- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
Benim koç bozuk o zaman gidip bi baktirayim caresine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koç bozuk o zaman gidip bi baktirayim caresine
Oo bu en terbiyeli olanı canemya migim sende ne fanteziler varmış beee .![]()
![]()
Benim koç bozuk o zaman gidip bi baktirayim caresinevalla adam hanzo dagdan inme. Hiic gormedim oyle seylerini
![]()
Oo bu en terbiyeli olanı canem![]()
Oynasmak yani canim saatte gec oldu simdi neler yazcam da olmayacak. Önün dekolteli olacak tabi. Eğil kalk adama gülerek eğil ay ay falan yap dikkatini çek. Yururken biraz kalcani salla aslinda icten gelen seyler cilve falan.Kucağına oturmayı şu an yapabilmem imkansız ama göğüs sallamak derkenvalla anlamadığım için soruyorum nasıl oynaşıcaz bu herifle
![]()
E ama o erkek kadin erkek farklı oluyorBenim koç bozuk o zaman gidip bi baktirayim caresinevalla adam hanzo dagdan inme. Hiic gormedim oyle seylerini
![]()
Allah bize sabir versin. Kimisi der mic miclasma bi civima kimi der iki isve yap da gozumuz gonlumuz acilsin der. Memnun etmek zor be bunlariBenimki doğuştan arızalı başak![]()
İşte bunlar ergen davranışıysa ne bu
cilve gece gece uykum kaçtı![]()
konu sahibi kadını cilveli yapan erkektir diye felsefe yapıp yırt sorunu kendinde arasın![]()
Yuoo adam hanzo hanzoo. Dagdan inmis gelmis gonlume konmusE ama o erkek kadin erkek farklı oluyorkomik ve eğlencelidir kesin
Ama oğlaklar biraz sert soğukturlar onda haklısın banane ilk o arasın msj atsın düşünceleri vardır işveye cilveye ters bunlar :)
Heh sanki dediğimi yapcan da daha tirbiyisizini istiyosunBiraz daha terbiyesizleşemezmiyizyalnız adam hastanede oda 3 kişilik çok kısıtlı imkanlarımız
![]()
Hayır aslında bu sonradan geldi aklıma ama öyle diyince ağzım dilim lal oldu kilitlendim kaldım![]()
Anlatilmaz yasanir diyecegim. Senin uykun iyice firar olacak : d
Oo bu en terbiyeli olanı canem![]()
Anaa oğlaklar kazuletmi oluyomuşKonu sahibi burcun koç/oglak mi? Kucuk bi deneme :)
yükselende önemli hepsi değil yaniAnaa oğlaklar kazuletmi oluyomuş![]()
O neydi gızsen yüksekten uçanlar kulübüne de üyesindirbeklerim senden hahah
![]()