• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istifa!

Biktimartikyeter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
45
5
1
35
Merhaba ben iki yıl önce öğretmen olarak doğuya atandım. Atandıgim okulda bir erkek öğretmen yakın davrandı ilgilendi çok efendi birine benziyordu evlilik teklifi falan etti sonra araya pandemi dönemi girdi benimle görüşmeyi kesti meğer kendisi evlilikten korkan kaçan biriymiş daha önceki okulunda başka bir Öğretmeni intihar etmiş bu kişi yüzünden son anda kurtulmuş kadın ben bunları duyunca uzaklaştım artik tabiki . Neyse bu senenin başında tekrar benimle barışmaya çalıştı ben de 2 ay uzak durdum okulda peşimde kosmalar el hareketleri yapmalar vs vs en son sinirlendim ve tartıştık bunu da gidiyor idareye bana yilisiyor diye şikayet ediyor okulda arkadaşı çok arkadaşlarının hiçbirisi bana konuşmadı ben yaptıklarını bir türlü ispatlayamadim bütün sene iş yerinde bana yapmadığı mobbing kalmadı. İkinci olay ise şu okuldan aynı dönemde atandigimiz başka erkek öğretmen bana aglandi hiç arkadaşım yok burda çevrem yok vs vs diye bende buyur gel bizim arkadaş çevremiz var dedim geldi benim kız arkadaşlarımdan biriyle sevgili oluyorlar ve sonrasında benimle görüşmeyi kestiler bu kişide aynı okuldan olunca bu da okulda dedikodu yayıyor herkese yilisiyor yapışıyor diye adama bir gün dönüp baktiysam insan değilim ben . Ne öğretmenler odasına girebiliyorum ne kimse benimle konuşmak istiyor ne de yaptığım öğretmenlik görülüyor. Kimse beni sevmiyor idarenin başında iki tane kadın sürekli dedikodu peşindeler bana olan iftiralar havalarda uçuşuyor . Çok güçlüler kimse benim hakkımda iyi konuşmuyor yoruldum artık ben pes ettim okullar açılacak ama benim ayaklarım geri geri gidiyor ne yapacağımı şaşırdım. Mobbing var hakaret var dedikodu var sıkıştım kaldım. Sırf bu sene kadro gelecek diye sabretmek istedim yoksa çoktan istifa ederdim :( konunun hepsi doğru nolur siz bari bana inanın ya :(

Sakın istifa etme , ne diyorlar tam olarak hakkinda ?
Yani begenip gorusmek istemiste olabilirsin ne var bunda ? Sana ne soyluyorlar veya sen bu adama yurumus olsan bile niye cebre seninle konusmak istemiyor .bu iftira ve yalanlari biraz acar misin bunlar mantikli degil cunku
Kaşar herkese yilisir iftiracı vs vs . Bütün sene öğretmenler odasına ugramadim bile sadece koridorda görünce merhaba merhaba diyip geçtim sırf bu olaylar oldu diye ama gene de idareye yanlı konuşuyorlar idare kaç kere benim dersimi bastı ders anlatmıyor da demişler bakıyor idare ben sınıfta ders anlatıyorum artık huzurum kalmadı yoruldum :(

Reddedildigi icin soylemistir pislik mahallelerde olur ya boyel biri seni begenir yuz vermezsin bir dedikodu baslar ne namusun kalir ne terbiyen
Evet ilki öyle zaten ikinci kiside yerini buldu kız arkadaşını buldu ya ilk tekmelediği ben oldum kimse ne bana inanıyor ne seviyor ne de sayıyor:(

Merhaba ben iki yıl önce öğretmen olarak doğuya atandım. Atandıgim okulda bir erkek öğretmen yakın davrandı ilgilendi çok efendi birine benziyordu evlilik teklifi falan etti sonra araya pandemi dönemi girdi benimle görüşmeyi kesti meğer kendisi evlilikten korkan kaçan biriymiş daha önceki okulunda başka bir Öğretmeni intihar etmiş bu kişi yüzünden son anda kurtulmuş kadın ben bunları duyunca uzaklaştım artik tabiki . Neyse bu senenin başında tekrar benimle barışmaya çalıştı ben de 2 ay uzak durdum okulda peşimde kosmalar el hareketleri yapmalar vs vs en son sinirlendim ve tartıştık bunu da gidiyor idareye bana yilisiyor diye şikayet ediyor okulda arkadaşı çok arkadaşlarının hiçbirisi bana konuşmadı ben yaptıklarını bir türlü ispatlayamadim bütün sene iş yerinde bana yapmadığı mobbing kalmadı. İkinci olay ise şu okuldan aynı dönemde atandigimiz başka erkek öğretmen bana aglandi hiç arkadaşım yok burda çevrem yok vs vs diye bende buyur gel bizim arkadaş çevremiz var dedim geldi benim kız arkadaşlarımdan biriyle sevgili oluyorlar ve sonrasında benimle görüşmeyi kestiler bu kişide aynı okuldan olunca bu da okulda dedikodu yayıyor herkese yilisiyor yapışıyor diye adama bir gün dönüp baktiysam insan değilim ben . Ne öğretmenler odasına girebiliyorum ne kimse benimle konuşmak istiyor ne de yaptığım öğretmenlik görülüyor. Kimse beni sevmiyor idarenin başında iki tane kadın sürekli dedikodu peşindeler bana olan iftiralar havalarda uçuşuyor . Çok güçlüler kimse benim hakkımda iyi konuşmuyor yoruldum artık ben pes ettim okullar açılacak ama benim ayaklarım geri geri gidiyor ne yapacağımı şaşırdım. Mobbing var hakaret var dedikodu var sıkıştım kaldım. Sırf bu sene kadro gelecek diye sabretmek istedim yoksa çoktan istifa ederdim :KK43: konunun hepsi doğru nolur siz bari bana inanın ya :KK43:
İstifa edip onların kazanmasına ızın verme dimdik bir sekılde hic umursamıyormus gibi takıl

Ağzınızı açıp hadlerini bildiremiyor musunuz? Ne demek kaşar ya onlar kimde size kaşar deme hakkını kendilerinde buluyorlar? Orası devlet okulu, onlara hadlerini bildirdiniz diye kovulmazsınız korkmayın. Sus pus durmazsanız uğraşmayı bırakırlar. Ama öyle bir insan değilseniz de keşke tayin falan istedeydiniz madem.

Evet ilki öyle zaten ikinci kiside yerini buldu kız arkadaşını buldu ya ilk tekmelediği ben oldum kimse ne bana inanıyor ne seviyor ne de sayıyor:KK43:
Hayir ben sunu anlmaadim velevki sen yilistin adama ee ordaki ogretmenler sana niye tepki koysun ki ?
Bana cok sacma geldi kac igretmen var okulda hepsi mi tepkili ?
Hic mi normalde ogretmen arkadasin yoktu bu olaydan once onlar illkai sana bizeyler demislerdir.
Ya biseyi eksik anlatiyorsun yada abartiyorsun

Ağzınızı açıp hadlerini bildiremiyor musunuz? Ne demek kaşar ya onlar kimde size kaşar deme hakkını kendilerinde buluyorlar? Orası devlet okulu, onlara hadlerini bildirdiniz diye kovulmazsınız korkmayın. Sus pus durmazsanız uğraşmayı bırakırlar. Ama öyle bir insan değilseniz de keşke tayin falan istedeydiniz madem.
İlce milli egitime bile gidip sikayet edebilir .
Ne alaka yani kasar falan demek .

Ben adamın bütün sene okulda benim peşimden kosmasini okul idaresine ispat edemedim ki bana konuşacak tek bir kişi bile bulamadım söyle düşünün adam evlilikten kaçtığını bile kimseye soylemiyor evlenicem diye ortalıkta dolanıyor herkes ona inanıyor yalanı ortaya cikmiyor malesef :(

Ay bu ne ağlak tavırlar, üzgün suratlar her cümlenin sonunda.

Kendi ayaklarının üzerinde duran koskoca kadınsınız, öğretmensiz insanları yetiştiren kişisiniz. Evet mobbing çok zor bir şey anlayabiliyorum ama bir kendinize gelin ya.

İki kendini bilmezin, bir kendini Alain Delon sanan tip yüzünden istifa etmeyi düşünmek nedir? Çok mu kolay geldiniz bu noktaya?

Dersi basarlarsa bassınlar, siz kendinizi bildikten yaptığınız işe güvendikten sonra ne yazar? Niye kaçıyorsunuz insanlardan, koridorda takılıyorsunuz, neyden çekiniyorsunuz? Gidin oturun öğretmenler odasına, kurulun baş köşeye, kimse konuşmasa konuşmasın.

Biraz başınızı dik tutun,

Ay bu ne ağlak tavırlar, üzgün suratlar her cümlenin sonunda.

Kendi ayaklarının üzerinde duran koskoca kadınsınız, öğretmensiz insanları yetiştiren kişisiniz. Evet mobbing çok zor bir şey anlayabiliyorum ama bir kendinize gelin ya.

İki kendini bilmezin, bir kendini Alain Delon sanan tip yüzünden istifa etmeyi düşünmek nedir? Çok mu kolay geldiniz bu noktaya?

Dersi basarlarsa bassınlar, siz kendinizi bildikten yaptığınız işe güvendikten sonra ne yazar? Niye kaçıyorsunuz insanlardan, koridorda takılıyorsunuz, neyden çekiniyorsunuz? Gidin oturun öğretmenler odasına, kurulun baş köşeye, kimse konuşmasa konuşmasın.

Biraz başınızı dik tutun,

Kimse benimle ne konuşuyor ne muhabbet ediyor :KK43:
E tamam bosver al cayini eline ac telefonu yada kitabi .
Herkes niye hem bu adami tutsun ki sen odaya girmezsen hocalarla iliskilerin gekismez arkadas olup muhabbet edemezsin.
Kimsede bi adami bu kadar tutmaz babalarinin ogullari degilya 2 kinusur susarlar .sonra senle muhabbet ederler.sen olayi kafanda cok buyutmussun .
Gir ogretmenler odasina al cayini kahveni otur ,telefonda oyun oyna internette gezin kitap oku.
Bitti gitti boyle ezilip buzulursen cesaret alir daha cok ezerler seni

Aşağılık kompleksli adamın teki yüzünden tüm emeklerini heba mı edeceksin? Emin ol ordan tayinin çıkıp biraz vakit geçirdikten sonra bunlar aklına bile gelmeyecek. Yaptığını düşündükleri şeyden sen de çok utanıyorsun belli ki, bu yüzden de herkesin her hareketini bu olaya bağlıyor olabilir misin? Aralarında bir tane normal insan varsa bile zamanla seni de onu da tanıyacaklardır, kendini bunlar yüzünden kısıtlama. Git öğretmenler odana çayını iç. Bu da bir ders olsun tayinin çıkınca erkeklerle mesafene dikkat edersin bunlarla uğraşmamak için.

Önce kendi içinde olayı halletmen lazım. Sen o hocalara yürüseydin bile bu kaşarlık ya da aşağılık bir durum değil. Demek ki sorun sende değil, böyle gerikafalı düşünenlerde. Ki sen kimseye yürümemişsin de. Herkesin ne bildiğinin önemi yok, sen kendini biliyorsun.

O kadar emek verip atanmışsın, psikiyatriye git antidepresan verir belki yine de istifa etme dayan. Hocalara değil öğrencilerine odaklan.

Back
X