• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Hakkaten farkında olmadan yapılan bişeymiş bu cilve onu anladım.
Sordum benimkine dayanamayıp :KK48: senin kadar işvelisi var mı bilmem dedi :KK33:
Topluluk içinde bi yerde yemek yerken bile kadehi tutuşumdan dahi etkileniyomuş :KK22:
Demek ki gerçekten doğuştan olan bişey bu.

Etrafımda cilveli diyebileceğim bir büyük görümcem var. Kadındaki cilve kimsede yok ama herkese karşı öyle, doğuştan gelen bir özellik bence.

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
O degilde hic bizaman kendi eksigini hatani sevgiline esine soylemeyeceksin 1 -0 geride baslarsn. Sen herzamn kendini mukemmel gor ki senide mukemmel gorsun. O hayran hayran baktigin adamin egosunu cok sissrme derim.

Terazi kadınları donuk ve sert görünüşlü oluyor evet en yakın arkadaşım ve amcamın kızı ama içlerinde bir çılgın barındırırlar ve onu da çok yakınlarına gösterirler eğlencelidirler espirileri kalitelidir soğuk görünmelerine rağmen çok sıcakkanlı ve iyi niyetlidirler yani benim tanıdığım çoğu terazi kadını böyle :)ama işve cilve noooo :))))

Doğru doğru içimde var gizli bi cevher :))

hahahaha :KK70: bakın aslında aranızdaki bu konuşma, ufak sürtüşme, takılma bile işve cilve sayılabilir. her erkekege aynı şeyler çok çekici çok sempatik gelmeyebilir yani kişiden kişiye değişir.

aslında bir taktik var etkilide olabilir.

Acaba nedir nedir :D

Hayır terazi :)
terazi burcu acayip cilveli olur ya çok sasırdım
kvalidem 60 yasında benden cilveli valla
gorumcem de terazi o da oyle
e hulya avsar tarkan bunlar hep terazi burcu

siz yukselenınızden cok etkılenmıssınız terazı ıle alakanız yok demek:)

terazi burcu acayip cilveli olur ya çok sasırdım
kvalidem 60 yasında benden cilveli valla
gorumcem de terazi o da oyle
e hulya avsar tarkan bunlar hep terazi burcu

siz yukselenınızden cok etkılenmıssınız terazı ıle alakanız yok demek:)

Benim büyük teyzemde terazi, aman allahım kocasını parmağında oynatır bir dediği iki olmaz adam pervane. Ama bende eksik nasıl olmuşsa :D

Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum :KK70:

Cilve bu bence ya; heyecan tutku işte. Evlen bak bu halleri özlersin. Tadını çıkarın bu hallerin. Ah ah ilk buluşmamız da titredim heyecandan da üşüyormusun demişti kocam. Şimdi bırak titremeyi , depreşme yok.

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Ilhan UCKAN'in kitaplari var bende. Bi bolum var. Tam senlik.
Aksam eve gidince atarim,tamammi:KK14:

çocuk sesiyle konuşan kadınlar :D :D

Capture.webp

konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)

konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)

Normal şartlar altında olsak evet bende böyle düşünürdüm aslında ama şu an öyle bir ihtimal yok malesef onun için :))

Back
X