• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istifa!

Doğuda kısa bir dönem çalıştım.Memurlar biraz halktan uzak oldukları için birbirlerine sarıyolar.Çirkin ilişkilere de şahit oldum.Batıda eşi,nişanlısı olduğu halde can sıkıntısından onla bunla gezen tipler çoktu.Kimseyle muhatap olmayın,işinizi yapıp çıkın.Neden millet için istifa edecekmişssiniz.

Meb bünyesinde bir okulda bu tarz muhabbetlerin döndüğüne beni kimse inandıramaz yaa, hele dedikodu ile müdür ders basacak filan ! Polemik yaratmak için konu açtığınıza yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ohooo daha neler döndü neler başka bir erkek hocaya asılan kadın hoca o erkeği de kaç kere müdüre şikayet etti evet bu durum size normal gelmiyor doğru bana da normal gelmiyor ilk defa böyle bir okulda çalışıyorum bu yüzden kafayı yemek üzereyim zaten :(

Doğuda kısa bir dönem çalıştım.Memurlar biraz halktan uzak oldukları için birbirlerine sarıyolar.Çirkin ilişkilere de şahit oldum.Batıda eşi,nişanlısı olduğu halde can sıkıntısından onla bunla gezen tipler çoktu.Kimseyle muhatap olmayın,işinizi yapıp çıkın.Neden millet için istifa edecekmişssiniz.
Bizdeki birbirine sarma boşluktan oluyor ama inanın yoruldum sana konuşmak bana konuşmak deyimini ben burda öğrendim biri biriyle arkadaşsa ona göre konuşuyormuş ya da ben görmedim ben duymadım diyebiliyormus ben yoruldum artık.

Ay bu ne ağlak tavırlar, üzgün suratlar her cümlenin sonunda.

Kendi ayaklarının üzerinde duran koskoca kadınsınız, öğretmensiz insanları yetiştiren kişisiniz. Evet mobbing çok zor bir şey anlayabiliyorum ama bir kendinize gelin ya.

İki kendini bilmezin, bir kendini Alain Delon sanan tip yüzünden istifa etmeyi düşünmek nedir? Çok mu kolay geldiniz bu noktaya?

Dersi basarlarsa bassınlar, siz kendinizi bildikten yaptığınız işe güvendikten sonra ne yazar? Niye kaçıyorsunuz insanlardan, koridorda takılıyorsunuz, neyden çekiniyorsunuz? Gidin oturun öğretmenler odasına, kurulun baş köşeye, kimse konuşmasa konuşmasın.

Biraz başınızı dik tutun,
Ağlak bir tavrım yok aslında ama inanın çok sıkıldım ilk bahsettiğim kişi okulda peşime arkadaşlarını takıyor beni gozetletiyor sınavında kavga çıkartıyor sonra hadi bakalım idareye gidiyoruz insan gibi bi yerde çalışmak istiyorum boğuldum:(

Ohooo daha neler döndü neler başka bir erkek hocaya asılan kadın hoca o erkeği de kaç kere müdüre şikayet etti evet bu durum size normal gelmiyor doğru bana da normal gelmiyor ilk defa böyle bir okulda çalışıyorum bu yüzden kafayı yemek üzereyim zaten :KK43:
Okul okul değil Dallas mübarek. Müdür bence sıkıntılı. Okulu idare edemiyor bir ağırlığı yok okulda

Ağlak bir tavrım yok aslında ama inanın çok sıkıldım ilk bahsettiğim kişi okulda peşime arkadaşlarını takıyor beni gozetletiyor sınavında kavga çıkartıyor sonra hadi bakalım idareye gidiyoruz insan gibi bi yerde çalışmak istiyorum boğuldum:KK43:
Milli eğitime gidip görüşün, görevlendirme isteyin başka okula. Herkes size tavır almamıştır, illa ki aklı selim kişiler vardır, biraz da siz davranışlara yanlış anlam yüklüyor olabilirsiniz. Dik durup, güçlü davranırsanız sizinle uğraşamazlar. Bu tavırlara devam ederseniz cimere yazıp hepinizi şikayet edeceğim deyin bakın nasıl ürküyorlar

Kaşar herkese yilisir iftiracı vs vs . Bütün sene öğretmenler odasına ugramadim bile sadece koridorda görünce merhaba merhaba diyip geçtim sırf bu olaylar oldu diye ama gene de idareye yanlı konuşuyorlar idare kaç kere benim dersimi bastı ders anlatmıyor da demişler bakıyor idare ben sınıfta ders anlatıyorum artık huzurum kalmadı yoruldum :KK43:
Neden girmediniz, bence yanlışı burda yaptınız. Sükut ikrardandır derler. Biri bana böyle bir iftira atsa üzerine üzerine giderim çünkü iftira.

Okul okul değil Dallas mübarek. Müdür bence sıkıntılı. Okulu idare edemiyor bir ağırlığı yok okulda
Öyle zaten . Öğretmenler odasında ücretli bir öğretmen milletin laflarını dinleyip idareye yetiştirir bir tane alan şefi kadın sevmediği kişileri ezer , istifa edip giden bir kadın öğretmen haftada bir dedikoduya müdüre gelir bezdim canımdan

Milli eğitime gidip görüşün, görevlendirme isteyin başka okula. Herkes size tavır almamıştır, illa ki aklı selim kişiler vardır, biraz da siz davranışlara yanlış anlam yüklüyor olabilirsiniz. Dik durup, güçlü davranırsanız sizinle uğraşamazlar. Bu tavırlara devam ederseniz cimere yazıp hepinizi şikayet edeceğim deyin bakın nasıl ürküyorlar
Evet erkenden gidiyorum gorevlendirme için cabalayacagim eğer olmazsa bu sene tutanaklar şikayetler havada uçuşacak.

Öyle zaten . Öğretmenler odasında ücretli bir öğretmen milletin laflarını dinleyip idareye yetiştirir bir tane alan şefi kadın sevmediği kişileri ezer , istifa edip giden bir kadın öğretmen haftada bir dedikoduya müdüre gelir bezdim canımdan
Okulu değiştiremiyor musunuz? Çünkü bunları ispat etmeniz çok zor

Ama okullarda bu normal mi ? Yani her devlet okulu böyle mi? Öğretmenler odasinda muhbirler müdüre dedikodu yetiştiren öğretmenler ogretmenin olmayan özel hayatını yayan müdür yardımcıları kendini bisey sanan alan şefleri okuldan istifa ettiği halde hala okula gelip müdürle dedikodu yapan öğretmenler?

O intihardan dönen kadından kimseye bahsetmediniz mi işyerinde? Ortada kanıtlanabilecek bir olay var çünkü
Bahsediyorum anlatıyorum ama herkes bundan taraf oluyor çünkü çevresi geniş zaten bilen de söylemek istemiyor . Onu geçtim kapıda yaptığı davranışları gören başka hocalar bile idareye benimle alakalı konuşmak istemedi sırf onunla arası bozulmasın diye .

Back
X