• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteyipte bir türlü başlayamamak

kızlar cok saçma biliyorum dert mi onuda bilmiyorum ama derdim diyet yapamamak :KK70:
ne zaman tamam başlıcam desem hep vazgeçiyorum :skandal:
aman aman bi kilom yok boy 1,60 kilo 61 ama kayınvalideciğim düğüne kadar kilo versen iyi olcak sanki dedi:KK59:
ben kilomdan memnunum dedim ama içim içimi yiyor tabi( bu arada düğünde seneye kaldı normalde bu seneydi )
birde kendimi eselli biçimim var düğün hazırlıklarında zayıflarım diye :rolleyes::rolleyes:

kendimi bir türlü motive edemiyorum diyet yapanlar nasıl başarıyorsunuz ?
Bence kilonuzdan memnunsunuz ve zayıflamak istemiyorsunuz eğer isteseydiniz illaki başlardiniz diyete :KK53:

Bence kilonuzdan memnunsunuz ve zayıflamak istemiyorsunuz eğer isteseydiniz illaki başlardiniz diyete :KK53:

ya aslında memnunum ben yani hep bu kilolardaydım hiç sorun olmamıstı bi tek yaşam kalitesi açısından zayıflamak daha iyi

canim sana bu konuda deniz egecenin zayiflamada son soz kitabini oneririm al oku derim pisman olmazsin cok basit yollarla kilo veriyorsun diyetsiz yemek ayrimi yapmadan arkadasimin esi hep kucuk bie kizken bike 72 kiloydu 100 kusurlerdrydi simdi benden daha zayıf 60lara dustu bende okumaya basliyorum simdi kitabim hediye geldi ama sinavim var hafta sonu okuyamiyorum

kızlar cok saçma biliyorum dert mi onuda bilmiyorum ama derdim diyet yapamamak :KK70:
aman aman bi kilom yok boy 1,60 kilo 61 ama kayınvalideciğim düğüne kadar kilo versen iyi olcak sanki dedi:KK59:
ben kilomdan memnunum dedim ama içim içimi yiyor tabi( bu arada düğünde seneye kaldı normalde bu seneydi )
birde kendimi eselli biçimim var düğün hazırlıklarında zayıflarım diye :rolleyes::rolleyes:

İnsan ömür boyu diyet yapamaz.Ekmeği kahvaltı harici yeme.Akşamları çok çok hafif ye.makarna pilabv hamur işi tatlıyı mümkün mertebe azalt yürüyüş yap.

Aynı dert bende de var bende basliycak diyip basliyamayanlardanim

iyide diyet yaptın diyelim ve kilo verdin ..ömür boyu diyet yapamayacağına göre diyeti bıraktığında kilo alımı olacak..bence diyet yerine yemek düzenini değiştir ben mesela ömür boyu diyet yapamam depresyona girerim..bir şeyleri hayatımıza oturtmamız lazım atıyorum akşam geç saat yemek yememek gibi yada bol su içmek gibi ..o zaman verdiğin kiloların geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum..ayrıca öyle aman aman bir kilo fazlan yok yani öyle ağır bir diyete ihtiyacın da yok ..bol su iç akşam 6-7den sonrada bir şey yememeğe dikkat et gider zaten kilolar

Back
X