İstihare namazı ve ruyası

EsraEmir7587

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
3
0
1
38
Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacak sizlere. Ben biriyle görüştüm. Çok sevdim. İstihareye yattım. Namazımı kılıp duamı edip. Rabbim o bana nasip olacakmı olmayacakmı diye... ve onu çok diledim hayırlıaını istedim. Rüyada renk olarak görünüyormuş ben 3 gece yattım 3. Gece de direk sevdiğim adamı gördüm apaydınlık bi yerdi. Ve istihareye bir kez daha yattım dördüncüye o gece de aynı niyetle yattım. Ve beyaz bi araba gördüm ve plakasında 06 vardı... ben daha önce bi evlilik geçirdim. Sevdiğim insan hiç evlenmemiş ve sadece bir kez görüştük ben herşeyi anlattım. Şuan sadece bakışmalarımız devam ediyor. Aynı okulda görev yapıyoruz. Sizce bu rüyaların yorumu nedir. Herkese teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacak sizlere. Ben biriyle görüştüm. Çok sevdim. İstihareye yattım. Namazımı kılıp duamı edip. Rabbim o bana nasip olacakmı olmayacakmı diye... ve onu çok diledim hayırlıaını istedim. Rüyada renk olarak görünüyormuş ben 3 gece yattım 3. Gece de direk sevdiğim adamı gördüm apaydınlık bi yerdi. Ve istihareye bir kez daha yattım dördüncüye o gece de aynı niyetle yattım. Ve beyaz bi araba gördüm ve plakasında 06 vardı... ben daha önce bi evlilik geçirdim. Sevdiğim insan hiç evlenmemiş ve sadece bir kez görüştük ben herşeyi anlattım. Şuan sadece bakışmalarımız devam ediyor. Aynı okulda görev yapıyoruz. Sizce bu rüyaların yorumu nedir. Herkese teşekkür ederim

dini konu kapanir ama yazayim yine de,,,boyle ruyalarda beyaz veya yesil gorup umutla evlenip, cehnnem gibi bi evlilik yapanlari taniyorum..ruyayla amel olmaz...

Aynı okul diyorsunuz

Öğretmen misiniz

Ada'mın size uygun olup olmadığını rüya değil de akıl
Mantık süzgecinden geçirseniz

Bakışma çağlarınız da bitmiş liseli ergen gibi ne bakışması

Güzelce oturup konuşun olursa olur olmazsa da rüya vs boş zira Ada'm bakalım istiyor mu

Ruyalarinizi anlatmayin, kendinize saklayin.

Siz eger o adami gonulden istiyorsaniz beyniniz oyun oynamista olabilir.
Tamamen tarafsiz birinin sizin adiniza yatmasi daha munasip olur.

Ama dedigim gibi ruyanizi anlatmayin kimseye.

Ayrica dini konu yasak. Birazdan konu kapanir.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ay ruya deyince benimki istihare degil ama ruyamda bir merasimde bayrak salliyordum yesil osmanli bayragi idi ben de ondan cok etkilendim;)

Ogretmen misiniz?
Keske mantiginiza sorsaniz,adami bir olcup tartsaniz,tanimaya calissaniz. İstihareye yatmayla olsaydi ilk evliliginiz olumsuz sonuclanmazdi oyle degil mi?

Back
X