birkedigordumsanki Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 899 10 0 İstanbul 2 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi efftelya #21 tebrik ediyorummmmmmmmm hadi bakalım başarılarının devamını da paylaşırız inşallah
Morfo Nirvana Kayıtlı Üye 29 Kasım 2009 7.073 67 683 42 İstanbul 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi efftelya #22 efftelya .!.: Tesekkur ederım..Simdi iş aramaya baslıyorum :) Mecıdıyekoy civarında duyarsan paylasırsan cok mutlu olurum.. Stajının bıtmesıne ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla... rica ederimm iş aramak zor bir süreç,hani bunu öyle bir yaşadım kii o yüzden anlıyorum seni.... hmmm ben karşı taraftayım ama olaki haber alırsam,duyarsam,görürsem seninle paylaşırım eftalyaaa:)) inşallah hayırlısı olur hakkında...
efftelya .!.: Tesekkur ederım..Simdi iş aramaya baslıyorum :) Mecıdıyekoy civarında duyarsan paylasırsan cok mutlu olurum.. Stajının bıtmesıne ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla... rica ederimm iş aramak zor bir süreç,hani bunu öyle bir yaşadım kii o yüzden anlıyorum seni.... hmmm ben karşı taraftayım ama olaki haber alırsam,duyarsam,görürsem seninle paylaşırım eftalyaaa:)) inşallah hayırlısı olur hakkında...
efftelya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2009 3.312 1.572 173 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi efftelya #23 sağolun kızlar İnşallah :) surdan bı kurtulsam gerisi gelir..bugun iş basvurularını yapmaya basladım..her bır yana bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
sağolun kızlar İnşallah :) surdan bı kurtulsam gerisi gelir..bugun iş basvurularını yapmaya basladım..her bır yana bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..