Merhaba ben iki yıl önce öğretmen olarak doğuya atandım. Atandıgim okulda bir erkek öğretmen yakın davrandı ilgilendi çok efendi birine benziyordu evlilik teklifi falan etti sonra araya pandemi dönemi girdi benimle görüşmeyi kesti meğer kendisi evlilikten korkan kaçan biriymiş daha önceki okulunda başka bir Öğretmeni intihar etmiş bu kişi yüzünden son anda kurtulmuş kadın ben bunları duyunca uzaklaştım artik tabiki . Neyse bu senenin başında tekrar benimle barışmaya çalıştı ben de 2 ay uzak durdum okulda peşimde kosmalar el hareketleri yapmalar vs vs en son sinirlendim ve tartıştık bunu da gidiyor idareye bana yilisiyor diye şikayet ediyor okulda arkadaşı çok arkadaşlarının hiçbirisi bana konuşmadı ben yaptıklarını bir türlü ispatlayamadim bütün sene iş yerinde bana yapmadığı mobbing kalmadı. İkinci olay ise şu okuldan aynı dönemde atandigimiz başka erkek öğretmen bana aglandi hiç arkadaşım yok burda çevrem yok vs vs diye bende buyur gel bizim arkadaş çevremiz var dedim geldi benim kız arkadaşlarımdan biriyle sevgili oluyorlar ve sonrasında benimle görüşmeyi kestiler bu kişide aynı okuldan olunca bu da okulda dedikodu yayıyor herkese yilisiyor yapışıyor diye adama bir gün dönüp baktiysam insan değilim ben . Ne öğretmenler odasına girebiliyorum ne kimse benimle konuşmak istiyor ne de yaptığım öğretmenlik görülüyor. Kimse beni sevmiyor idarenin başında iki tane kadın sürekli dedikodu peşindeler bana olan iftiralar havalarda uçuşuyor . Çok güçlüler kimse benim hakkımda iyi konuşmuyor yoruldum artık ben pes ettim okullar açılacak ama benim ayaklarım geri geri gidiyor ne yapacağımı şaşırdım. Mobbing var hakaret var dedikodu var sıkıştım kaldım. Sırf bu sene kadro gelecek diye sabretmek istedim yoksa çoktan istifa ederdim

konunun hepsi doğru nolur siz bari bana inanın ya