Merhaba arkadaşlar;
Derdım aslında sızden destek beklemek..
Söylekı su an bulundugum ıs karıyerıme uygun degıl..Yeterli gelmiyor..
Patronumu cok sevdıgım ıcınde ıstıfa edemıyorum..Hem parası yeterlı degıl..Hemde egosu olan benım onun işini kapacagım korkusu tasıyan müdürümün mobing uygulaması..Hemde yakında kısmetse müşavir olacagım bu ıs staj suremde kendımı daha fazla gelıstırmeme engel!!
gel gelelımkı bu ıse baslarken cok sıkıntılıydım..Babamı kaybetmıstım,annem hasta (felç) sıkıntımda derdımde hastalıgımda istediğim zaman ızın kullandım..Destekledıler tabı yıllık ızın hıc yapmadım..
Giderek özgüvenımıde kaybedıyorum..Aynı ısı yaparken ıster ıstemez bıldıklerımı de unutur hale geldım..
gel gelelım vefa borcu dıye patronuma ıstıfa etmek ıstedıgımı soyleyemıyorum!!
yanı nasıl konusabılırım acaba_? kırmadan..cunku ıs gucle gelecekle ılgılı konusurken benımle ılgılı gelecekte planları oldugunu soyluyor..Kızım benım der hep ben senın baban sayılırım der o kadarda severım kendısını..cok zor geloyo cok zor..
Siz zor zamanlarımda bana hep destek oldunuz, sizden ve bu işten cok fazla şey öğrendim. Herşey sizin sayenizde oldu(?) Hakkınız ödemem imkansız. Ama biliyorsunuz ki Müşavir olmak üzereyim. Kariyerimi başka bir alanda devam ettirmek istiyorum. Ne zaman isterseniz size desteğe hazırım, sizi baba gibi görüyorum. Lütfen bu istifayı tamamen profesyonel olarak algılayın. Başka yönde devam etmek istediğim icin kendimi buradaki işime kanalize edemiyorum bu da bende vicdan azabına sebep oluyor. Tekrar ediyorum, sizi cok seviyorum ama gitmek zorundayım.
İki damla gözyaşı ile tamamdır :)
Daha iyi bir yorum gelir mi bilmiyorum.
Bu şekilde konuşursanız kazanacaksınız bence de.
Ya şartlarınız iyileştirilecek,
ya da patronunuzu incitmeden ayrılabileceksiniz..
Sonuç ne olursa olsun lehinize olacak..
tesekkur ederım destegınıze.. bıde bu ıcımdekı sucluluk duygusunu bastırabilsem.. Yazdıgınız metnı karsısına gectıgımde daha fazlasını kafamda okuyorum ama ses cıkmıyor..İş dünyası profeyonel olmayı gerektırır elbet..Burası aile şirketi ve bu kuramdan çok uzaklar..Bana insan gıbı davranıyor olması belkıde duygusal davranmama sebep olan..Sonucta emeğinin karsılıgını sadece para olarak degıl ayrıca güler yüz oalrak donuyor..Ahh birde eğreti yeğeni olmasa!!! daha cekılır olurdu tabi..
işten ayrılmanız zamanlama olarak patronunuzu zora sokar mı?
yani yerinizi dolduramayacağı ve size çok ihtiyacı olduğu bir dönemse vefa borcu olarak yüz üstü bırakmayın
ve yerinize birini bulana kadar işi bırakmayın bence
bu noktalarda hassasiyet gösterin
bunun dışında profesyonellikte duygusallığa yer yok
zor donemlerı gecsın dıye bekledım o kadar..abisi kanser oldu (şimdi cok sukur ıyı), şirketin mali krızı (sukur duzelttık) vs durumları atlattık..Ayrıca kımsenın yerı doldurulamaz degıldır..Annem hasta oldu,hastahane donemlerınde anı ızınler kullanmak zorunda kaldım, onun yerınede yıllıkızın kullanmadım 4 senedır tatıl yapmıyorum!! Yinede iyi davrandıkları ıcın İşte..
Merhaba arkadaşlar;
Derdım aslında sızden destek beklemek..
Söylekı su an bulundugum ıs karıyerıme uygun degıl..Yeterli gelmiyor..
Patronumu cok sevdıgım ıcınde ıstıfa edemıyorum..Hem parası yeterlı degıl..Hemde egosu olan benım onun işini kapacagım korkusu tasıyan müdürümün mobing uygulaması..Hemde yakında kısmetse müşavir olacagım bu ıs staj suremde kendımı daha fazla gelıstırmeme engel!!
gel gelelımkı bu ıse baslarken cok sıkıntılıydım..Babamı kaybetmıstım,annem hasta (felç) sıkıntımda derdımde hastalıgımda istediğim zaman ızın kullandım..Destekledıler tabı yıllık ızın hıc yapmadım..
Giderek özgüvenımıde kaybedıyorum..Aynı ısı yaparken ıster ıstemez bıldıklerımı de unutur hale geldım..
gel gelelım vefa borcu dıye patronuma ıstıfa etmek ıstedıgımı soyleyemıyorum!!
yanı nasıl konusabılırım acaba_? kırmadan..cunku ıs gucle gelecekle ılgılı konusurken benımle ılgılı gelecekte planları oldugunu soyluyor..Kızım benım der hep ben senın baban sayılırım der o kadarda severım kendısını..cok zor geloyo cok zor..
tesekkur ederım destegınıze.. bıde bu ıcımdekı sucluluk duygusunu bastırabilsem.. Yazdıgınız metnı karsısına gectıgımde daha fazlasını kafamda okuyorum ama ses cıkmıyor..İş dünyası profeyonel olmayı gerektırır elbet..Burası aile şirketi ve bu kuramdan çok uzaklar..Bana insan gıbı davranıyor olması belkıde duygusal davranmama sebep olan..Sonucta emeğinin karsılıgını sadece para olarak degıl ayrıca güler yüz oalrak donuyor..Ahh birde eğreti yeğeni olmasa!!! daha cekılır olurdu tabi..
emosmos istemedıgın bıseyı yapmak kadar zor bısey yok..Sevındım sızın adınıza..
KalSedon, soylemek ıstedıgımı içinde bulundugunu ıcın anlayabılıyor olmanız benım acımdan cok ıyı..Şansımı arttırmak ıcın karıyerıme daha ıyı bı yerde bu ısı daha cok yaparak kendımı gelıstırmem gereklı..Asıl mesele bu zaten ıs degıstırmeme etken olan..
asude_bahar , ısten ayrılmak ıstedıgımı belırtmeden duzeltme talep ettıgım durumlarda oldu..Ve tamam denıldıgı halde bazı seyler Mudurumun ınsıyatıfınde oldugundan aynı cızgıde..Ben müdürün özel işlerinin peşinde..Yasını basını almıs ınsanlara aile arasında kargaşa yaratmama sebep olur bu durum..Çekincem ondan yoksa coktan verırdım dersını.. Sessiz tavrımla benım korktugumu dusunerek daha cok ustume gelıp mobbıng yapıyor.. Bu şartlar altında tekrar dusunuyorum..Zaten bu ısın gelısımıme etkısı yok..Birde ustune bunu cekmek hatır ve vefa ıcın ne kadar yerınde bir karar olacak?!? kafamda bunu tartısıyorum sureklı kendımle.. Bu durum psikolojmede yansıdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?