• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteyipte bir türlü başlayamamak

onu bende dedim cok bozulmustu :KK70:
kendim istiyorum cünkü gelinliğin içinde kuğu gibi tabiri var ya öyle olmak istiyorum tombul tavuk gibi değil:oops::KK53:

Zaten aman aman kilon yok verirsin kolaylıkla.5 ten sonra yeme mideyi ac yatirmak cok etkili gercekten.

Kv ler hep böyle sanırım : ))

Gelin zayıf olacak diye kanun yok

Ben evleneceğim zaman iş yerinin yemekhanesinde yemek yerken, "sen yemek mi yiyorsun" dediler ben de bu cevabı vermiştim

Her neyse kilo vermek ille de hareket gerektirmez tabii spor vs çok iyi ama masa başında oturunca kilo veremem inanışı hatalı

Protein ağırlıklı beslenin üç dilim ekmek biraz payını reçel yerine her gün yumurta yiyin daha az acıkırsınız

Öğlen yemekhane varsa çorba ana yemek yiyin pilav makarna yemeyin yanınızda yoğurt salata götürün menüye göre

Arada süt ve badem ceviz vs yiyin

Akşam da 8 olmadan yiyin protein ağırlıklı salatalı

Mideniz de boş olmasın hep su için 3 litre en az

Gün içinde de şekersiz bitki çayı vs için açlığınızı bastırın

ekmek yiyorsan azalt sabah kahvaltısı 2 dilim akşam yemeği 2 dilim yeter... öğle yemeğinde hiç yeme salata ağırlıklı beslen tavuk haşlayıp yiyebilirsin tok tutar peynir tüketebilirsin... ceviz badem türü atıştırmalıkları bir avucu geçmeyecek kadar tüket... meyveyi günde bir tane ye onlarında içinde şeker olduğunu unutma... beyaz leblebiyi aralarda istediğin kadar yiyebilirsin... bir hafta dayan sonra alışacak vücudun... ve unutma bunu kv istedi diye değil kendin için yap...
bende 1,60 boyundayım 52 kiloyum çok rahatladım bende 60 kiloydum üstümden yük kalktı:KK70:

şu anda çok kilolu değilsin ama gidişat kötü olabilir, genelde evlenince kilo alınıyor çünkü.
o yüzden şimdiden beslenme alışkanlıklarını değiştirsen ve spora başlasan çok iyi olur.
klasik şeyler işte, hamurişini azalt, şekeri kes, günde 45 dk yürü vs vs

evlenince kiloyu tek almam diye düşünüyorum
nişanlımla beraber eşit gidersek sorun olmaz :KK45:
şaka bi yana artık kilo vermek istiyorum

şeker kullanmıyorum akşamları bende ac yatmaya calışıyorum ama bazen ciddi aclık krizlerim oluyo ne buluyosam yiyorum
ekmek yememeyi denicem ama sabah kahvaltısı için biraz zor sanırım

açlık krizlerin karbonhidrat yüzünden oluyor işte, asıl ekmek ve unlu şeyler yediğinden doymuyorsun, iki tavuk göğüsü bi salata ye bakalım ekmeksiz doycan mı doymıcan mı, peynir yumurta yoğurt et protein ağırlıklı beslenmen lazım bu şekilde diyet yapmadan aç kalmadan verirsin
ama ekmeksiz doymuyorum inanınışını kafandan at, çünkü tam tersi... şekerden bahsetmeme gerek yok sanırım

Gelin zayıf olacak diye kanun yok

Ben evleneceğim zaman iş yerinin yemekhanesinde yemek yerken, "sen yemek mi yiyorsun" dediler ben de bu cevabı vermiştim

Her neyse kilo vermek ille de hareket gerektirmez tabii spor vs çok iyi ama masa başında oturunca kilo veremem inanışı hatalı

Protein ağırlıklı beslenin üç dilim ekmek biraz payını reçel yerine her gün yumurta yiyin daha az acıkırsınız

Öğlen yemekhane varsa çorba ana yemek yiyin pilav makarna yemeyin yanınızda yoğurt salata götürün menüye göre

Arada süt ve badem ceviz vs yiyin

Akşam da 8 olmadan yiyin protein ağırlıklı salatalı

Mideniz de boş olmasın hep su için 3 litre en az

Gün içinde de şekersiz bitki çayı vs için açlığınızı bastırın

aslında öğlene kadar olanları yapıyorum ama akşam olunca gözüme perde iniyo resmen güneş batınca bende kayış kopuyo ne buluyosam yiyorum:eek::eek:

ekmek yiyorsan azalt sabah kahvaltısı 2 dilim akşam yemeği 2 dilim yeter... öğle yemeğinde hiç yeme salata ağırlıklı beslen tavuk haşlayıp yiyebilirsin tok tutar peynir tüketebilirsin... ceviz badem türü atıştırmalıkları bir avucu geçmeyecek kadar tüket... meyveyi günde bir tane ye onlarında içinde şeker olduğunu unutma... beyaz leblebiyi aralarda istediğin kadar yiyebilirsin... bir hafta dayan sonra alışacak vücudun... ve unutma bunu kv istedi diye değil kendin için yap...
bende 1,60 boyundayım 52 kiloyum çok rahatladım bende 60 kiloydum üstümden yük kalktı:KK70:

ay evet bende 52 olmak istiyorum bu boyu anca o kilo kaldırır diye düşünüyorum.
kv istedikten sonra daha bi saldım kendimi ona inat kendimi şişmanlattım resmen

açlık krizlerin karbonhidrat yüzünden oluyor işte, asıl ekmek ve unlu şeyler yediğinden doymuyorsun, iki tavuk göğüsü bi salata ye bakalım ekmeksiz doycan mı doymıcan mı, peynir yumurta yoğurt et protein ağırlıklı beslenmen lazım bu şekilde diyet yapmadan aç kalmadan verirsin
ama ekmeksiz doymuyorum inanınışını kafandan at, çünkü tam tersi... şekerden bahsetmeme gerek yok sanırım

evet bunu duymuştum ekmek knusu psikolojikmiş bende yemekte ekmek yoksa doymuyorum hiç bi şekilde

ay evet bende 52 olmak istiyorum bu boyu anca o kilo kaldırır diye düşünüyorum.
kv istedikten sonra daha bi saldım kendimi ona inat kendimi şişmanlattım resmen
yok tatlım kimsenin inadına da kilo alma... kilo sağlık değildir unutma.. ideal kilona geldiğinde hayat standardının yükseldiğini göreceksin.. ve evlendikten sonra eşinle spora başlayın acayip iyi geliyor ben akşam 7 buçukta işten çıkıp eve gidip hazırlanıp 1 saat yürüme mesafesinde olan spor salonuna gidiyordum.. spor salonunu sahibiyle birlikte kapatıyorduk... ve hiç spor geçmişi olmayan biriyim ilk başlarda zor gelcek ertesi sabah uyanamıyacağım diyordum ve gerçekten öyle oldu ama 1 hafta sonunda saat çalmadan uyanır hale gelmiştim spor o kadar yararlı ki uzak vs diye düşünme..

yok tatlım kimsenin inadına da kilo alma... kilo sağlık değildir unutma.. ideal kilona geldiğinde hayat standardının yükseldiğini göreceksin.. ve evlendikten sonra eşinle spora başlayın acayip iyi geliyor ben akşam 7 buçukta işten çıkıp eve gidip hazırlanıp 1 saat yürüme mesafesinde olan spor salonuna gidiyordum.. spor salonunu sahibiyle birlikte kapatıyorduk... ve hiç spor geçmişi olmayan biriyim ilk başlarda zor gelcek ertesi sabah uyanamıyacağım diyordum ve gerçekten öyle oldu ama 1 hafta sonunda saat çalmadan uyanır hale gelmiştim spor o kadar yararlı ki uzak vs diye düşünme..

su an cok heveslendim :)
spora baslasam belki diyete de heveslenirim biraz zaman sıkıntı olabilir ama denemekte fayda var.
hem kayınvalideminde istediği gibi bi gelin olurum :P D

su an cok heveslendim :)
spora baslasam belki diyete de heveslenirim biraz zaman sıkıntı olabilir ama denemekte fayda var.
hem kayınvalideminde istediği gibi bi gelin olurum :p D
kayınvalideni kıskandırırsın bile:KK48: ben bebek çalışmalarından dolayı ara verdim sonuçta ağırlık kaldırıyordum riske giremiyorum ama hala hareketli bir yaşam tarzım var masa başı işim olmasına rağmen...

evlenince kiloyu tek almam diye düşünüyorum
nişanlımla beraber eşit gidersek sorun olmaz :KK45:
şaka bi yana artık kilo vermek istiyorum

evlendiğimde 50 kiloydum, hamilelik ve doğum sürecinde epey aldım verdim şu an yine 50-52 kiloyum (11 yıllık evliyim)
eşim 60 kiloydu (boy 1.85 epey zayıftı yani) şimdi 80 kilo, adam 20 kilo aldı resmen :KK70: ama boy ve vucut yapısına uydu, azcık göbeği çıksa direk akşam yemeklerini kesiyor veriyor geri.
aman kilo eğiliminiz varsa dikkat edin ikiniz de, akşam atıştırmaları fena bozuyor insanı :KK17:

kayınvalideni kıskandırırsın bile:KK48: ben bebek çalışmalarından dolayı ara verdim sonuçta ağırlık kaldırıyordum riske giremiyorum ama hala hareketli bir yaşam tarzım var masa başı işim olmasına rağmen...

evlenip hamile kaldıgımda herseyi yicem kimse karışamaz o zaman :D
o vakit ekmeği kesiyorum artık bide böyle deneyelim

evlendiğimde 50 kiloydum, hamilelik ve doğum sürecinde epey aldım verdim şu an yine 50-52 kiloyum (11 yıllık evliyim)
eşim 60 kiloydu (boy 1.85 epey zayıftı yani) şimdi 80 kilo, adam 20 kilo aldı resmen :KK70: ama boy ve vucut yapısına uydu, azcık göbeği çıksa direk akşam yemeklerini kesiyor veriyor geri.
aman kilo eğiliminiz varsa dikkat edin ikiniz de, akşam atıştırmaları fena bozuyor insanı :KK17:

var evet ikimizde cok rahat kilo alıyouz ama nişanlımın iradesi var hemen zayıflayabiliyor.
ben tanıştıgımızda 61 dim nişan zamanı 56 oldum yine aldım hala 61 im ve sürekli zayıflıcam diyorum o da bıktı garibim :D

Kayınvalidene ne ya istersem 100 kilo olurum,sinir oldum. Bana göre 160 boya o kilo fazla. Zayıflamalısın.. hemde bi 10 kilo kadar.. spor şart,ekmeği azalt,düzenli beslen.. bide bi arkadaşım sirkeli su gibi bişey içiyordu bi araştır istsrsen yağ yaktırıyormuş..

hiç de fazla kilon yok:63: ben de 1.62 yim 60-61 kiloyum. balıketli görünüyorum bakınca, özellikle alt tarafım:olamaz: bir iki kere niyet ettim diyet yapmaya, 1 hafta yaptım, tartıda baktım 2 kilo eksik, ama görüntüde sıfır değişiklik. anasını satayım dedim ne kendimi mahrum etcem hayatın güzelliklerinden. bıraktım diyeti:KK48: gerçekten bana göre değil diyet falan. zaten şu görüntümden ince gözükemem çünkü vücut yapım böyle üst ince alt kalın. abartıya kaçmadan istediğim herşeyi de yiyorum. hayat kısa ve güzel.

Back
X