- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Sevgilin de buna büyük ölçüde katkı sağladı hakkını yemeyelim şimdiTüm kadınların kanayan yarasını deşmişim meğer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin de buna büyük ölçüde katkı sağladı hakkını yemeyelim şimdiTüm kadınların kanayan yarasını deşmişim meğer![]()
Halkın sesiTüm kadınların kanayan yarasını deşmişim meğer![]()
Ben de öyleydim. Allah yardimcin olsun. Hastane günleri çok zordur, bilirim.Biz evli değiliz, ha operasyon falan olsa yine iki sırnaşırdım ama ayaklarını kaybetti vücuttaki yanıklar yeni iyileşti yani neresine dokunsam acıyor zaten anca suratını mıncırabiliyorum cilve yapamam ama en azından iki ellerdim![]()
o şansım yok malesef bide hastanede ben kaldığımda tuvalete kadar ben götürüyorum çok içli dışlı olduk bu süreçte artık bi cilve bi hareket onada banada şart
![]()
yok benim ki illa söylemen lazim biseyi yapmasini istemen icin aklindan bulup bi iş yapma sagolsun:)Cilveli olaydın meyve tabağını şuan o hazırlıyor olurdu sekerim :)
Sevgilin de buna büyük ölçüde katkı sağladı hakkını yemeyelim şimdi![]()
Hahahha onore mi olmaliyim?
Düşüncelerime tercüman oldun ne diyebilirim ki ?Camış demek istediniz diyemediniz galiba![]()
![]()
Düşüncelerime tercüman oldun ne diyebilirim ki ?![]()
Doğaları farklı bunların ya benim ki de ruh öküzüm diyorum sırıtıyor pis pisÇekinme çekinme ben yüzüne söylüyorum şöyle dolu dolu camışşş diyorum pişkin pişkin gülüyor![]()
Ve sevgili günlük;Yok bugünüde kazulet olarak geçirdim![]()
Öyle olduğumu söyler
Hatta bisey siparis ediceksem falan önce bi ona söylememi ister, söylerim bu sefer de "yav niye cilveli konusucaksn elin adamıyla!" deyip bikaç kere onunla antrenman yapıp öyle arıyorum arayacağım yeri. artık cok normallesti bu "dur önce bi beni ara " muhabbetiama valla normal konuşmam bu benim
Tabi ona bazen bilerek bu dozu arttırıp konustuğumda daha farklı oluyor, direkt kontrolünü ele geçirmiş oluyorum o halleri cok eğlenceli oluyor![]()
Hemen yaz numaranı arıyorum![]()
Ahaha
Ya ben anlamıyorum ama gercekten, ki normalde bisey sipariş ediceksem de çok stres yaparım hani rahat da olmam. ama konuşma seklim mi ses tonum mu neden bilmiyorum siparis vericem dedigimde adam telaş yapmaya başlıyor
Normalde de zaten erkeklerle cok muhattap olmamı istemez bu yüzden. "ben telefonda konuşurken geriliyorum bi de yüzyüze konustugunda halin tavrın mimiklerin.. " diye bi başlıyor susmuyorbana kalsa çocuksu bi halim var derim ama ona göre degilmis. benim canıma minnet tabi
Ama normalde de kız arkadaslarımla konusurken onlar da öyle der, ne cilveli hatunsun be diye
Valla iyi oldu bu konu, kendimde mutlu olacağım bi yön buldum![]()
bu kadar kazuletin arasında böyle şeyler deme toplanır topa tutarız vallahi