• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Heh sanki dediğimi yapcan da daha tirbiyisizini istiyosun :KK70:
3 kişilik odayı mı küçümsüyorsun odada masa varsa fantezi gırla bulurum ben sana sen yeter ki yapcem de :KK70:

Şimdi şöyle eski konumu bilmiyorsun sanırım ama, sevdicek gazi oldu ayaklarını kaybetti vücudunun bazı yerlerinde yanıkları vardı ama şu an herşey iyi.. Öyle bi ağrı sızı kalmayınca gözü açıldı bunun heralde :D bu kadar kısıtlı imkanlarla neler yapabiliyosam artık sınırları zorlarım :D

Yazıktır günahtır adamın gözü gönlü bi cilve görsün istedim :D

Şimdi şöyle eski konumu bilmiyorsun sanırım ama, sevdicek gazi oldu ayaklarını kaybetti vücudunun bazı yerlerinde yanıkları vardı ama şu an herşey iyi.. Öyle bi ağrı sızı kalmayınca gözü açıldı bunun heralde :KK70: bu kadar kısıtlı imkanlarla neler yapabiliyosam artık sınırları zorlarım :KK70:

Yazıktır günahtır adamın gözü gönlü bi cilve görsün istedim :KK70:
Sen çilekten yürü derim :D
Ha mesela yanına uzanıp bi elini göbeğine koy öyle uyu arada elini kımıldat falan o aksiyon ona yeter şimdilik (:

ya bir iki kulağına yakın kısık sesle konuş bundan etkilenir elini bacağının kenarına filan yok yada yine konuşurken elini göğsüne koyabilirsin şimdi bizim kkk hatunları yazacakta onlar hastane odasında olmaz

Hadi diğer hastaları geçtim bi hemşireye yakalansak açıklamasıda yok :D ilaçlardan mı sapıttı bu adam nolduysa buna nerden çıkardı bunları anlamıyorum ki :D

Herkesin yapısı karekterin vardır
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran seni sen olduğun için sevsin kendini zorlama cilveli olucam diye komik durur:)
Bu nasıl diyim içten gelen bir tavırdır karşı tarafa yansıttığın enerjidir
Herkesin çekicilik özelliği farklıdır
Kimi kadın seksi ve cilvelidir kimi kadın daha gizemli ve tatlı sert soğuk bir çekiciliği vardır
Mesela karanlıklar ülkesinde baş rolü oynayan kadın
O kadın cilveli bir kadın değil rol gereği soğuk sert odun duruyor
Ama gel gör ki çook çekici. Seksiliği o sert ve gizemli duruşu katıyor kaç tane erkek hasta
Tuhaf bir örnek verdim ama anlatabilmişimdir inşallah :KK70:

Sevişmek istiyorsanız o ayrı tabi :KK70: işveli cilveli olayım diyor hatun kişisi oda olmuyor işte öyle isteyince :KK53: ne tokum sonra açlık sınırında geziyorum :KK70:
Bi kere sağlam fantezi yaşatırsa adam bi süreliğine sesini keser diye şeettik biz :D

Back
X