• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Kesinlikle katıllıyorum, ama işte insanın içinden gelmrli işve cilve bende de yok. Yeni evkendiğimzde eşim istediğimi yapmayınca kavga kıyamet koparırdım, küser surat asar trip atardım, bi keresinde sen biraz işveli olsaan kızmadan cilveyle her dediğini yaptırırsın demişti bana. Ama işte...

aayyyy cok haklı yaa hıc kadınlık yok bızde.adam resmen koz vermış ama ıste ıcımızde yok o kod...

Valla ben çok neşeli konuşan bi insanım yani konuşurken mimiklerim, ses tonlamam vs çok hoşuna gider kocamın. Bu ona cilve geliyo sanırım ama böylemi olur cilve bilmiyorum :KK33:

Ohoooo tıslamayla olsaydı, yılanlar en cilveli hayvan olurdu. :KK70:Ama tıslamalı yoruma çok güldüm ya :KK66:

Birde gerçekten insanın içinde vardır. Bazı kadınlar var birşey yapmasına bile gerek yok. Bakışı duruşu gözleri hani derler ya şuhhh gibi. Hani endamı en yeterinden :KK70: hah işte öyle.

Cilve bende de yok:KK70:odundan hallice işte.
Aa tabiki yılanlar da cilveli olur :KK53:
PQyXm8.png

Bakınız hem tıslıyor hem cilveli hem kostümlü daha ne olsun :KK53::KK53::KK45:

Aynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyor :KK70:yetmezmiş gibi birde ikizler burcu oğluşum var sen düşün bizim halimizi :KK70:

bızım herıfler nıye boyle..bızım gıbı ateşli hatunlara böyle okuzlerın dusmesı evrenın bize ne mesajı ola kiiiiiiii :işsiz:

Back
X