birçok şey netleşecek, rahatlayacaksın. inşallah herşey istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?