• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteyipte bir türlü başlayamamak

Kayınvalidene ne ya istersem 100 kilo olurum,sinir oldum. Bana göre 160 boya o kilo fazla. Zayıflamalısın.. hemde bi 10 kilo kadar.. spor şart,ekmeği azalt,düzenli beslen.. bide bi arkadaşım sirkeli su gibi bişey içiyordu bi araştır istsrsen yağ yaktırıyormuş..

evet ekmeği bıraktıktan sonra böyle seyleride denicem yavas yavas artık.
kv gelin dediğin cici bici şıkır şıkır giyinen biri olur dedi yanımda güzel süslü gelin isterim dedi sonrada biraz zayıfla dedi işte.
bi sor bakalım ben yanımda seni ister miyim :lülülü::lülülü:

hiç de fazla kilon yok:63: ben de 1.62 yim 60-61 kiloyum. balıketli görünüyorum bakınca, özellikle alt tarafım:olamaz: bir iki kere niyet ettim diyet yapmaya, 1 hafta yaptım, tartıda baktım 2 kilo eksik, ama görüntüde sıfır değişiklik. anasını satayım dedim ne kendimi mahrum etcem hayatın güzelliklerinden. bıraktım diyeti:KK48: gerçekten bana göre değil diyet falan. zaten şu görüntümden ince gözükemem çünkü vücut yapım böyle üst ince alt kalın. abartıya kaçmadan istediğim herşeyi de yiyorum. hayat kısa ve güzel.

bende öyle düşünüyorum zayıflasam vücut yapım bozulur diye korkuyorum ki kendimi cok begenirim şahsen :D
ölçülü vücudum var kıvrımlarım falan belli ama yinede işte cevre insanı etkiliyo

Ba
evet ekmeği bıraktıktan sonra böyle seyleride denicem yavas yavas artık.
kv gelin dediğin cici bici şıkır şıkır giyinen biri olur dedi yanımda güzel süslü gelin isterim dedi sonrada biraz zayıfla dedi işte.
bi sor bakalım ben yanımda seni ister miyim :lülülü::lülülü:[/QUOTE
Bakseeen şuna. Tavrını koy,her istediğini konuşamasın seninle. Sadece olması gerekenler,okadar..
doğumda 20 kilo alıp,doğumdan sonra 3. Ayında eski kilosunda olan biri olarak söylüyorum.. sabah kahvaltıda ekmek,simit,börek nevarsa gömerim onun dışında hiç ekmek yemem. Şeker hayatımda hiç kullanmam( ama tatlıya bayılırım:)) abur cuburu kes. Zayıflama garanti..

şeker kullanmıyorum akşamları bende ac yatmaya calışıyorum ama bazen ciddi aclık krizlerim oluyo ne buluyosam yiyorum
ekmek yememeyi denicem ama sabah kahvaltısı için biraz zor sanırım

Geçtiğimiz iki ay içinde 7 kilo verdim
Önce diyetisyene gittim ama pek elektriğimiz tutmadı o yüzden kendi çabamla devam ediyorum
Ekmeği sabah kahvaltılarında iki dilim yiyorum ve ekmeğimi evde kendim yapıyorum sağlıklı olması için(hazır aldığım ekmeklerle ilgili bir araştırma yaptım daha da asla yemem)
Yemek ayırımı, kalori hesabı yapmıyorum sadece gizli - açık olan karbonhidrat ve şekerden kaçıyorum
Mesela şeker sebebi ile meyve yiyeceksem sadece sabah 10:30 da yaptığım ara öğünde tek çeşit küçük bir porsiyon yiyorum
Ev yoğurdu tüketiyorum, özellikle gece 11 civarı açlık krizlerim sırasında, çok iyi geliyor
Vücudum toparlandı, midem iyi, daha sağlıklı hissediyorum, yavaş yavaş bir 7 kilo daha vermek hedefim
Karatay diyeti yapmıyorum ama Canan Karatay'ın anlattıklarını mantıklı buluyorum, hazır gıdaları zaten çok uzun zaman önce çıkarmıştım hayatımdan, sağlıklı yemeye alışmaya çalışıyorum. Hamur işlerini çok seviyorum o konuda kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. İştahlı insanlar için kuş kadar yemek mümkün değil ama zaman içinde mideyi küçültmek ve belli bir yemek alışkanlığı kazanmak mümkün. Çaydaki şekeri kaldırdım ancak alışamadım, çay zevkim pek kalmadı günde bir kez şekerli çay içiyorum ödül gibi ya da haftada bir kez abartmadan küçük bir porsiyon sevdiğim bir hamur işinden yiyorum bunu da yapmasam ipin ucu kaçar kendimi biliyorum. Tatlı krizlerine bir kaşık pekmez ya da bir tane keçi boynuzu kemirmek çok iyi geliyor öyle bir tüyo vereyim =)) Birde aktardan aldığım yeşil çaydan bir fincan içiyorum hergün yanına da 10 tane badem. Benim çabalarım böyle istersen sende dene, zaten büyük bir kilo sorunun yok ama sağlıklı beslenmek adına değişiklikler yapabilirsin, bunlara bir de günde yarım saat yürüyüş eklersen süper olur, ben her gün yapamıyorum ama doğrusu her gün bir miktar hareket etmek

Geçtiğimiz iki ay içinde 7 kilo verdim
Önce diyetisyene gittim ama pek elektriğimiz tutmadı o yüzden kendi çabamla devam ediyorum
Ekmeği sabah kahvaltılarında iki dilim yiyorum ve ekmeğimi evde kendim yapıyorum sağlıklı olması için(hazır aldığım ekmeklerle ilgili bir araştırma yaptım daha da asla yemem)
Yemek ayırımı, kalori hesabı yapmıyorum sadece gizli - açık olan karbonhidrat ve şekerden kaçıyorum
Mesela şeker sebebi ile meyve yiyeceksem sadece sabah 10:30 da yaptığım ara öğünde tek çeşit küçük bir porsiyon yiyorum
Ev yoğurdu tüketiyorum, özellikle gece 11 civarı açlık krizlerim sırasında, çok iyi geliyor
Vücudum toparlandı, midem iyi, daha sağlıklı hissediyorum, yavaş yavaş bir 7 kilo daha vermek hedefim
Karatay diyeti yapmıyorum ama Canan Karatay'ın anlattıklarını mantıklı buluyorum, hazır gıdaları zaten çok uzun zaman önce çıkarmıştım hayatımdan, sağlıklı yemeye alışmaya çalışıyorum. Hamur işlerini çok seviyorum o konuda kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. İştahlı insanlar için kuş kadar yemek mümkün değil ama zaman içinde mideyi küçültmek ve belli bir yemek alışkanlığı kazanmak mümkün. Çaydaki şekeri kaldırdım ancak alışamadım, çay zevkim pek kalmadı günde bir kez şekerli çay içiyorum ödül gibi ya da haftada bir kez abartmadan küçük bir porsiyon sevdiğim bir hamur işinden yiyorum bunu da yapmasam ipin ucu kaçar kendimi biliyorum. Tatlı krizlerine bir kaşık pekmez ya da bir tane keçi boynuzu kemirmek çok iyi geliyor öyle bir tüyo vereyim =)) Birde aktardan aldığım yeşil çaydan bir fincan içiyorum hergün yanına da 10 tane badem. Benim çabalarım böyle istersen sende dene, zaten büyük bir kilo sorunun yok ama sağlıklı beslenmek adına değişiklikler yapabilirsin, bunlara bir de günde yarım saat yürüyüş eklersen süper olur, ben her gün yapamıyorum ama doğrusu her gün bir miktar hareket etmek

hepsini dikkate alıcam :)
ama bi anda olcak seyler değil gibi yavas yavas alışcam sanırım.
kendim için cok istiyorum baskaları için değil yani

hepsini dikkate alıcam :)
ama bi anda olcak seyler değil gibi yavas yavas alışcam sanırım.
kendim için cok istiyorum baskaları için değil yani

Tabi ki kendimiz için
Kilo sağlıklı bir şey değil, 7 kilo da ferahladım, artık belim ağrımıyor
Sağlam bir vücudum var benim, olduğum kiloyu asla göstermem, mesela geçen kış 83 ü gördüm ama diyetisyen 70 ten fazla göstermiyorsun dedi. Yaşım 40 oldu artık, eskisi kadar kolay veremiyorum ama yaş geçtikçe kilonun ve kemik sağlığının önemi artıyor. En iyisi gençken alıştırmamak vücudu, az önce de yazdım ev yoğurdunun inanılmaz faydasını gördüm, mide hastasıyım ben 2014 den beri, o tarihten bu yana ilk kez bu kadar rahat midem, ekmeğin bana dokunduğunu keşfettim. Rabbim hayırlı ömür versin hepimize ama yaşadıkça sağlıklı bir vücuda ihtiyacımız var. Kalıplara hiç takılma, mesela benim boyumda otomatik hesaplamalara göre ideal kilom 55 ama diyetisyen 65 yeterli dedi, 65 de bile iskelete dönüyor vücudum ben normalimi biliyorum, herkesin yapısı kendisine özel, önemli olan sağlıklı olmak, görüntü ikinci planda, başkalarının fikirleri ise umurumda değil =)))

Gözünün önüne gerçekten çok kilolu insanların gelinlikli halini getir. Ben mesela 300 kilo olup hunharca yemek yiyen insanları ( yemek yarışı yapanlar gibi ) aklıma getiriyorum. Ve 6 kilo daha verirsem kendime ödül olarak beş taş alacağım :halay:

Tabi ki kendimiz için
Kilo sağlıklı bir şey değil, 7 kilo da ferahladım, artık belim ağrımıyor
Sağlam bir vücudum var benim, olduğum kiloyu asla göstermem, mesela geçen kış 83 ü gördüm ama diyetisyen 70 ten fazla göstermiyorsun dedi. Yaşım 40 oldu artık, eskisi kadar kolay veremiyorum ama yaş geçtikçe kilonun ve kemik sağlığının önemi artıyor. En iyisi gençken alıştırmamak vücudu, az önce de yazdım ev yoğurdunun inanılmaz faydasını gördüm, mide hastasıyım ben 2014 den beri, o tarihten bu yana ilk kez bu kadar rahat midem, ekmeğin bana dokunduğunu keşfettim. Rabbim hayırlı ömür versin hepimize ama yaşadıkça sağlıklı bir vücuda ihtiyacımız var. Kalıplara hiç takılma, mesela benim boyumda otomatik hesaplamalara göre ideal kilom 55 ama diyetisyen 65 yeterli dedi, 65 de bile iskelete dönüyor vücudum ben normalimi biliyorum, herkesin yapısı kendisine özel, önemli olan sağlıklı olmak, görüntü ikinci planda, başkalarının fikirleri ise umurumda değil =)))

:KK9::KK9::KK9:
gercekten bravo bende 23 yaşındaym bıraksalar akşama kadar yatarım hiç dikkat etmiyorum kendime saglıgıma ama örnek almam gerkiyo galiba.

bende zayıfladıgım zamanlarda merdiven cıkarken falan cok rahattım ama şimdi yine zorlanıyorum

Gözünün önüne gerçekten çok kilolu insanların gelinlikli halini getir. Ben mesela 300 kilo olup hunharca yemek yiyen insanları ( yemek yarışı yapanlar gibi ) aklıma getiriyorum. Ve 6 kilo daha verirsem kendime ödül olarak beş taş alacağım :halay:

woooww :rolleyes:
eger benim vermem gereken 9 kilo var ve bu ara kendime künefe yasakladım 59 a düşmeden yemicem dedim bayılırım kendilerine :KK8:

yemeklerinde yagi azalt. ekmek hamur isi yeme. tatli vucuda inur boyu girmese vucut bu kadin nite tatli yemiyi demez oyle gereksiz. haslama candır.

kızlar cok saçma biliyorum dert mi onuda bilmiyorum ama derdim diyet yapamamak :KK70:
ne zaman tamam başlıcam desem hep vazgeçiyorum :skandal:
aman aman bi kilom yok boy 1,60 kilo 61 ama kayınvalideciğim düğüne kadar kilo versen iyi olcak sanki dedi:KK59:
ben kilomdan memnunum dedim ama içim içimi yiyor tabi( bu arada düğünde seneye kaldı normalde bu seneydi )
birde kendimi eselli biçimim var düğün hazırlıklarında zayıflarım diye :rolleyes::rolleyes:

kendimi bir türlü motive edemiyorum diyet yapanlar nasıl başarıyorsunuz ?
Arkadas der kendi annen falan der de kv nin demesi komigime gitti:sus: tatlım cokta verecegin bi kilo yok ortada bir ay sana yetecektir uc beyazdan uzak dur evde ip atla gercekten ise yarar. Ip tum vucudundan orantili yag atar. Ekmek yeme seker kullanma ve bol su ic. Hic o sunu yeme bunu ye olayina girmicem bende senin gibi irademe sahip çıkamıyorum. Bu sekilde istedigin sonuca ulasabilirsin diye dusunuyorum

Bu kaynanaların dili hiç durmuyor boşver onun demesiyle mi zayıflıcan kendin için yap bunu.. ekmek yeme karbonhidratı sınırla, asitli ve paketli içecekleri içme, ara öğün yap ve akşam 6 dan sonra yemek yeme ;)

ekmek, unlu ürünler(börek makarna vs) ve tatlı tüm sorun bunlar, kesebilirsen verirsin.Düğüne son 1 hafta kala ben 5 kilo vermiştim koşuşturmaktan

Bu kaynanaların dili hiç durmuyor boşver onun demesiyle mi zayıflıcan kendin için yap bunu.. ekmek yeme karbonhidratı sınırla, asitli ve paketli içecekleri içme, ara öğün yap ve akşam 6 dan sonra yemek yeme :KK66:

6 dan sonra yemesem olabilir cunku eve 5 te gidiyorum 5 cok erken oluyor :)

ekmek, unlu ürünler(börek makarna vs) ve tatlı tüm sorun bunlar, kesebilirsen verirsin.Düğüne son 1 hafta kala ben 5 kilo vermiştim koşuşturmaktan

valla benimde nişanda öyle oldu gelen herkes gelin cok zayıflamış demişler tabi bunda korseninde eskisi vardı :D

KV lerde bi alem.. diyet yapsan bile söyleme.. Hamile kalip kilo alınca da karışır mazallah.. bol su evde Leslie yap erir gidersin..

Back
X