İstimnayı nasıl bıraka bilirim ?

sevimlihayalet101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
110
106
103
30
21 yaşında ve bekarım sürekli aklıma geliyor her ne kadar artık yapmayacağım diye söz versemde kendime dayanamayıp yapıyorum ve sonra kendimden iğreniyorum kendimi çok kötü hissediyorum spor yapıyorum ne bileyim boş duramayaya çalışıyorum ama bir türlü yenemedim bu durumu acaba bir doktora görünüp profosyonel bir yardım mi almalıyım ?

Evlenmelisin evlenince geçer.
Bide okadar sık yapıyosan abdest olayını nasıl başarıyosun merak ettim masturbasyonun dini terimini kullandığına göre bu konuda hassas olman gerekir :işsiz:

Her gün duşa giriyorum ibadetlerimi elimde geldiğince yerine getiriyorum ama manevi hazzı mı azaltıyor bu durum . Oruç tutuyorum enerji veren yiyeceklerden kaçınıyorum ama bir yere kadar . Okulun bitsin hayırlısı ise evlilik olur zaten inşâAllah.

Bence takıntı haline gelmiş sende bu olay. Yapmayacağım dedikçe bilinçaltın yapmayı emrediyor. Bence rahat ol çünkü yapmamayı düşünmek bile cinsel hazzı uyandırır. Benim tavsiyem düşünme,dusunsen bile yapmayacağım diye direnme. Çünkü beyin yasağı daha tatlı algılar.

Back
X